Islamiseringen ökar takten, arabiska in och fläsk ut i en korrekt skola i Västerås.

Hämtat från Facebook-gruppen ”Min åsikt”: 

Min son har nyligen börjat i årskurs 6 Nybyggeskolan Västerås och det innebär att han kommer läsa moderna språk den här terminen.
Under höstterminen får dom pröva på franska, tyska och spanska för att sedan välja det språk dom vill fortsätta med. Så långt var allt bra.
Han kommer hem från skolan och jag frågar hur det gått på första lektionen i moderna språk och han svarar att det var okej men vi ska även läsa arabiska i 2 veckor!?
Jag går en smärre chock och ringer upp rektor och frågar varför arabiska ingår och hon svarar att skolan gar bestämt att alla elever måste även pröva på arabiska.
Jag säger då att min son inte kommer delta i någon arabiska undervisning och hon säger då att : ” Han dör väl inte av att läsa arabiska i 2 veckor och att det blir ogiltig frånvaro om han inte är med.
Jag känner mig uppgiven nu. Skolmaten har bytts ut så fläsk är borttaget och det serverad kycklingkorv och kalkon till alla rätter. Min son som gillar fläsk ska då anpassa sig när det gäller maten och nu dessutom bli tvingad att läsa arabiska i 2 veckor. Jag är trött så ändå in i själen.
Ska det behöva vara så här?

// Sandra Bortot

Nu befinner sig nog SVT i bryderi mellan sin omvittnade mångkulturella glädje och sin gamla policy att inga religiösa symboler skall bäras av nyhetsuppläsare.

https://www.stockholmdirekt.se/nyheter/hon-vill-lata-slojan-ta-plats-pa-tv/repsic!wtarCOoJCTPbWUu0KG5kFg/

Fortsätter detta så kan krav komma om att flickor måste dölja sitt hår och sitta längst bak i klassen. Muslimers haram skall givetvis drabba alla, det är Löfvens nya solidaritet, allt för att få ryggdunkar för sin kulturkompetens i EU och få behålla sitt röstunderlag i invandrartäta förorter.

3 tankar kring ”Islamiseringen ökar takten, arabiska in och fläsk ut i en korrekt skola i Västerås.

  1. Det är bara att konstatera att undfallenheten och t.o.m. rädslan för islam är så påtaglig i
    landet och i hela västeuropa – nu har vi även ett muslimskt parti Nyans på gång här i Sverige –
    det som aldrig borde ha funnits en endaste tanke på — et är bara så tragiskt !!
    Kom igen folket! Vakna !!

    1. Kanske det blir Löfven, Lövin och Lööf som tvingas vakna, när deras väljare i förorten har fått ett bättre alternativ?

  2. Funderade på det här. I en demokrati kan man ta en sådan sak till domstol, men eftersom Sverige numera är en diktatur tror jag inte det går. Jag tror det finns någon slags lag eller bestämmelse att föräldrarna har viss rätt att bestämma över barnens utbildning. Det enda sätt jag kan tänka mig är att samla alla föräldrar i en aktion mot rektorn och kräva hans avlägsnande eller avgång. Det här luktar ett politiskt PK beslut, rektorn av personliga sympatetiska orsaker vill införa att språk som i praktiken är nästan totalt oanvändbart. Det finns inget behov av kunna arabiska i det svenska samhället eller det Europeiska. Språk som Engelska, Tyska, Franska, Italienska eller Spanska osv är mycket användbara och Europeiska språk besläktade med vårt eget. Skall man blanda in ett mer avlägset språk är Kinesiska (Putonghua) idag världens starkaste val. Språket kommer at bli alltmer användbart i rent praktiska mått. Kanske peka hårt på att detta är inte ett utbildningsbeslut för barnens bästa utan ett personligt politisk åsikts beslut. Rektorn missbrukar sin ställning för att driva personlig politik som inte är till barnens bästa i framtiden.

Kommentarer är stängda.