Råd till kommunstyrelsens ordförande i Malmö: ”Väx för helvete upp!”

Efter den senaste kallblodiga avrättningen på öppen gata i Malmö, då börjar Katrin Stjernfeldt Jammeh (S) kommunstyrelsens ordförande i Malmö att jamsa om samverkan och utbyggnad av det förebyggande arbetet mot kriminaliteten.

https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=96&artikel=7288129

I vänsterns ideologiska värld innebär det mera bidrag till ligisterna, fler skatesamordnare, fler kamelcenter, fler fritidsgårdar, filmprojekt, dockteater, mer förståelse och dalt för 2:a och 3:dje generationens invandrare, som lever i påstått utanförskap. Kanske utanförskapet beror på dubbla identiteter (50 % enl. skatteverket)? Och där maffiakungarna glider runt i en BMW med Rolexklocka på armen och vars underhuggare gapskarattar åt samtal och dialog med en värdegrundstant på socialen.

Varför i helvete har de inte tagit emot all välfärd som vi skattebetalare tvingats finansiera,  bidrag, bidrag till allt. Om något kräver ansträngning så kan det tolkas som kränkning och rasism, som socialarbetare med hjärtat till vänster är mästare på att lära ut.

När jag läste Katrin Stjernfeldts Jammehs artikel blev jag illamående av förakt för dessa professionella gråterskor, som efter ljus och handhjärtan fortsätter att köra landet i botten.

Tack och lov för svar från Henrik Jönsson, som här får bli talesperson för vad majoriteten av svenskar tycker. Nu har vi fått nog av floskler och utredningar i långbänk, min önskan är att de skyldiga till detta haveri skall ” jagas till världens ände”, som Morgan Johansson skrev på twitter efter dådet.
……………………………………………………………………………

Henrik Jönsson kommenterar artikeln 2019-08-28. 

”Katrin Stjernfeldt Jammeh tycker att det borde finnas en diskussion över alla partigränserna där politikerna diskuterar hur välfärden kan stärkas och hur det förebyggande arbetet kan byggas ut.”
Nej. Sluta, bara sluta. Det RÄCKER NU. Det är slut på tramset. Inget mer jamsande om utanförskap, jämlikhet eller er debila föreställning om skattefinansierad välfärd som ett problemlösningarnas ymnighetshorn.
Detta är kallblodig, organiserad brottslighet som bedriver ett kartellkrig om drogmarknaden i Malmö. Brottslingarna behöver fångas och fängslas. Och det kommer att ta *åratal* även för en fördubblad poliskår med aggressivt mandat att kunna börja trycka tillbaka den organiserade brottslighet *ni* under decennier låtit växa JUST UNDER FÖREVÄNDNINGEN att ”stärka välfärden” och ”att jobba preventivt” med dialogpoliser, dockteaterprojekt i Rosengård och medborgarcoacher.
Det här är på riktigt.
Det är allvar!! 

Alltså *riktigt* allvar, allvar där människor skjuts på öppen gata, allvar där barnfamiljer flyttar ut, allvar där Malmö snart dör som stad eftersom inga barnfamiljer vill bo kvar här med usla skolor, beväpnad personal på akutmottagningen och sprängda restauranger.

-Det här är människor som kallblodigt mördar unga mödrar med skott i huvudet på öppen gata

-Det är människor som hela året sprängt restauranger och nattklubbar över staden.

-Det är människor som *skrattar* åt er. Er politiska vekhet. Era dialogpoliser.

Era stödprojekt och inkännande kultursatsningar som hyser förhoppningen att om kokaingangstertorpederna bara får en skattesubventionerad integrationskurs i calypso kommer de likt stora stygga vargen i Bamse att mjukna och bli snälla eftersom allt de egentligen ville var att få vara med i den socialdemokratiska välfärdsgemenskapen.

Väx för helvete upp!
Hela stan står i lågor, och det är er impotenta politiks fel.
– VÅGA inte att komma och prata om mer förebyggande arbete, kartellerna skulle stoppats på 90-talet.

– VÅGA inte komma dragande med fler debila och svindyra välfärdssatsningar för *våra pengar* som botemedel för ert jävla misslyckande som låtit kartellerna härja och växa sig starka!

– VÅGA inte skylla ifrån er på ”klyftor”, på ”bristande solidaritet” eller på att ni behöver ta in ändå mer skatt.


Agera. På riktigt. Ta fast dem. Bura in dem. Skjut dem om det behövs.
Tiden är ute. 
Det är dags att agera på riktigt eller dö.”

Ps. Uppdrag granskning i går kväll var välgörande om krisen i Filipstad + 100 andra kommuner, som sett berikningen gå upp i rök. Men aldrig, aldrig bakomliggande orsaker till att våra karriärpolitiker prånglade ut Sverige som en humanitär stormakt, för då återstår sparken. Civilminister Ardalan Shakarabis (S) svamlande var i samma klass som hans politiker kollega i Malmö, pungslå skötsamma kommuner för att kunna fortsätta landets resa utför, nu i allt snabbare takt.

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/8mv1Pd/finns-ingen-efterfragan-pa-utrikesfodda-analfabeter

https://www.svt.se/nyheter/granskning/ug/jim-fran-filipstad-forsoker-uppvigla-kommuner-mot-staten ……Ds.