Ett nytt muslimskt parti ”Nyans” har SVT som bäste bror och vän

”Så har då Sverige fått sitt första ”muslimska” parti – Nyans. Det har grundats av den förre centerpartisten, den turkättade politikern Mikail Yüksel, som uteslöts från Centern efter upprepade kontakter med den turkiska extremistorganisationen De grå vargarna….” skriver Erik van der HeegAnn Heberleins blogg ”Etik”.

Mikail Yuksel se bild, Annie Lööf är nog ökänd vid det här laget med sin medmänsklighet för sina kära ensamkommande barn, vars lögner om ålder och hemvist har belönats rikligt. Deras familjer står nu i dörren för att kliva in till ett liv i bidragsparadiset. Förtydligande av valbudskapet är att medmänsklighet endast är till för invandrare, som för Sverige bakåt på alla områden, men denna dam kråmar sig och lyder när globalistmaffian befaller. Ekonomiskt oberoende efter politiken är det ingen av dagens politiker som tackar nej till.

https://annheberlein.com/2019/08/22/gastinlagg-partiet-nyans-sveriges-forsta-muslimska-parti-siktar-pa-riksdagen/

I ”Det goda samhället” anser Patrik Engellau att bildandet av ”Nyans” utgör en farlig milstolpe i historien. ”….Nyligen inträffade en inte särskilt uppmärksammad händelse som framtida historieböcker kanske kommer att betrakta som en milstolpe, en markering av en etapp på en lång resa. Det var bildandet av det svenska islamiska partiet Nyans…..”

Statsministern verkar inte bry sig, han är ute och mässar om ett starkare samhälle och ett tryggare Sverige. Ett hån mot hans landsmän, men förmodligen syftar han bara på sin importerade valboskap, som nu ligger i startgroparna för att stärka landet med sharialag.

Partiet ”Nyans” bästa broder är SVT, som borde anmälas för hets mot folkgrupp i sin iver att övertyga oss om att islam är fredens religion, men okunnigheten är stor om vad som Koranens suror innebär, dvs hets mot alla otrogna. Så går det när identitetspolitiken, slår krokben på Hanna Stjärne själv och hennes röda vänner.

Nima Dervish, från Iran, författare, debattör skriver på Facebook:

”SVT borde anmälas för hets mot folkgrupp! 

Ett par minuter in citeras sura 109, al Kafirun (Sanningens förnekare). 

Det som läses upp i programmet: 
قُلْ يَا أَيُّهَا الْكَافِرُونَ
لَا أَعْبُدُ مَا تَعْبُدُونَ
 وَلَا أَنتُمْ عَابِدُونَ مَا أَعْبُدُ
وَلَا أَنَا عَابِدٌ مَّا عَبَدتُّمْ
وَلَا أَنتُمْ عَابِدُونَ مَا أَعْبُدُ
 لَكُمْ دِينُكُمْ وَلِيَ دِينِ
”Säg: O Ni otrogna! 
Jag dyrkar inte vad ni dyrkar. 
Inte heller dyrkar ni vad jag dyrkar. 
Och jag kommer aldrig att dyrka vad ni dyrkar, 
och ni kommer heller aldrig att dyrka vad jag dyrkar. 
Ni har er tro – och jag har min tro!’”

Versen presenteras som illustration av ”islams tolerans”, typ ”du gör vad du vill och jag gör mitt”. 
Men Al-kafirun (de otrogna) – och liknande ord som kafir (sing.) kuffar (plur.) – är pejorativa ord, betecknande oss som är sämre, som gud avskyr och kommer straffa. 

Versen är snarare ett tydligt avståndstagande mot alla icke-muslimer: ”Jag kommer aldrig bli som ni.”

Det är lite som att kolla på ett SVT-program där en vit snubbe stolt presenterar dikten ”niggrerna” som tecken på tolerans: ”Ni som är niggrer åker i er del av bussen. Jag kommer aldrig åka i er del av bussen och ni kommer aldrig åka i min del.”

”Versen handlar om tolerans och är rentav lite socialdemokratisk; ’Alla ska med’, vi åker alla tillsammans.”


Se vers 4:151: 
أُوْلَئِكَ هُمُ الْكَافِرُونَ حَقًّا وَأَعْتَدْنَا لِلْكَافِرِينَ عَذَابًا مُّهِينًا
”dessa [människor] har förnekat sanningen och för förnekarna har Gud i beredskap ett förnedrande straff.” 

Detta ”förnedrande straff” gäller även er på SVT2 som inte konverterat, hur fint ni än onekligen har hjälpt till med islam-propagandan. 

………

En till: 4:56
إِنَّ الَّذِينَ كَفَرُواْ بِآيَاتِنَا سَوْفَ نُصْلِيهِمْ نَارًا كُلَّمَا نَضِجَتْ جُلُودُهُمْ بَدَّلْنَاهُمْ جُلُودًا غَيْرَهَا لِيَذُوقُواْ الْعَذَابَ إِنَّ اللّهَ كَانَ عَزِيزًا حَكِيمًا
Vi skall låta dem som påstår att Våra budskap är lögn brinna i denna eld – i den takt som deras hud förbränns, skall Vi ersätta den med ny hud, så att de får pröva straffet helt och fullt. Gud är allsmäktig, vis.

Här har ni alla suror med ordets rot: 
http://corpus.quran.com/qurandictionary.jsp?q=kfr#(4:151:3)

Nima Dervish skrev tillsammans med sociolog Emre Gungör boken ”Varför mördar man sin dotter” för ca 10 år sedan, men tyvärr gav den inget intryck på Löfven och hans lömska stödpartier. Bild: Nima Dervish

…………………………………………………………………..

Ett litet ljus i mörkret från Järfälla kommun. Jag hoppas innerligt att kommunen inte böjer sig för muslimers ohemula krav, som krockar med svensk djurskyddslag

”Kommunens beslut att sluta servera halalslaktat kött på skolor oroar muslimer i Järfälla. Abdullahi Sheikh Abdi, ordförande i Islamiska föreningen, ser det som en provokation…..”
Insikt om att skada värnlösa djur genom bestialisk slakt finns inte i den muslimska sinnevärlden. Djurplågeriet är stort i invandrartäta förorter och polisen är beordrad att jamsa om små olyckor och förstår ingenting. Aldrig att det minsta samband nämns till många invandrares dysfunktionella kultur, tradition och religion. Kriminalitet, bomber, mord, rån och våldtäktepidemierna mm, det bara händer i Löfvens värld.
Varför samhället måste bli starkare och landet tryggare är ingen fråga som ställs i regeringskansliet. Tänk om det nya partiet ”Nyans” kan få Löfven att komma upp ur skyttegraven och börja regera? Tappade röster kanske skulle få honom att vakna till och inse att hans landsförrädiska politik har skapat ett samhälle med sharialag, där hedersförtryck är vardag. Att be under bussturen och mota ut sommarklädda flickor är redan vardagsmat, när chauffören praktiserar Koranens suror och mer kan välla fram med Nyans.

https://mitti.se/nyheter/abdullahi-enligt-kultur/?omrade=jarfalla

Till sist ett råd, se på Uppdrag Granskning i kväll om haveriet i Filipstad. Arbetande svenskar flyttar ut och kvar är pensionärer och invandrare från världens alla hörn utan försörjningsmöjligheter, men att leva gott på bidrag och få utöva sin medeltida religion är förnämligt i bidragsparadiset och lockar till sig allt fler till Löfven och Lööfs förtjusning. https://www.svt.se/nyheter/granskning/ug/desperata-laget-i-filipstad-efter-flyktingkrisen-inrikesfodda-lamnar-kommunen