”En ofattbar grym handling”

”En ofattbar grym handling” säger Stefan Löfven om mordet i Malmö, som ägde rum under gårdagen. Denna gång viner skotten på öppen gata. En ung kvinna med ett litet barn i sällskap var offret, hennes make tillhör gängkriminella kretsar. Kanske var mordet en hämndaktion som drabbade en anhörig? Eller var det en hämnd för att hon tidigare hade vittnat mot kriminella?
https://samnytt.se/kvinna-med-barn-pa-armen-ihjalskjuten-pa-oppen-gata-i-malmo/

https://www.friatider.se/ihj-lskjutna-kvinnan-jobbade-som-l-kare

Jag tror att orden från statsministern även denna gång blir utan handling. En statsminister som enbart säger ”det är inte OK” och ”det är inte acceptabelt”, när nya bombdåd, skjutningar, mord, rån, våldtäkter inträffar, är inte acceptabelt. Det borde varje medborgare inse.
Men hela regeringen stoppar huvudet i sanden och vägrar inse att en stor del av brottslingarna som gör livet osäkert för oss andra har utomeuropeisk etnicitet.
Så länge som statsministern med stödpartier inte frigör sig från mångkultur, identitet, relativism, så kan de inte se problemens grundorsak, då kommer inga lösningar att ske. Handling uteblir för att inte irritera valboskapen i förorten.
Kanske kan det nystartade muslimska partiet ”Nyans” få statsministern att dra upp huvudet ur sanden?
För exporten av terrorister med svenska medborgarskap både till Danmark och Finland verkar inte vara tillräckligt för att Löfven skall handla.
En statsminister som tappat kontrollen över Sverige är ofattbart grymt för alla offer och för oss skattebetalare som tvingas finansiera denna förödande politik, som sker helt över våra huvuden.

Rådet till Löfven med regering är: Avgå!