Bluffa, vilseleda och dupera är maktmedel oavsett avsändare

Tyvärr ber politiker och media sällan om ursäkt, när de vilseleder väljare och läsare. Jag själv känner ännu av skamfläcken efter att ha publicerat inlägget om Putins påvemedalj, utan att tillräckligt noga kontrollerat källan, som skribenten angav.  Att erkänna tillkortakommanden (18/7) är bättre, än att bara gå vidare, trots att det svider.
Sorligt nog är det sällan som politiker och journalister känner någon ånger eller skam, när de medvetet vilseleder efter sin ideologi och makt, en kombination som är livsfarlig!
Nya bortförklaringar kommer, som kan göra dem oskyldiga som små lamm och få drabbade och helt fläckfria att känna skuld, som är falsk. I Rapport i går kväll så kunde Margot Wallström knappast dölja sin skadeglädje över att myndigt få sända bud till Trump, att svenskt rättsväsende är fristående från regeringen, en lögn som slår alla rekord. Rättsväsendet vet innerligt väl att dessa ensamkommande afghaner, som provocerade fram rejält med stryk från Rocky och hans entournage, är regeringens skyddsobjekt nummer ett. På Petterssons blogg kan du läsa om deras kriminella karriär. https://petterssonsblogg.se/2019/07/25/afghanen-i-asap-rocky-fallet-har-bytt-id-media-har-morkat-kriminell-bakgrund/


Ambassadören i USA fick avbryta sin semester för att försöka gjuta olja på svallvågorna. Hon hänvisar till ambassadens hemsida, där paragraferna kryllar om hur rättsäkert det humana landet är. En som däremot är på semester är en av afghanerna, han semestrar i Iran, som han tidigare flytt ifrån. Samma visa som under min yrkestid, som nu eskalerat. Men här blundar regeringen hårt och miljöpartisterna glömmer sin flygskam, som den nya adeln är befriad ifrån. http://foliehatteniteckomatorp.blogspot.com/2019/07/sverigebilden-som-en-rattssakert-land.html

Donald Trump har all rätt när han twittar att han är besviken på vår statsminister, för vem är inte det?

Hur skulle denne maktgalne man kunna fokusera på landets lavinartade brottslighet, när förövarna och dess supporter i förorten är underlaget för hans maktinnehav?

https://www.svt.se/nyheter/utrikes/donald-trump-besviken-pa-stefan-lofven

Att våldtäktsmän däremot får sänkt straff, släpps fria och får stanna med livstids försörjning på löpande band fick ingen plats i ambassadens kungörelse. Eftersom de tillhör den nya adeln. Det är denna obalans i rättvisan som folk är upprörda över.

”Hovrätten sänker straffet för de tre män som dömts för gruppvåldtäkt på en lekplats i centrala Stockholm. För två av männen förkortas straffen med tre månader till fem respektive fyra år. Den tredje slipper utvisning eftersom han på grund av psykisk ohälsa är ”sårbar” i hemlandet, enligt hovrätten. https://www.expressen.se/nyheter/krim/hovratten-sanker-straffen-for-gruppvaldtakt-pa-lekplats-i-centrala-stockholm/

Aftonbladet ligger också bra till att frisera nyheter i sitt ideologiska filter. Journalisten, en hjärtnupen kvinna, förde över skulden på boende i Kil, efter mordet på kvinnan (MP) som upplät sitt hem för ensamkommande, där en av dem var hennes gärningsman. Nu skulle läsarna förmås att tycka synd om de andra ”ensamkommande” för att de kunde utsättas för rasism…..inte ett ord om vad Kils medborgare egentligen kände efter mordet.
Regimmedia använder som regel ordet ”svenskar” om alla som passerat gränsen, främst när det handlar om brottsliga gärningar, allt för att vilseleda läsaren.
DN ligger också bra till med sina Fake News.

Detta är vad jag just nu minns, men läsare kan säkert fylla på.
rasistiska brandmän i Boden
mörkandet av sexövergreppen i Kungsträdgården
glädjerapporten från Sandviken om invandringens lönsamhet, som föll ihop som en sufflé efter granskning.
svartmålningen av Trump i svensk media, där nu Michael Nystås publicerat en bok om systemmedias, SR/SVT:s artiklar och program. ”Trumpgate-Donald Trump i svensk media” (Nya Tider v30/2019)
hyllningen av filantropen och nationstorpeden Soros tog nog priset i fjol. Tack och lov skrev samhällsdebattören Lars Bern en klargörande artikel, läs den!

”DN vilseleder läsarna om globalismens främsta torped!
DN:s hyllning av den ytterst skadliga verksamhet som bedrivs av Soros och tidningens krav på att det land som mer än något annat försvarar sin nationella självständighet mot globalisternas attacker, skall uteslutas ur EU, är ett pinsamt lågvattenmärke för det globalistiska propagandabladet DN….”

Georg Soros är precis som Emanuelle Macron ett av Rotschildsdynastins barn, deras uppdrag är att manipulera både politiker, finansmarknader och därigenom försvaga nationalstater, som utgör ett hinder för globalismens framfart. Inte konstigt med hyllningskören från DN, troligen med direktiv från Bonniers.

 Citat.”… Förklaringen är den att han (Soros) tidigt blev den enormt mäktiga bankirdynastin Rothschilds vänstra hand med uppgift att manipulera finansmarknaden och politiken efter deras tycke. Hans mycket nära relationer med Rothschilds har i detalj dokumenterats av den världskände kolumnisten och historikern William Engdahl….”

Ni minns väl hur Soros, filantropen som under 90-talet spekulerade sönder den svenska kronan och fick den att till slut flyta fritt efter riksbankens misslyckade ränteförsvar. Notan kom som vanligt till skattebetalarna, som förlorade miljarder.

Lars Bern, som också driver opinionssajten Anthropocene. ger här viktiga förklaringar till både massmigrationen till Europa och inflödet av unga friska män. Tyvärr har han få kända efterföljare. De sitter på två stolar samtidigt och svävar ständigt på målet i halvkväda förklaringsmodeller, där konspirationsutsagor har blivit mycket populärt.

Citat: ”…. Flyktingströmmen från USA/NATO:s bombpolitik utnyttjade Soros genom att samtidigt sjösätta det projekt som kallats Wellcome to EU – w2eu (finansierat av hans Open Society). Det gick ut på att locka lycksökande unga män att blanda sig med krigsflyktingarna för att ta sig in i EU…….. Denna migration slog två flugor i en smäll för globalisterna, genom att den destabiliserade en rad nationalstater (där Sverige och Tyskland drabbades värst) och det överflödade EU:s arbetsmarknad med billig arbetskraft som underminerar välfärdsstaternas arbetsmarknadspolitik….”

Självklart anses detta som konspirationsteorier, vilket även kan förekomma från skribenter på nätets mest kända bloggar, vilket oroar mig. Men jag förstår att eliten som tjänar på globaliseringen vill försvara sig mot de som förlorar, t.ex. en pensionär som jag. Vi anses som okunniga och rädda för förändring och därför hittar vi på världselitens nya ordning på jorden. Här kan vi tala om att vilseleda och hitta på Fake News av eliten med tolkningsföreträde. Jag anser tvärtom att de oförklarliga är mycket förklarligt!

Övriga källor

https://www.dn.se/ledare/george-soros-ar-en-forebild-som-eu-bor-forsvara/

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/norrbotten/brandman-i-boden-utpekas-som-rasister

https://nyheteridag.se/sa-morkade-dagens-nyheter-omfattande-sexovergrepp-i-centrala-stockholm/

https://tino.us/2014/06/rapport-om-sandviken-invandring-lonsam-finstila-om-stat-och-landstingens-kostnader-exkluderats/

– Lars Berns svar till DN: https://nyadagbladet.se/kronikor/dn-vilseleder-lasarna-om-globalismens-framsta-torped/

2 tankar kring ”Bluffa, vilseleda och dupera är maktmedel oavsett avsändare

  1. Från signaturen ”TT” kommer följande kommentar:
    Vi behöver en politisk ”Avhysningsmyndighet” som sköts av Medborgarna, eftersom de svenska politikerna står UTANFÖR den svenska lagen och därmed kan man riskfritt sko sig på skattebetalarnas/pensionärernas/m.fl. bekostnad. Politikerna skall omgärdas av den svenska lagen precis som VI övriga, annars skall väl ALLA stå utanför lagen! Eller hur politiker och Medborgare? Tjänstemannaansvaret togs bort EFTER det att flera dåvarande ”partiledare” m.fl. var inblandade i den s.k. bordellhärvan. Man utövade PEDOFILI! https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/21B6Vl/jag-var-14-nar-jag-salde-sex-till-ministern.
    Det var detta som fick politikerna till att själva skapa en egen s.k. ”skyddslag”! Hur skulle det ha sett ut OM de svenska partiledare hade kunnat åtalas för PEDOFILI i början av 1970-talet? Dessa övergrepp medförde att man genom borttagande av riksdagspolitikernas (juridiska) ansvar kunde dels fortgå med dessa vidrigheter samtidigt som ”svågerpolitiken” blev vardag.
    Vi behöver ett tuffare parti i Sverige som går de svenska medborgarnas ärenden än vad man gör idag.
    När man läser och ser dagligen om våra politikers fadäser och hur de agerar efter alla attacker på ”svenskar” råder det väl ingen tvekan om att VI behöver ”Medborgargarden” med anledning av att NI politiker går ju gärningspersonernas ärenden före offren!
    Det måste få ett slut på dessa övergrepp men då INGEN politiker är intresserad måste inte vi då själva ta saken i egna händer? Det heter ju att ”All Makt Utgår Från Folket”, det kanske snart börjar bli dags att VI ÄVEN VISAR DET, eller hur mycket till ska vi tåla?

  2. Från min syster:
    Jag trodde att denna rappstjärna skulle släppas, varför hålls dessa afghaner så hårt om ryggen, deras provocerande tar ju ingen upp, man kan bli tokig för mindre! Varför ska Attefalls husen bli större, enkelt att räkna ut, när anhöriga till ensamkommande står i dörren.

Kommentarer är stängda.