En S-märkt diakon hånar SD, ångrar sig och trär offerkoftan på

”Firar sverigedemokrater den norske massmördaren Anders Behring Breiviks terrordåd den 22 juli?
Det hävdade diakonen och socialdemokraten Anna Ardin i ett Facebook-inlägg som publicerades på årsdagen av dådet. Ardin har sedan dess raderat sitt inlägg och tagit tillbaka delar av sina påståenden…..”

http://projektsanning.com/2019/07/23/socialdemokratisk-diakon-sverigedemokrater-firar-breiviks-terrordad/

Att denna godhetstörstande diakon kan vara utsatt för ”fara” i form av näthat tvivlar jag inte på, efter hennes falska beskyllningar. Men det hade varit klädsamt om denna kyrkans sändebud hade ägnat en tanke åt fattigpensionärer som renderar böter och hot om fängelse för förflugna ord på nätet och för medborgare som skriver om hur verkligheten är, som riskerar att få sparken och bli avstängda från nätet. Att återge vad som sker i landet varje dag av invandringsrelaterat våld är att utsätta sig för fara av första stämmans sångare i ”änglakören.” Skattefinansierade jägare finns det gott om, som i Sovjet och DDR.

Anna Ardin får säkert tröst av ärkebiskopen som förkunnar att Gud är stor även för denna diakonissa, som förmodligen sitter säkrare i sadeln, efter dessa Fake News, än oss andra som gör misstag.

Om Ni vill veta mer om Anna Ardins försåtliga gärningar, så ta del av vad Madeleine J Lilja Rönnquist skriver på Facebook:

”Diakonen och socialdemokraten Anna Ardins vurm för islamister”

”Anna Ardin, diakon i Equmeniakyrkan och styrelseledamot i Socialdemokrater för tro och solidaritet, har i ett inlägg på Facebook hävdat att sverigedemokrater firar terroristen och massmördaren Anders Behring Breiviks massaker den 22 juli 2011″, skriver Nyheter Idag.
Det här är ett inlägg som borde vara åtalbart, inte minst med tanke på hur Anna Ardin använder en massaker där 70 unga människor miste sina liv, bara för att torgföra sin åsikt om ett parti, och även därför att hon i detsamma kommer med svepande anklagelser mot sverigedemokrater.
Vem är Anna Ardin att uttala sig om något?
Hon är själv en radikal socialdemokrat som aktivt stöttar islamister. 2013 valde Socialdemokraterna att välja in en viss Omar Mustafa i partistyrelsen. Vi vet hur det gick med det. Han tvingades avgå en vecka senare efter att det framkommit att han hade kopplingar till extremister.
Men vad gjorde då Socialdemokrater för Tro och Solidaritet, vilka hjälpt det Muslimska brödraskapet att växa i Sverige?
Jo de försvarade Mustafa och hävdade att hans kritiker var islamofober och antimuslimer.
Bitte Assarmo skriver i Det Goda Samhället att det finns en särskilt stark koppling mellan islamitiska krafter och Anna Ardin, och organisationen Hjärta – troende socialdemokrater, vilken hon är vice ordförande för.  Ardin och Hjärta –  för troende socialdemokrater, var dem som starkast kampanjade för Omar Mustafa. ”De känner varandra väl och det finns starka personliga kopplingar mellan dem. Det är faktiskt främst bland de mer radikala kvinnorna i organisationen man hittar den här vurmen för islamism och islamister. Ju mer islamistiskt, desto mer radikalt verkar de tro,” har Assarmos källa sagt. https://detgodasamhallet.com/2019/05/08/bitte-assarmo-socialdemokrater-for-tro-och-solidaritet-eller-for-extremi
Många är vi som reagerat över Anna Ardins förkärlek för islamister, men få vågar säga ifrån. Jag har för länge sedan fullkomligt tröttnat på radikala, troende eller icke-troende socialdemokrater som i akt och mening är ute efter att öppna upp alla dörrar för islamister och som med hatet och hoten som vapen, sätter igång massiva drev mot dem som säger ifrån.
Anna Ardin är radikal och väldigt aktiv på våra sociala medier, och som snabbt kan sätta igång drev mot dem som i klartext skriver att hon stöttar islamister, men det finns tillfällen då man måste stå rakryggad, detta är ett sådant tillfälle.
Alla borde ta tillfället i akt och påminna om vilka islamisterna är, vad de vill och står för. De är antisemiter och utgör ett allvarligt hot mot judar i Sverige. Men det här hotet är större än så, radikal islamism hotar hela väst och de använder samma metoder som nazisterna gjorde.
Tänk efter, deras våldsamma reaktion mot den västerländska kulturen är lika extrem som nazismen. De strävar efter detsamma som Hitler gjorde. De vill lägga under sig världen genom våld och förödelse. Deras mål är att omvandla hela städer, och i förlängningen, länder i väst till muslimska städer/länder.

Den israeliske historikern Yehuda Bauer har sagt att ”judarna är det synliga målet, men det verkliga måltavlan är svenska samhället. Det är attacker mot det svenska samhället.” Så vem är Anna Ardin att ens ta massakern på Utöya i sin mun?! https://samtiden.nu/2018/01/historiker-likstaller-islamism-med-nazism-och-varnar-vastvarlden

För de islamistiska organisationerna är religionen viktigast. För Anna Ardin är islamisterna det viktigaste. Islamisternas agenda är att föra in islam i politiken. Anna Ardins mål är detsamma. Och till viss del har de ju lyckats. Vi ser redan hur politiken i allmänhet och socialdemokrater i synnerhet, ger efter för islamisters krav. Ardin sviker alltså inte bara det svenska samhället, svenskar utan också muslimer i allmänhet, eftersom de allra flesta som kommit hit har flytt från muslimska diktaturer. 

Så vem är Anna Ardin att uttala sig om något? Socialdemokraterna är skyldiga till mycket av det elände vi ser växa fram i vårt samhälle idag. Hotet från delar av Socialdemokratin blir allt mer påtagligt och allvarligt.”

Hotet från regeringens politik är lika stort som från förortens ”skäggiga skuggor” och kriminella gäng som fått polis och rättsväsende att abdikera. Jag undrar när kommunpolitiker skall säta ner foten och säga att vi har fått nog, i stället för att ägna sig åt social dumpning, men när karriären står på spel så uppfinner de nya trix för att själva slippa den omhuldade mångfalden.