”Goodbye England” Sweden next!

Här kommer en skrämmande artikel om islamiseringen av England, som återger vad som hänt med landet, efter att deras gränser öppnades, utan någon som helst kontroll över vilka som kom in. Källan, sist i inlägget kommer från en upprörd och samhällsmedveten mejlvän.

Journalisten Robinson skall nu placeras i ett fängelse under nio månader för domstolstrots och dessutom har en bulla utfärdats för alla som sprider denna vidriga dom. Fängelset är känt för sina många Jihadister, vilket innebär att Robinson fruktar för sitt liv. https://samnytt.se/tommy-robinson-fangslas-i-jihadistiskt-traningslager/
https://newsvoice.se/2019/07/tommy-robinson-sista-ord/
Att det sker i England är inte så konstigt, där kryllar det av muslimer på viktiga samhällsposter, samma utveckling är på gång i hela väst Europa, där Sverige åter vill vara bäst i klassen. Sverige har Julian Assanges förstörda liv på sitt samvete. Enligt denna artikel så får vi hoppas att Trump benådar honom, i en nära framtid. Jag anser till skillnad från ledarskribenten att Assanges gloria lyser klart. Om han nu hjälpt Trump till makten, så föredrar jag det i stället för ”The Swamp” som satsade allt på Hillary Clinton. https://www.nsk.se/2019/07/18/glo%C2%ADrian-faller-av-assange-och-wikileaks/
Trump har nu skickat hjälp till rapparen Asap Rocky som sitter häktad för misshandel i det humanitära landet. Jag tycker rättsväsendet har hoppande lojaliteter, lagboken med grundlagen eller regeringens dolda styrmedel.

Kanske vill Löfven fjäska in sig hos EU:kommissionens nya ordförande och visa att han är musen som röt mot det stora landet i väst?
https://www.hbl.fi/artikel/usa-skickar-toppdiplomat-till-asap-rocky-aklagaren-skarper-brottsrubriceringen/

Här kommer skrämmande siffror från islamiseringen i England.

”…..Allt följande uppnåddes av bara 4 miljoner muslimer ur 66 miljoner befolkningen:
-Över 3 000 muslimska moskéer
-Över 130 muslimska sharia domstolar
-Över 50 muslimska sharieråd …..”

Inom 7-klövern har shariatrogna muslimer ännu tvingats avgå, när det mediala trycket blev för stort. Partiledningarna har blundat för deras brott mot grundlagen, då riksdagsmandat står på spel så får sharialag vind i seglen. Klanröstning är fina fisken för partiledningarna.

Här kan vi verkligen tala om en Trojansk häst, som de tvingat folket att dra in med alibi från öppna hjärtan och alla lika värde lagen. Dessa herrar har öppnat luckan för shariatrogna muslimer i utbyte mot deras röster. Att muslimer bildar eget parti, när tillräckligt många fått samhällsbärande poster, bryr sig dessa fosterlandsfiender inte ett dyft om, för då har de sitt på det torra med placebojobb från Rotschilds imperium.

I en nära framtid kan det bli riksdagsmän som följer Svea Rikes lag som få avgå, för då har sharialag gjort sitt intåg i grundlagen. Radikala imamer bidar nog bara sin tid. Tillfredställelsen är stor idag då gränserna öppnas ännu mer, när anhöriga till låtsasbarnen får komma till bidragsparadiset. https://samtiden.nu/2019/07/idag-oppnas-granserna-till-sverige-annu-mer/

”…..Steg för steg – tum för tum, sprider sig cancer. Om detta helvete inte skrämmer Dig är du en del av problemet. Ja, den ”plötsliga döden i Europa” händer här och nu. När du inte bryr dig om gränser och invandrare, som inte assimileras in i vårt samhälle, ja då är det bara en fråga om tid, eftersom det kommer att fortsätta. …” med dessa ord avslutar författaren sin artikel.

 Källa: https://beforeitsnews.com/v3/opinion-conservative/2019/3473928.html: