Islam och förtrycket i förskolor

”Jag har sedan lång tid kritiserat Skolinspektionen för att man inte förhindrar islamska ledare att driva och leda förskolor. Av de 6 imamer som nu tagits i förvar av Säpo har minst två av dem varit ledare för förskolor etc.
Eftersom dessa extremister kan jämföras med nazister måste frågan ställas om det varit möjligt för sådana att bli ledare för någon skola.
Självklart inte.
Här har man en klar och tydlig gräns.
Men hur kan man då låta dessa extremister göra det?
Därför att Skolinspektionen inte följer skollagen och överhuvudtaget missköter sig när det gäller att värna skolbarn från extremism.
Därför bör Skolinspektionens generaldirektör avsättas med omedelbar verkan.
Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle”

Låst artikel, ingressen räcker dock. 

https://www.gp.se/nyheter/göteborg/larmet-barn-slagna-av-koranlärare-i-göteborg-1.15564511

Larmet: Barn slagna av koranlärare i Göteborg

Ingress
”Barn i Göteborg har larmat skolpersonal om att de blir slagna av en koranlärare. Ärendet har polisanmälts av en grundskola som också har kontaktat sociala myndigheter.
– Det handlar om små barn som är helt hjälplösa, säger kommunpolisen Daniel Johnsson.”

Men i vanlig ordning så händer sedan ingenting, mer än upprepning av statsministerns floskler om att det är oacceptabelt. Oacceptabelt är att landet styrs av en statsminister, vars feministiska regering accepterar våld mot kvinnor, unga och barn för att inte störa sin röstboskap i invandrartäta förorter. Värdegrunden och det lika värdet får stryka på foten, när makten skall säkras,  då har mänskliga rättigheter tappat flugit sin kos.