”Nordangård: Rockefeller bakom FN, EU, klimathot, massövervakning och Bilderberggruppen”

Rädda och hotade människor är mer lättstyrda. Därför får klimatångest med all skam den globala finansmaffian att fröjdas över oavbrutna framgångar med alla sina hot.  

FN:s Agenda 2030 behöver knappast någon hjälp, när skam och ångest utgör smörjmedel för att lura alla ångstridna får in i den globala fällan.  Miljöpartiet och deras gröna vänner inom EU är mästare med sin symbolpolitik och ineffektiva klimatåtgärder, allt medan Kina startar nya kolkraftverk på löpande band.
Svensson skall muddras med allt högre bensinpriser och Bonus Malus skatt, för att finansiera de välbeställdas livskvalité, så de slipper knapra sobril.

Symbolpolitik banar väg för ett välbetalt jobb inom FN, det vet Isabella Lövin, därför eldar hon på så mycket hon kan. Unga klimat Greta med sina flätor blev det perfekta offret för att sätta fart på hjärnans amygdala. Ett bokstavsbarn, som har svårt att ta in mer än en sak, det kunde inte bli bättre för Rockefeller, Obama, Påven, EU och FN.

När den falska flyktingpolitikens berikning och lönsamhet har bytts ut mot våld, terror och allsköns ökning av kriminalitet, så måste ett nytt koncept fram, så inte medborgarnas hjärtan sluter sig med risk för klarsynthet, så att de ser globalistmaffians giriga hand över världens skeenden.

Det som triggar rädslan för många av medelklassens välbeställda är att klimatets påstådda förändring inte går att flytta ifrån, som de gjort när Muhammeds familj gjort entré i bostadsområdet. Det behövs inte många migranter förrän flyttlassen verkställs av de ”fina” PK själarna med sina Refuges Welcome markörer.

Här återger jag en sammanfattning från Newsvoice som ger ökad förståelse med klara slutsatser. Vanligt är annars att skribenter broderar ut det med krångligheter, för att imponera på kollegor, så man inte fattar ett jota av vad de vill få fram.

Källa: SwebbTVhttps://newsvoice.se/2019/05/rockefeller-klimathot-bilderberggruppen/

Filosofie doktor Jacob Nordangård gav nyligen ut boken “Rockefeller – En klimatsmart historia”. NewsVoice har tidigare publicerat Nordangårds artiklar i ämnet, texter som sedan blivit till kapitel i boken som sammanfattar familjen Rockefellers globalistiska påverkan i Västvärlden. 

SwebbTV har intervjuat Jacob Nordangård. Några punkter från intervjun:

 • Rockefeller verkade för bildandet av FN, en plattform för att minska handelshinder och att öka de globala företagens och bankernas dominans.
 • Familjen initierade överstatliga funktioner för globalt ledarskap som EU, IMF, WWF, Världsbanken.
 • Rockefellers ligger bakom klimathotet för att lägga grunden för ett globalt ledarskap och en radikal världsregering. Rockefellers finansierar därför miljörörelsen och arbetar för Agenda 2030.
 • Rockefellers låg bakom kärnvapenhotet, överbefolkningshotet och diverse andra miljöhot. 
 • Finansfamiljen står bakom bildandet av inflytelserika lobbyorgan som: Trilaterala kommissionen, Bilderberggruppen, Romklubben, Council of Foreign Relations m.fl.
 • John D. Rockefeller, som byggde upp den ursprungliga förmögenheten inom oljeindustrin, var en strängt religiös baptist. Familjen har en ambition att skapa en global religion kopplad till New Age, enligt Nordangård.
 • Rockefellerfamiljen har gjort försök att ena världsreligionerna med tveksamma framgångar utanför västvärlden.
 • Familjen har ambitionen att skapa ett slags globalt folkhem med en perfekt människa.
 • Rockefellers stödjer även massövervakning, vilket gynnar de globala storföretagen.”

3 tankar kring ””Nordangård: Rockefeller bakom FN, EU, klimathot, massövervakning och Bilderberggruppen”

  1. Tack för tipset om klimatboken, som har många och nyttiga ingångsdörrar.

 1. NI, klimatpajaserna, inser ni inte att ni gör ju skitjobbet å ”finfolkets vägnar”, genom vidarebefordra klimatbluffen där syftet är vad? Samla in pengar så vi kan rädda klimatet!!! Åt vem? Greta lär väl alla veta hur hon ser ut men vem är det som är VARGEN och hur ser denne ut? Ingen Greta, ingen VARG.
  Det borde väl vara en uppsjö med kommentarer mot Filosofie doktor Jacob Nordangård från klimatångestaktivisterna. Tystnaden talar väl sitt språk. Antingen har man blivit lurad men vill inte acceptera detta och därför gömmer man sig eller så går man i ROCKEFELLERS ledband utan att varken förstå varför eller vad man bidrar till! Det brukar väl heta att det är lätt att lura någon men det är mycket svårare att få den som blivit lurade att inse det. Vi är alla lurade av våra s.k. politiker. De är företag och inget annat. Ett företag som tar hand om SIG och inga andra. D.v.s. det svenska folket kommer och skall bekosta dessa ”fiktiva” politiska företag, i all evighet, utan att behöva GÅ FOLKETS ÄRENDEN som skattebetalarna betalar ER för att göra! Vad skall vi med politiker som har ANDRA intressen än det svenska folkets behov? Kan någon svara på det? En politiker kanske?

Kommentarer är stängda.