Linköpings största förnekare!

I Linköping har vi en värsting i förnekelse, nämligen kommunstyrelsens ordförande Niklas Borg (M) ”Man bör skrota hela listan. Den pekar ut ett helt område” säger han (Östgöta Correspondenten  2019-06-04). När han tar del av polisens värstinglista beträffande utsatta områden.
Vem som är utsatt av vem, borde i stället leda till upprördhet.

”Att blunda för problemen eller hålla lägesbilden hemlig ökar inte tryggheten för våra medborgare” säger Rikspolischef Anders Thornborg och ställföreträdande rikspolischef Mats Lööfvinger.

Om Niklas Borg tycker sammalunda efter bombdådet i hans stad i går morse vet jag inte. Jag var i alla fall glad att jag inte orkade gå till en affär nära Hamngatan under tidig fm. Däremot vet jag att den grova brottsligheten med ständiga hämndaktioner knarkgängen emellan ofta kan bestå av 2:a generationens invandrare. Men denna gång faller misstankarna på MC klubben Bandidos.

http://www.barometern.se/nyheter/bandidos-kretsar-misstanks-ligga-bakom-sprangningen-i-linkoping/

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/ost/polisen-i-linkoping-ser-det-inte-som-terror

Jag förstår att sanningen är besvärlig för politiker som under årtioneden predikat om berikning och lönsamhet, men sanningen har alltid tendens till att vara besk, när kommun efter kommun nu krisar och skattehöjningarna skjuter i höjden. Visserligen försöker SVT i vanlig ordning förvandla sanning till lögn. Utanförskapsområden har minskat löd det i Rapport och vilken minsking sen, från 61 till 60 på polisens hårda lista.

Den officiella bilden är att utsatta områdens invånare har flytt för sina liv och sedan blir de utsatta för främlingsfientlighet, rasism och dessutom diskriminerade av arbetsgivare för sina krångliga efternamn, snyftet tar aldrig slut.

Niklas Borg har nog aldrig läst om ”giftiga ingiften” vars resultat jag har mött under hembesök, inte heller om dubbla identiteter, överrepresentation i kriminalitet, där våldtäktsdömda från Afghanistan slår alla rekord. 
Systemlojal media höjde nattvandrande mödrar i Rinkeby till skyarna, men det blev knäpptyst när deras lokal hade förvandlats till knarkgömma åt deras söner.

Han har nog heller aldrig hört, som jag under mina yrkesår, ”att i Sverige får man bidrag, behöver inte jobba” och att SFI är onödigt ”vi ha rätt till tolk”. Han har nog heller aldrig mött en blåslagen kvinna, som fick stryk av sin svåger för att hennes sjal hade halkat ner. Inte heller ”flyktingar” som hotar med anmälning om tjänstefel, när intyg vägras skrivas inför olika bidrag, då underlag helt saknas.  Men vad hjälpte det att vara professionell, när andra lätt gav vika och vi som stod emot förklarades som icke kulturkompetenta.

Nu håller kommunpolitiker på att förbereda mottagandet av fler hemvändande IS mördare, skyddad identitet är självklart samt hela förturs- och bidragpaketet. Belöning av den humanitära stormakten för att dessa fanatiska mördare i islams namn har korstfäst, skurit halsen av otrogna, dränkt och begravt dem levande, inklusive barn. Men nu har Rädda barnen plötsligt vaknat till, när det handlar om Skråmos avkomma. Nu jamsar politiker om en tribunal för att rädda Sverigebilden, som verkar vara UD:s främsta uppdrag.

Frankrike visar vägen, låt Domstol i Irak döma dessa barbarer, där vittnen finns och minnen från dessa dåd som överträffar det mesta av historiens utrotningsdåd.

 Men dilemmat för politiker är att ju fler som vaknar, inklusive många invandrare som jobbar och sliter, då måste fler in från dysfunktionella kulturer, som kan rösta kvar Lövfen med hans adept medmänsklighetens Annie Lööf, som han också svept in i en feministisk offerkofta precis som hans ljugande minister Annika Strandhäll, när ilskan florerar på nätet.

När sharialag blir allt mer förekommande och när dessa förturs- och bidragstagare har bildat ett eget parti, då först kommer Niklas Borg med sina vänner att undra vad var det som hände?

Tyvärr tror jag att ledarskribent Jan Norberg för NewsVoice har rätt, när han skriver

Jonas Jedidjah Karlsson hotas till livet när han vill predika om Jesus på den islamska orten Hjällbo nära Göteborg.  När man sett denna video inser den normalbegåvade att svensken i allmänhet och den svenska kyrkan i synnerhet måste ha något allvarligt fel som inte inser hur Sverige kommer att se ut om vi inte gör något för att nu på allvar stoppa Islams utbredning i Sverige.”

Text: Jan Norberg | Video med Jonas Jedidjah Karlsson och en kollega (kristna) som jagas bort i Hjällbo av muslimer. 
https://newsvoice.se/2019/06/sluta-hyckla-och-infor-i-islam-och-sharia-i-sverige/

Relaterade källor. Främst för läsare, som röstat på Löfven och Lööf:

http://www.kristianstadsbladet.se/ledare/begransa-ratten-till-skattebetald-tolk/
http://www.smp.se/ledare/sverige-i-sakta-forfall/
http://www.ostrasmaland.se/kalmar/vill-ha-fortur-for-nyanlanda-till-nya-lagenheter/
http://www.bt.se/boras/larm-om-konsstympning-i-boras-polisen-stor-omfattning/
http://www.kristianstadsbladet.se/hassleholm/forsorjningsstodet-rakar-i-hojden/

Detta är bara några artiklar av ett hundratal nästan varje dag, observera främst från lokaltidningar, inte konstigt att Löfven med gelikar drar åt tumskruven ett varv till på alla som ser och skriver om förfallet. Det är betydligt enklare att rikta sökarljuset mot en MC klubb än mot våldet i no go zonerna, för där finns väljare som PK politikerna så väl behöver.

En tanke kring ”Linköpings största förnekare!

  1. Från min syster:
    Vilken tur att du inte var på Hamngatan! Någon säkerhet finns inte längre och då står statsministern på nationaldagen och säger att det inte var bättre förr! Talar om allt bra han har gjort , förstår karln inte vad som händer?

Kommentarer är stängda.