Reflektioner från Swexitvänner.

Tyvärr verkar frågan om ”Swexit” inte aktuell, vilket valet visade. Datum för Brexit flyttas ständigt fram. Jag tycker att Brexitförhandlarna mer borde lyssna på Trump, som förordar ett Brexit utan avtal – Om du inte får det avtal du vill ha, om du inte får ett rättvist avtal, bör du lämna förhandlingarna. Låt Nigel Farage leda förhandlingarna och låt Boris Johnson bli premiärminister, är Trumps uppmaning. https://samnytt.se/267764-2/
Rättvist avtal är det sista EU vill ha och frågan är om Theresa May verkligen har önskat det?
Det främsta syftet med Brexit förhandlingarna har varit att få andra länder att begrava alla utträdeskrav.

Värst av alla EU beundrare är vår statsminister som ständigt skroderar om rättvis fördelning av migranter utan asylskäl och straff för ledare som lyssnar på sitt folk. Vilket han själv aldrig gör. Hans höga röstvolym är en springpojkers strategi för att få en klapp på axeln av sin arbetsgivare. Grundlagen om att all makt skall utgå från folket är honom totalt likgiltigt. SOM institutet i Göteborg har gång på gång rapporterat om att en majoritet av medborgarna är emot hans generösa ”flyktingpolitik.”
Jag föredrar Orabáns uttalande ”Pengakåt vänstermaffia försöker lura världen att invandring är bra och oundvikligt” och Salivinis  ”Att stoppa invandring är inte extremism, det är sunt förnuft” framför Löfvens litanior, för sunt förnuft är bannlyst på regeringskansliet. Dessa uttalanden stöds av många migrantforskare världen över, som sällan når fram till allmänheten. Migrationen är inte en win win situation, utan en lose, lose situation, för både länder som tar emot och länder som lämnats.

Nu till reflektioner från en annan Swexitvän:

”När länder i EU inte rättar in sig efter dess överhögheters s.k. ”bestämmelser”, då skall dessa länder bestraffas!
Med andra ord har EU sakta men säkert tagit sig allt närmre med att bilda en inre militärmakt, som man utlovade vid valet att något sådant inte skulle ske.
Med tanke på att ”vissa” länder månar om sina medborgare, vilket man inte gör här i Sverige, före de EU-direktiv som man mer eller mindre blir påtvingade.
Man har ju gjort ALLA EU-länder ”beroende” av just BIDRAG. Nu pekar EU- eliten finger åt de som skyddar sina medborgare samtidigt som man avser att införa sanktioner!
Minskat EU stöd kan påverka att ett lands funktioner, som inte räcker till.
EU:s länder har överlåtit sin MAKT att råda över sitt eget land till Bryssel!
När man nu dessutom använder sig av  UTPRESSNINGSTAKTIK där bidragen skall dras in om man inte följer EU:s s.k. regelverk.
Vem/vilka var det som skapade dom? Greve Kallegris efterföljare?
Man gjort länderna beroende genom att flytta pengar mellan länderna i syfte att skuldbelägga, förmodligen alla. Att splittra och söndra är ett väl beprövat medel för makthavare genom historien.
EU har därför erkänt att man strävar efter en ”Diktaturstat” i och med att man för ”utpressning” mot medlemsländer som inte fogar sig i ledet.
Är den ”kommande” nya militärmakten till för att ockupera medlemsländer som inte fogar sig? Vi bör göra en SWEXIT, omgående!
Eller hur Medborgare och Politiker? ”

2 tankar kring ”Reflektioner från Swexitvänner.

  1. Apropå ”sunt förnuft” råder det väl ingen tvekan om att BREXIT kommer att ske. Den/de främsta anledningarna är ju att man tänker inte låta Kungahuset (liksom pundet) falla eller öppna för att ”City of London” (deras eget skatteparadis mitt i London) skall börja och betala skatt! Vilket de aldrig gjort!! En fristad för kapitalisterna! Det är KÖ för att få komma in där.
    Att BREXIT tar tid har nog med att BANKERNA/KAPITALET/CABALERNA behöver tid att flytta ut/om sina finansiella s.k. ”tillgångar/medel”. Follow the money för att hitta de ”bromsklotsar” som suger ut det ena landet efter det andra. City of London är en världsomfattande ”fästing” som år efter år bara suger OSS alla med support av The Queen.

Kommentarer är stängda.