Öppet brev till Stefan Löfven

Brevet kommer från en besviken Olle Ljungbeck, som själv en gång var socialdemokrat, för att senare bli medlem i Sverigedemokraterna. Hans föräldrar var fattiga statare, som direkt såg igenom Hitlers propaganda  med  avsky för förtryckande –ismer , som Olle Ljungbeck beundransvärt har fört vidare både i aktiva handlingar och med pennan.
Under hans yrkestid uttryckte Olof Palme beröm för hans bakgrund i ett samtal. Tyvärr finns inget beröm för våra fäders slit hos dagens statsminister, han hånar, föraktar och ser till att sanningssägare blir förföljda i sin iver att vara till lags åt globala nationsförstörare.

………………………………………………………………………………………

”Huruvida personliga egenskaper ärvs från biologiska föräldrar är fortfarande en öppen fråga.

Jag är en 87- årig man som alltsedan tidig ungdom varit intresserad av samhällsfrågor och inte minst demokrati.

I nästan varje framträdande Du gör Stefan Löfven, anklagar Du Sverigedemokraterna, SD för att vara ett nazistiskt part och därmed också indirekt alla dess medlemmar.

Jag är förutvarande socialdemokrat men lämnade partiet, när inflationsmålet överordnades sysselsättningen. Sedan några år är jag medlem i SD.

Allt sedan jag – omkring  l970 – talet – började skriva insändare och debattartiklar i tidningarna – ibland upptill ett 25-tal – har dessa i hög grad handlat om samhällsfrågor, demokrati etc.

Kan nämna att i motsats till dina biologiska föräldrar som enligt uppgift var nazister, avskydde mina såväl nazismen som kommunismen.

Eftersom Du inte uppfostrades av dina biologiska föräldrar, men trots detta röjer personliga egenskaper och tolererar värderingar och handlingar som liknar de som nazister och auktoritära maktmänniskor ger uttryck för, går det inte att utesluta möjligheten att personliga egenskaper ärvs.

Att Du har egenskaper som sammanfaller med nazism tyder ditt maktbegär och förakt för demokrati bl a på. Men också ditt förakt för de svaga.

Sålunda har Du, trots att Du är inne på din andra regeringsperiod inte gjort det minsta för att bekämpa invandrarvåldet, som i hög utsträckning riktas mot kvinnor/flickor. Trots att vi har en jämställdhetslag verkar Du inte känna till denna. Din tolerans mot de invandrare som begår våldtäkter, som är för barn- och tvångsäktenskap, hedersvåld, tvånget att bära kränkande klädes-attribut, könsstympning, förstörelse av materiell egendom etc tyder inte på vare sig humanism eller medmänsklighet.

Du har heller inte någon gång visat de drabbade någon som helst medkänsla eller bett dem om förlåtelse. Detta tyder onekligen på någon form av personlighetsstörning.

Under min tjänstgöring vid ett statligt verk träffade jag bl a Olof Palme vid föredragningar av ärenden som lydde under hans departement.

När han fick veta att jag var statarpojke bad han mig ofta stanna kvar en stund extra för att få byta åsikter med mig. Vid ett sådant tillfälle kom vi bland annat in på auktoritära samhällssystem och det ledde vidare till att jag berättade om mina föräldrars avsky för sådana, bl a nazism och kommunism men också framdeles min egen avsky för dessa system. Han visade tydligt att han imponerades av mina föräldrars klarsynthet och humanism – trots att vi befann oss i botten av samhället; som han sa.

Du Stefan Löfven är en sådan person för vilken makten är allt och då får allt vad verklig medmänsklighet ge vika. När Du därför med en propaganda som inte står Joseph Goebbles efter  försöker svartmåla SD och dess partimedlemmar visar Du att du på ännu ett område står mycket nära auktoritära rörelser som nazism och kommunism – nämligen det propagandistiska. 

Om man skall sammanfatta din regeringsperiod så är det att i stället för en realistisk, mogen, ansvarsmedveten och handlingskraftig regering, så har vi fått en propagandaapparat som dagligen sänder ut propaganda om vad den skall uträtta men aldrig uträttar samt kränkningar av SD och dess medlemmar.

I stället för att arbeta för dina landsmän låter du invandrare mörda dem, våldta dem, råna dem, terrorisera dem – inte minst kvinnor/flickor – och tillåter dem i stort sett ostraffat bränna bilar/fastigheter etc.

Den primitiva människa Du är går igen i alla dina handlingar. Men Du skall veta att jag tror att Du en gång kommer att få stå till svars för dina illgärningar som i mycket påminner om vad nazister gjorde mot våra broderfolk i Norge och Danmark.

  Nedanstående omständigheter som inte kan ifrågasättas talar för detta.

– Du har utan att fråga folket släppt in hundratusentals individer varav många är rena barbarer som så gott som dagligen våldför sig på svenska folket utan att Du ingripit.

– Bevisen mot dig att Du är ansvarig för invandringen kan inte heller ifrågasättas.

– Av detta följer att Du därmed indirekt är ansvarig för de mord, våldtäkter, rån, terror, förstörelse av privat och samhällsägd egendom etc som dessa barbarer är skyldiga till.

  Av detta följer också om vi studerar historien sedan Sverige blev en nation, att Du  är den värsta landsförrädare Sverige någonsin haft sedan landet blev en nation. En sådan måste för eller senare ställas till svars oavsett om hans handlande grundas på arv eller annat.”

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle

……………………………………………………………………………………………

Carolin Dahlman, ledarskribent i Kristianstadbladet har helt rätt om statsministerns tomma ord om hedersvåld. Bla, bla, bla och inget händer.

”I helgen manade statsminister Stefan Löven (S) till hård kamp mot hedersförtrycket. Men det har han sagt förut – om och om igen. Vad är politikerna så rädda för? Varför händer så lite?

http://www.kristianstadsbladet.se/article/bara-bla-bla-bla-om-hedersvald-lofven/

Mitt svar: Förortens väljare får inte retas upp. Löfven älskar makten över allt annat och då offrar han ”Svennehoror” och kvinnor med unga i förorten, som förvägras att leva sitt eget liv. Sköna ryggdunkar för sin generösa politik får han på köpet av den globala eliten, som ser migrationen som det bästa medlet för att söndra och splittra nationalstaten.

9 tankar kring ”Öppet brev till Stefan Löfven

 1. Om det nu är sant att ”I en husrannsakan mot SAAB:s förre agent i Brasilien hittade polisen flera brev från Stefan Löfven till ex-presidenten Lula da Silva”, är det inte då dags att en offentlig utredning kommer till stånd vad beträffar Wallenbergs ”inflytande” på de svenska politikerna liksom den svenska ekonomin.

 2. I en husrannsakan mot SAAB:s forre agent i Brasilien hittade polisen flera brev fran Stefan Lofven till ex-presidenten Lula da Silva. Breven ska ha skrivits for att overtala Brasilien att agera for SAAB och de svenska stridsflygplanen i Brasiliens upphandling.

  1. Tack för spännande upplysning om Löfvens hjälp till krigsindustrins ägare.

  2. Bäste bröder avslöjar sällan varandra, de hyr en målvakt om någon skall straffas, en knuff framför ett pendeltåg eller att skott i pannan på någon som hotar deras intressen. Det hände både för Abraham Lincon och JF Kennedy, när de ville återta Rotschilds sedeltryckri i nationens tjänst, men Federal Reserv är för mäktig och blomstrar som aldrig förr med Bilderbergarna och Trilaterala kommissionens medlemmar som vaktkonstaplar. Effektivare än både SS och Gestapo, givetvist dolda under hyckleriets mantel, så ett straff förvandlas till ett skämt.

 3. Tänka sig – denne statsminister har i dagarna inför EU kraftigt påpekat att Sverige ska
  bl.a. medverka till bevarande av europeiska värden – då så – måste kunna innebära
  att kraftigt motarbeta islamiseringen – hur tydligt som helst eller hur ?

  1. Ja, det kan man tycka är logist. Men den egenskapen fattas hos Löfven, nu skall han ta kampen mot högerextrema krafter inför EU valet. Krafter som vrkligen vill bevara västs värden, som trampas på varje dag av unga män, från en religion som IS terroristerna hyllar.

 4. Är det troligt att Löfven någonsin kommer att läsa Ljungbecks träffande text?
  Eller att åtminstone hans sekreterare läser den och berättar för sin chef?

 5. Bäste Olle Ljungbeck det är väl inte ”bara” Stefan Löfven som orsakat all skit. Det är väl MODERATERNA som havererar oss ekonomiskt VARJE GÅNG de ”kommit” till maktens boning. Det bästa hade kanske varit att M fick fortsätta sin utsugningspolitik eller reparera alla de ekonomiska skador man orsakade den Sveriges befolkning under bara deras senaste styre. Att låta Löfven ta smällen för den tidigare Allians-packets överkonsumtion verkar inte rättvist. De ska behandlas likadant allihopa då de alla är styrda av just Nazisterna. Moderater går alltid företagens ärenden före befolkningen. Att ärva en moderatledd regering innebär att man kommer få fullt upp med att ta hand om de problem som även följer med det moderata arvet. Förmodligen ändrade sig M om att ”ta” makten p.g.a. att Löfven betalade in skulder på c:a 150 Miljarder, tror jag. Alliansen kommenterade: Men då blir det ju dyrt att låna! D.v.s. utrymmet att komma över skattemedlen begränsades kraftigt. Moderater har bara intresse av makten NÄR statskassan är solid. Kanske var det därför som Moderaterna var extremt passiva vid det senaste valet p.g.a. statskassan innehöll 150 Miljarder ”mindre”. M.a.o. det finns inget att TA.

  1. Reinfeldt öppnade dörrarna på vid gavel, med sitt dravel om öppna hjärtan och Löfven både 1 och 2 fortsätter i samma spår. Olle Ljungbecks inlägg hade fokus på socialdemokraterna och Löfven. Nämnas bör att en lokal socialdemokrat försökt stoppa Ljunbecks plakatdemonstration på Stortorget i Gävle genom polisanmälan, men det hade hon inget för.

Kommentarer är stängda.