Årets folkbildare!

Nej, inte klimataktivisten Greta, utan en salafist!

Nämligen fritidsledaren och mångsysslaren inom kultursvängen Moosa Assal i Tensta. Han var en av vinnarna i förortsgalan 2019. Han har många följare på sociala medier och dessa får sig en daglig dos av Koranens budskap.

Islamiseringen har många förkunnare både med vackra, fridfulla ord, som med krigiska och onda. Framfarten är dock obestridlig. Förlorare är en religion som vill vända den andra kinden till och vinnare är en som har dubbelbottnade budskap i abrogationens namn med Allahs välsignelse när otrogna utplånas.

Steget Efter har i vanlig ordning fångat det som sägs i landet, som levererar aprilskämt året om.

Källor

-https://www.stockholmdirekt.se/nyheter/arets-folkbildare-jag-har-funnit-min-roll/repscu!k1vT2xuTVKO97V9AcaJNg/

https://sv.wikipedia.org/wiki/Naskh

En tanke kring Ӂrets folkbildare!

  1. Alla svenskar borde höra och se intervjun med Claes Hedberg om bedrägeriet kring Olof Palme. Den finns hos ”bakom kulisserna”. Palme hade HIV och måste därför avlägsnas som både politiker som person. Vad hade det svenska folket trott om de fått veta att Palme var gay? Socialdemokratin hade väl då sjunkit i nivå med vänsterns röstresultat för att sedan stanna där. Denna intervju borde visas i SvT, medan VI ännu fortfarande har en gnutta demokrati kvar. Den klär av socialdemokratin precis som ALLIANSENS trojka gjorde.

Kommentarer är stängda.