Hijab-fri vilja? Direktiv från unga muslimer

Varsegod Gudrun Schyman, Veronica Palm, Åsa Romson med flera feminister att följa dessa krav på hijab.  Fri vilja var det ju, då borde väl kvinnan få arrangera sjalen hur hon vill?

Sjalen åkte snabbt på Er i solidaritet med invandrarkvinnors förtryckare, när Ni fick röda matta utrullad till medias applåder vid besök hos dåvarande justitieminister Beatrice Ask under 2013.  Efter att en gravid muslimsk kvinna hade fått sjalen avryckt på en parkeringsplats, för säkerhets skull fick hon den avryckt en gång till strax efteråt. En passande händelse för feministiskt initiativ inför valet året därpå.

Burkini tas väl på av samma fria vilja, som Gudrun Schyman gjorde när hon stoltserade i en.

Könsseparerade badtider, gymnastiklektioner, platser i skolbuss och mm finns sedan länge, läs vad Sadine Madon skrev i Uppsala Nya Tidning nyligen.

”Det slutar inte med badtiden”

https://www.unt.se/ledare/det-slutar-inte-med-badtiden-5256030.aspx

”……..När myndigheter och kommuner ”erbjuder” könsseparation för föräldrar på öppna förskolor, för elever i skolor och på simhallen, skickar samhället en besynnerlig signal.
Och om denna könsseparation nu vore så önskvärd, varför inte ha även en flickavdelning på biblioteket?
En kvinnopark?
Har man köpt argumentet att könsseparation är nödvändigt för att flickor och kvinnor från andra kulturer ska delta, är det svårt att argumentera emot en utökning.
Politiker, tjänstemän och verksamhetsansvariga har naturligtvis inte haft några onda avsikter. Man vill väl. Men vägen till helvetet kan som bekant vara kantad av goda föresatser.”

Våra radikala feminister kämpar frenetiskt för att invandrarkvinnors isolering skall öka i samhället med könsseparation, som breder ut sig tack vare flata och fega politiker. Att lyssna på modiga kvinnor med invandrarbakgrund, som kämpar för motsatsen, finns inte på agendan, sjalprydda passar bättre till röda feministers ideologi.
Dessa ragator sopar vägen för islamiseringens könsförtryck.  Jag har sett tillräckligt av detta kvinnoförtryck under min yrkestid i möten med invandrare. Jag blir sorgsen, nej mer förbannad, när jag ser stadens politiker glatt bana väg till helvetet. Förmodar att detta är exempel på att ligga i framkant i staden där ideér blir verklighet.


”PKhater”
i kommentatorsfältet efter artikeln i Samnytt om en riktig feminist från Iran, Masih Alinejad, som attackerar vår hycklande regering.

”Feminismen har tappat sitt värde i samhället.
Feministerna har själv devalverat sitt budskap.
Det lustiga är att Iranska feminister och de flesta Svenska män stöder samma sak medan Svenska feminister stöder förtryckarna.”

https://samnytt.se/iransk-kvinnorattskampe-till-attack-mot-den-feministiska-svenska-regeringen/

h

8 tankar kring ”Hijab-fri vilja? Direktiv från unga muslimer

 1. Läser om Centerpartiet satsar 26 miljoner till EU valet i maj för att stoppa nationalismen och populismen. Har dom glömt vilka dom representerar? Sverige. Nationen Sverige är deras fiende. Som skall avvecklas.

  1. Jag reagerade också på detta faktum. Folket är deras fiende, som de skall representera, att makten skall utgå från folket finns inte längre i deras tankevärld.Sedan tycker jag att SD skulle ansluta sig till Salivini, AfD, Sannfinländarna i den nya grupperingen i EU, nej Åkesson skall hänga kvar bland de lite mer tjusiga konservativa/ECR och applådera globalismen, snart röstar dom väl för Nato också.

    1. Det kan man undra? Jag känner som många andra oro för den mjäkighet, som SD visar i olika frågor. Någor radikalare än efteraparna inom Moderaterna, annars mycket lika. Upprepar förbättrad integration i stället för repartiering och utvisning och så låtsas de tro på att förändra EU inifrån tillsammans med de största EU fanatikerna i ECR gruppen och vänder radikala fd vänner ryggen. Självklart, att de förlorar röster till Ebba, om hon vaknat på riktigt eller bara på låtsas får framtiden utvisa. Då är det bara Kasselstrand med AfS kvar, som förordar en Swexit. Theresa May får väl förhandla ett år till, så landet smygs tillbaka in i EU.

 2. Mona Sahlin stoltserade väl en gång i Tv om att i Sverige har vi religionsfrihet. Efter det kommenterade en kvinna: Men det råder ju ingen frihet inom religionen! Mona Toblerone visste inte bättre än att ta till det urgamla knepet ”RETORIK” men inga svar. Det politiska spelet verkar ju mer och mer var av en gemensam Överenskommelse! Där man turas om att styra Sverige och därmed STÄNGA dörren för andra. Media gör som man blir tillsagd p.g.a. alla statsbidrag. De 6 företagen blev 7 och det ställde huvudet på ända. Partierna (borde kanske benämnas företagen) har en sak gemensamt och det är att INTE ramla ut ur Riksdagen. Gör någon det, då kommer det kanske en NY som får ”insyn” över vad de etablerade sysslar med, och det vill man inte ha. De drivs som företag men kallar sig för politiska partier! I kommunfullmäktige gjorde ”de övriga” allt för att förhindra så att Örebro Partiet inte skulle komma in i fullmäktige! De gjorde trots det mot alla odds! Vilket visar på att de styrande eller politikerna av idag, HÅLLER INTE MÅTTET. Någon ”förbättring” kommer aldrig att ske så länge man inte återinsätter TJÄNSTEMANNAANSVARET. Personligen tycker jag att det är bra att Örebro Partiet har en uppskattad Polis som delegat. Det har säkert bromsat de övriga partiers ”klåfingrighet” med de lokala kommunala skattemedlen.

 3. Varför gör vi inte som man gör i Polen! Där kommer INGA muslimer/islamister in! Presidenten hänvisade till att det är väl bara att ”titta” på hur illa det har gått för de länderna som har denna ”typ” av migration. Det är väl bara en tidsfråga innan den polske presidenten likvideras, byts ut eller ”störtar med något flygplan.

  1. Det är bara att titta på EU:s hatobjekt nummer ett, Ungern och Polen, vars ledare vet riskerna med okupation. Islamiseringen är så farlig för att den sker i små steg under religionfrihetens fana. Kommunpolitiker kvider när polisen vill publicera alla utanförskapsområden, utanförskap från vad kan man fråga sig i detta förortens bidragsregn?

 4. Självklart ska allt som är möjligt göras för att störa islamiseringen – denna oönskade
  påtvingade ”rörelse -ideologi” som jag inte vill dela samhället med på något vis – undviker allt/ all kontakt – integrering helt otänkbart – är däremot uppmärksam på
  alla synliga (så gott det går)företeelser kopplat till islamiseringen i kunskapssyfte

Kommentarer är stängda.