När tog Svensson en Time Out från jobbet med full lön?

Björklund har det inte lätt, Jeander ser hur hans tid rinner ut tillsammans med liberala röster.  

Han får inte trilskande damer att lyda. De tycker att de gjort helt rätt. Cecilia Wikström bedyrar sin stora arbetskapacitet.

Emma Carlsson Löfdahl anser att hon bara följt regelverket och berättar att hon och hennes make har skilda ekonomier. Nu är hon jättesur och lämnar partiet och blir politisk vilde, för riksdagslön med förmåner och inkomstgaranti framöver, är inget som hon vill avstå ifrån.
Jag undrar vad hennes väljare i Jönköping tänker på?
När Emma Carlsson på facebook tror att hon stöd och förlåtekse skall få.
Kanske får de luta sig mot Jesus, som Mona Sahlins feministvänner gjorde vid vid hennes time out, när de unisont förklarade ”att den som är utan skuld kastar första stenen….”
Källa: Emma Carlsson Löfdahls Facebook

”Citat……. När jag sedan hör på nyheterna att Cecilia tvingats att lämna sin plats på EU-listan blir jag helt övertygad om att detta är ett parti med mycket stora bekymmer. …..” Ja det har hon alldeles rätt i, att partiet har stora bekymmer med dessa giriga representanter, som stjäl från skattebetalarna och utökar sina digra månadsinkomster…..”

”Är det en vuxen ansvarsmedveten och mogen person som så totalt kan förneka det hon gjort,” skriver Olle Ljungbeck och fortsätter ”hon förnekar allt och lägger hela ansvaret på andra. När man läser detta inser man att dagens riksdagsledamöter är en katastrof. Denna typ av bortförklaring kunde möjligen accepterats från en tioåring men inte en vuxen människa och därtill riksdagsledamot.

https://samnytt.se/fuskmisstankt-l-riksdagsledamot-blir-politisk-vilde/

Olle Ljungbeck ställer en viktig fråga till Konstitutionsutskottet och Justitieombudsmannen (JO) och han får eldunderstöd av ledarskribent.
…………………………………………………………………………
”Med vilken rätt?
Det är vanligt att riksdagsledamöter tar time out när de gjort något som innebär förbrukat förtroende. De behåller då självsvåldigt sina arvoden.
Med vilken rätt?
I riksdagsordningen som reglerar ledamöternas ersättningar och förmåner finns inte någonstans angivet, att de då de tar ”time out” har rätt att behålla sina arvoden. Åter ett självsvåldigt handlande som visar deras förakt att handla som vi vanliga medborgare måste göra.
Men det är också ett bevis på hur bl a konstitutionsutskottet m fl ansvariga nonchalerar brott mot regelsystemet när det gynnar dem själva.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle”
………………………………………………………………………………

För böveln! Sluta med Time Out tramset!
I riksdagsordningen finns inget som heter ”time out”, skriver Anders Gustafsson i en ledare i Blekinge läns tidning.
”Det är hög tid att vi skattebetalare och väljare kräver att politikerna upphör med otyget att ta ”time out”. Om de vill ha en paus från riksdagsarbetet, ansök om ledighet eller tjänstledighet!…”

http://www.blt.se/ledare/for-bovelen-sluta-med-time-out-tramset/

Finns det någon läsare, förutom politiker, som tagit en time out med full lön?