En maktgalen och inkompetent statsminister

 ”En statsminister som aldrig borde ha blivit statsminister bör ifrågasättas från alla håll.”

Denna artikel från Projekt Sanning av Madeleine Lilja Rönnquist tillägnas Stefan Löfvens alla väljare. Visserligen har gästkrönikörer som Karin Ferm, Olle Ljungbeck med flera redan skrivit samma sak i denna blogg, men denna sanning behöver ständigt upprepas.

http://projektsanning.com/2019/01/30/en-statsminister-som-aldrig-borde-ha-blivit-statsminister-bor-ifragasattas-fran-alla-hall/

Här kommer hela artikeln
”En statsminister som på fullt allvar menar att våldtäktstrenden i ett land löses bäst om man förstår metoo-rörelsen och turordningsreglerna inom arbetslivet skulle i vilken bok som helst omskrivas som galen.

En statsminister som i akt och mening inför censur för att komma åt ”fake news” samtidigt som samma statsminister sanktionerar sina egna partikollegor att använda trollkonton för att sprida lögner om andras politik är en lögnare och bedragare.

En statsminister som hellre härbärgerar terrorister än ser till att de utvisas är mer rädd om sina nya väljare än landet denne är satt att styra. Med andra ord maktgalen.

En statsminister som vill se över reglerna för hur en statsminster kan avsättas endast någon vecka efter att denne röstas fram genom en ohederlig allians visar folket att det spelar ingen roll hur de röstar, denne kommer jobba för att hitta vägar för att nagla fast som statsminister.

En statsminister som driver på motsättningarna i landet genom att anklaga andra partier för att vara bruna vill ha splittring och en trasig nation.

En statsminister som vänder bort blicken när kvinna efter kvinna, flicka efter flicka, pojke efter pojke våldtas av män med utländsk härkomst bygger ett land där bara män kan leva.

En statsminister som inte ryter ifrån när batik- tanter sexuellt utnyttjar unga män på HVB-hem är feg.

En statsminister som inbillar sig att denne äger Europa: ”Mitt Europa bygger inga murar” visar fram despotiska drag.

En statsminister som visar sitt förakt för 1,1 miljoner väljare genom att kalla dem för nazister och rasister visar att han helst såg att de väljarna inte hade något att säga till om.

En statsminister som drar in LSS för funktionsnedsatta för att finansiera dennes vision om att bygga ett nytt land drar sig inte för någonting.

En statsminister som låter en islamisthyllande minister tala på Förintelsens minnesdag visar att judarnas trygghet i det landet är oviktigt.

Man kan knappt tro att det kan finnas en sådan statsminister, men det gör det.

Han heter Stefan Löfven.

Han borde inte vara statsminister ändå är han det.

Arma land.”

Den globala världseliten har näsa för passande egenskaper på behjälpliga nationsförstörare med karriärstinna undersåtar och som dessutom hade ett folk med hög tillit till staten.
Ett perfekt multikulturellt försöksland, som nu knakar i fogarna, när tilliten sjunker som en sten.
Nu skriker sig makthavarna blå om högerextremister och populister och skall rädda Europa från detta otyg. EU valet måste räddas till vilket pris som helst.
Jag misstänker att EU kommissionen nu skapat en egen pott till de partifraktioner, som tror att EU kan förändras inifrån. Därför måste Orbán snabbt slängas ut från EPP, kräver Ulf Kristersson.
Frågan är om han inte själv blir utslängd som konturlös och vingklippt partiledare för moderaterna.
Jag är också tveksam till förverkligandet av Kristina Winbergs (SD) vision om att EU är ditt och mitt projekt, inte Macrons.

https://www.aftonbladet.se/debatt/a/3jn4jA/uteslut-orbans-parti-ur-var-partigrupp-i-eu

https://www.aftonbladet.se/debatt/a/zLdMVw/europa-ar-ditt-och-mitt–inte-macrons-projekt

2 tankar kring ”En maktgalen och inkompetent statsminister

 1. Beträffande de s.k. IS-barnen – här några viktiga artiklar som beskriver ”utbildningen”
  av nästa generation islamistiska IS-krigare – riktigt ruskigt och oroande!
  Har våra politiker koll på denna företeelse eller ….? omprogrammering med hjälp av
  socialtjänsten och civilsamhället ..?

  https://www.rights.no/2019/03/is-kvinne-vi-vil-soke-hevn-dere-vil-sta-til-knaerne-i-blod/
  https://www.rights.no/2019/03/is-er-i-gang-med-terror-i-sverige-hva-na-norge/

  https://gatesofvienna.net/2019/03/the-killer-children-of-the-islamic-state/

  1. I gårdagens riksdagsdebatt om IS mördares återkomst till Sverige, initierad av SD, fick vi av Lina Westerlund Sneckers (V) veta ”att IS är en manlig våldskultur som egentligen inte förespråkar islam….”
   I dagens SvD anser Jonas Trolle, chef för Center mot våldsbejakande extremism att ”Vi har god beredskap för IS-återvändare” för karln vet ju att med Morgan Johanssons vägran till strafflagsskärpning under 2010, 2013 för anslutning till terrororganisation, så kommer ingen av de 150 som kommit eller kan komma åter, att ställas inför rätta. Nuvarande lagskärpning först ske från augusti för att genomföras och SD:s förslag om retroaktivitet ger Jökarna gåshud av förskräckelse. Denna Trolle skriver i slutet på sin artikel att ”det inte är något nytt för svensk socialtjänst att ta hand om personer som genomlevt svåra händelser…”
   Menar karln att IS förövarna efter att ha halhugget, dränkt, bränt, korsfästs, våldtagit och begravt sina offer levande, sedan skall få stöd av en snäll socialtant???? Kan det vara Mona Sahlin som kvicknat till och nu bidrar med sina tjänster som sufflör???
   https://www.svd.se/sverige-har-beredskap-att-hantera-is-atervandare

Kommentarer är stängda.