”Something is rotten in Sweden,” när etnicitet avgör om man blir helgon eller bortglömd

 Min gamla väninna: ”Kvinnan som åkte utan biljett i tunnelbanan blev ertappad. Hon vägrade gå av och rev och försökte bita väktarna. Hon betedde sig som en treåring. Och nu är hon helt plötsligt ett helgon. Om Shakespeare skrev att ”something is rotten in Denmark” så passar det bra in på dagens Sverige. Jag skulle vilja ha en stöd-demonstration till förmån för Ivar, den rullstolsburne man som misshandlades i sitt eget hem av rånare. Och till förmån för polisen och deras jobb att hitta de vidriga kräk som misshandlade honom.”

Men det är viktigt att ta del av flera versioner, här är versioner från Aftonbladet och Expressen.

https://www.expressen.se/nyheter/jeanine-berattar-jag-har-blamarken-overallt-/

https://www.expressen.se/nyheter/kvinna-tvingades-av-tunnelbanan-tumult/

Katarina Janouch varnar för anarki och har en klok beskrivning av händelsen.

http://katerinamagasin.se/vill-svensken-leva-en-anarki/

Nu ordnar vänstern demonstration på Sergels Torg mot påstått övervåld från polis och väktare. Är det offrets hudfärg som avgör demonstrationsvilligheten?

Att ta del av olika versioner av händelseförloppet är inget för dessa godhetsknarkare, som blir höga som hus, när banderollerna om främlingsfientlighet vecklas ut. Här fick de något att bita i, som manifesterar påstådd främlingsfientlighet.

Våldtagna unga kvinnor och barn är dem likgiltigt, liksom rån, överfall och stackars Ivar rör inte upp några känslor, därför att offren är vita och inte tillhör en minoritet.

Jennie Martén skriver på Facebook om den gravida kvinnan i tunnelbanan: 
”Jag har sett den efterföljande filmen där kvinnan blir bortförd av flera ordningsvakter, flera gånger har jag sett den och samma tanke poppar upp varje gång:
Denna film borde inte spridas vidare.
Varför?
För att kvinnan uppenbarligen är psykiskt labil, jag tycker inte att filmer på människor som inte mår bra ska användas i något syfte.
Speciellt inte då personen har barn och då ett av dessa dessutom syns i klippet.


Det finns inte skuggan av övervåld, jag ser inget våld överhuvudtaget.
Jag ser hur de håller ner henne mot en bänk och hur de sedan försöker få upp henne till markplan via en rulltrappa.
Vakterna är lugna, släpper henne och talar med henne, ber henne lugna ner sig.

Kvinnan kastar sig i stället fram och tillbaka på golvet mellan väktarnas fötter och försöker till och med grabba tag i en av dem.
Hon skriker konstant och jag förstår att folk på plats samt de som ser klippet och inte är vana att höra personer vråla och göra motstånd kan tolka det som utsatthet.


En av väktarna ägnar sig åt det rädda barnet, sätter sig på huk och för sedan upp det från perrongen i förväg.

Det finns bara två alternativ, antingen är kvinnan arg och beräknande eller så mår hon inte psykiskt bra.
Oavsett så är det fullständigt oförlåtligt att använda filmen för att få sprida hat mot personer som jobbar med att hålla vårt land tryggt.
Speciellt då hatspridarna använder sig av barn, såväl födda som ofött.


Vad hade kunnat gjorts annorlunda?
Tja, låta henne planka?
Om det hade varit det rimliga borde en sådan regel införas för att undvika missförstånd, kvinnor med barn i magen eller bredvid sig ska således inte få bortföras av väktare.
Med tanke på debatten för några veckor sedan bör störande barn under femton års ålder inte heller få bortföras vid olämpligt beteende mot personer på offentlig plats.

I och med den aktuella rasprofileringsanklagelsen mot en hel yrkeskår så antar jag att det bästa även vore att aldrig ingripa mot en person med annat ursprung än svenskt.”

Var så säker det kan nog bli en komplettering i någon av ”JÖK:s 73 punkter. SL kan få rådet att höja för pensionärer, som om ett år får hela 200 kr mer i plånboken av en mäkta stolt Annika Strandhäll, så kan deras röstboskap få åka helt Gratis!

För majoriteten invandrare gör det svenskarna alltmer vägrar göra, de röstar på regeringen och hoppas på mera bidrag och återförening av hela släkten.

Att filma med mobiler har nu krypit in i rättsalen, där en åtalad 17-åring lyckades filma sina vittnen i rätten och lade sedan ut detta på appen Snapchat med hot om repressalier som att stampa dem blodiga, dessa golare och horor. Han blev sedan dömd för övergrepp i rättssak med skadestånd, som vi skattebetalare i vanlig ordning får stå för. Medan hans unga vittnen, hans golare får leva i rädsla för hans polare.

https://mitti.se/nyheter/filmade-vittnen-ratten/?omrade=sollentuna

Om Ni inte visste det förut, så är vänsterns upprördhet mycket selektiv och etnicifierad!

4 tankar kring ””Something is rotten in Sweden,” när etnicitet avgör om man blir helgon eller bortglömd

    1. Ja, Suhonen verkar nu vara SVT:s kelgris, han får medialt utrymme med sina reformister. Tilltalande tanke med allt åt alla, dvs. mest åt valboskapen och minst åt den vanlige Svensson, som skall betala kalaset.

  1. Tänk vad enkelt man kan ”flytta” fokus med sin egen (förmodligen annans) ”propagandamaskin”. Min intuition säger att den regering som ”vi” inte vill ha men sitter där ändå! Då börjar man väl ana ugglor i mossen. Själv ”TROR” jag att man kommer rösta ned den nuvarande regeringen för att ersätta den med M, SD, KD och förmodligen även C. Taktiken är hur enkel som helst om man vill avsätta regeringen till förmån till bildandet av en egen. Man t.o.m kan sno åt sig S sympatisörer som en ”extra bonus”. Efter en sådan ”lömsk” Borgerlig planerad kommande tyst kupp som i sin tur kan medföra att S inte kommer resa sig, på många år. Det är inte en NORMAL regering som man skapat. P.g.a. att man undvek (folkets vilja) med att hålla ett Extra val, lutar det inte då åt att VI snart får en misstroendeomröstning vilket medför att vi har ”fått” en NY BORGERLIG Regering? Excellensen, The Dog, är väl inte i Sverige för att ”lata sig”. Nej, det är bara en tidsfråga innan ”den tysta kuppen” iscensatts och sjösatts.

    1. Din misstanke är inte obefogad, för inget är som det ser ut att vara, alltid en dold agenda bakom. Kanske därför Åkesson nu låtsas vara pragmatisk i fråga efter fråga, så hans parti lätt kan slinka in utan att Annie Lööf dånar av.

Kommentarer är stängda.