”Man tappar hoppet om mänskligheten”

Från sociala medier, ett rop på hjälp från Sofie som är gift med ett barnbarn till en morfar, som blev svårt misshandlad i sitt hem av ett par monster i Ronneby. 
Om Du inte blir berörd, då är det
dags att söka hjälp för förlorad empati. När förövarnas etnicitet utlämnas, då brukar det vara 
förövare med invandrarbakgrund. Om det skulle vara 
svenskar då hade systemmedia snabbt fått fram både 
namn och bilder efter tydligt signalament från polisen. 
SVT:s vana är att dölja ansiktet om bilder på förövare med annan hemvist, som publiceras. Då anser de att allmänintresset är mycket lågt.

https://samnytt.se/ranare-torterade-86-aring-i-timmar-slet-loss-hans-oron/

I kommentarerna  efter Samnytts artikel finns misstanke som inte går att avfärda att personal inom hemtjänsten kan ha mer solidaritet med sina bröder än med sina gamla. Kunder eller brukare gör detsamma, de är lika försvarslösa och utlämnade till statens omsorgspersonal, där många kan vara totalt olämpliga till människoarbete oavsett hemvist. Jag vet efter några år som företagsgymnast med hemtjänst som arbetsområde.

Statens omsorg är störst mot migranter, som för svindlande summor får låtsasarbeten i extratjänster. För Ylva Johansson är det viktigast att invandrares bedrövliga arbetslöshetskurvor går ner, inte att gamla kan riskera nöd och bli utsatt för stölder, när de i god tro öppnar dörren för falsk personal.

Bland vänsterns aktivister råder inga upprörda känslor, när offren tillhör värdlandet. Kanske upprördheten nu blommar ut, när misstanke finns att förövarna har svenskklingande namn?

http://www.friatider.se/svenskar-beg-rs-h-ktade-f-r-brutala-verfallet-i-ronneby

Medmänskligheten har förbrukats mot en gravid invandrarkvinna, med rätt etnicitet, som väktare som tryckte ner på en bänk, eftersom hon inte kunde visa biljett. Helle Klein, kyrkans värsting, dvs, den främsta vänsteraposteln efter ärkebiskopen, anser att väktare är den största faran i tunnelbanan. Hon twittrar:Känns allt mer som att väktare är det största säkerhetshotet för medborgarna. SL måste utreda senaste väktarskandalen grundligt”.

Samtidigt i Ekuriren: 
”Främmande killar omringade en åtta-årig flicka som var på väg hem från skolan i torsdags, muddrade hennes fickor och tog hennes telefon. Nu är hon livrädd och hennes föräldrar vill varna andra.”

Att en åttaårig flicka blev rånad på sin mobil av ett berikande gäng i Torshälla, eller att den rullstolsburna morfadern blev sönderslagen rör inte den kidnappade kyrkan i ryggen. Inte heller att 20-30 unga kvinnor våldtas varje dygn, trots en feministisk regeringen, som åter sitter i högsätet. Eller, snarare därför.
All kraft ägnas åt att försvara invandrare med brottslig fallenhet, som de anser utsätts för rasism av värdlandets försörjare, som nu varken ser lönsamhet eller berikning utan bara elände, men då är makthavarnas inspiration stor från DDR och gamla Sovjet staten, att med alla medel tysta kritik mot sin mångfaldspolitik och världsmästerskapet.

http://projektsanning.com/2019/02/01/83-arig-man-torterad-i-ronneby-kallinge/

Så nu gäller det för oss pensionärer att vara försiktiga när vi öppnar dörren.

Tillägg den 6/2. Här borde jag ha lagt till även för ett barnbarn, när facit har kommit i denna fruktansvärda händelse. https://samnytt.se/barnbarn-och-kriminella-haktade-efter-rantortyren-av-83-arige-ivar/

Av de tre förövarna visar det sig att ett av dem är Ivars eget barnbarn Ronny Henriksson, med kriminellt förflutet. Min undran är om denna unge man är ”Reine” som Sofie Johansson skrev om i sitt ev. vilseledande facebooks upprop, då är hoppet ute för mänskligheten, som blivit förda bakom ljuset.

8 tankar kring ””Man tappar hoppet om mänskligheten”

 1. Håller med TT – M.Johansson sitter i Agenda och hånler när han informerar om
  att vi nu ” har utrymme” för att ”fylla på” då allt är under kontroll.
  Han mörkar givetvis medvetet Global Compact for Migration som borde varit en självklarhet att nämna i detta sammanhang – nej då – det i stort sett ovetande folket ska
  undanhållas så länge som möjligt.
  Läst på beforeitnews – mycket spännande och intressant om Soros och B.Obama – ser fram emot fortsättningen – ska bli intressant att se hur MSM kommer att kämpa emot.

  http://helenaedlund.se/morgans-leende-skilda-varldar-eller-den-ultimata-krankningen/

  1. Helena Edlund är ett ljus i dagens mörka kyrka. Citat från Staffans länk ovan: ”Det här blev ju prekärt. Migrationsminister Morgan Johansson meddelade i söndagens Agenda att regeringen nu utökar möjligheterna till att få uppehållstillstånd i Sverige. Uppehållstillstånd ska även ges till dem som är ”väldigt sjuka, väldigt sköra eller väldigt utsatta” enlig den leende ministern.
   Jag tar mig för pannan. Med ett penndrag har Sverige härmed försett majoriteten av jordens befolkning med skäl för uppehållstillstånd. Det krävs inte mycket arbete för att en person ska kunna placeras i någon av ovanstående kategorier, är man inte väldigt sjuk/gammal/ensam/fattig själv, så finns det säkert någon i hushållet som är det.”
   Sjuka, sköra och utsatta är alla utifrån, värdlandets egna ingår inte i dessa begrepp. De skall helst jobba tills de stupar.

 2. Vad är det för Land vi lever i? Som medborgare får du inte bära försvarsvapen medan rånare och mördares innehav av vapen knappt ger något verksamt straff. Vi importerar 100.000 tals som har våldskulturer som sin vardag, men vi får inte ha något ”verksamt” att försvara oss med när DE utövar sin (vålds)kultur på den ”svenska” befolkningen. T.o.m. våldtäkterna drabbar främst inte de främst med ”svensk bakgrund”? Mer utstuderat får man leta efter. En migrant som begår våldtäkt på en annan migrant, hur tror DU att det kommer att sluta? Är offren i våldtäktsöverfallen överrepresenterade av svenskar, då ska den svenska migrationen enbart STOPPAS på grund av det.

 3. Politiker: Inser NI inte att det KOMMER med största sannolikhet att bildas flertal Medborgargarden i varje stad som ort? Ett garde som tar hand om ER och ett som tar hand om de ”övriga”. Politiker, NI gräver ju själva era ”egna” gravar. Ni, politiker hur kommer det sig att ni ALLA blivit ”Teflonpolitiker”? Hypnos, mickrochips, medicinering eller vad är det som gör att ”andra” kontrollerar er? Vi måste annars haft och har de mest KORKADE politiker genom historien sedan 2006 och till dags datum. Rapporteringen som ”uteblev” av protesterna på Mynttorget och de gula västarna, talar ju sitt tydliga språk. Våra politiker är INTE ”våra”! Vems är ”ni”?

 4. Media fyller spalter med en ung kvinna som oroar sig over klimatpolitiken utan att hon har några djupare kunskaper.

  Bättre vore att göra reportage om den svårt skadade mannen och hans förövare. Låt oss se bild på gärningsmannen. Låt oss höra hur han svarar på frågor om sin bakgrund och varför har begår brottet.
  Nej, sådana skyddas från publicitet. Det betyder inte att vi bör återgå till att ställa dem i stupstock på ett torg, men nog bör de visas upp med sina gärningar.

  1. Oavsett etnicitet skulle en mental stupstock införas för dessa grova brott mot helt försvarslösa offer. Allmänheten har stort intresse därav, till skillnad från MSM:s redaktörer. Jämför exponeringen av kulturprofilen och våldtäktsmännen i Fittja, här fick Meetoo kvinnorna sin syndabock, med både rätt ålder, hudfärg och hemvist. De största förövarna slipper straff, de skyller bara på varandra och så kan de hysta in skadestånd, medan offrets framtid är krossad.

Kommentarer är stängda.