”Tänt vare här” Regeringsbilden

Jens Ganman skrev på Facebook:

”TÄNT VARE HÄR
Det kanske börjar kännas lite svajigt i Den Humanitära Stormakten Sverige?”

Men Löfven är av annan åsikt, nu skall ha göra Sverige tryggt???? Varför han inte ägnat tryggheten en tanke under tidigare regeringsperiod svarar han inte på. För hans snälla megafonjournalister ställer inte frågan.

Jens Ganman återger sprängningar i Östersund, Norrköping och andra aktiviteter från våra ”berikare,” men har lugnande ord till våra unga, nu när landets portar står vidöppna för hela släkten, vars ankare fått belöning för sina lögner om ålder och hemvist i den migrantvänliga regeringen.
………………………………………………………………………………..
JG fortsätter: ”Men till er som är lite yngre och läser detta… L-U-G-N!
Det har ALLTID varit så här i Sverige, och det som händer just nu är bara lite bus och rackartyg, ”stök” som det heter på Orwellsk nysvenska.
Till största del beroende på socioekonomiska faktorer/skatteflyende pensionärer på Kanarieöarna.
Att det smäller och dundrar varje dag runt om i landet är således inget ni behöver ligga sömnlösa över. 
(Ska man göra multikulturell värdegrundsomelett måste man knäcka några ägg.)
Besides: SVT, SR, DN m.fl got your back!
Om det VERKLIGEN vore fara å färde skulle de ju rapportera detta med full kraft, eller hur?
Då skulle Aktuellt K-R-Ä-V-A att Stefan Löfven, Morgan Johansson m.fl satt i Agenda varje söndag, och i Aktuellt varje kväll, och blev grillade – L-Ä-N-G-E – tills de slutade svamla och kväkte ur sig en rimlig förklaring till varför Sverige just nu ballar ur på det här sättet.
Därtill en övergripande plan på hur vi ska komma tillrätta med alltihop.
Och om Löfven, Johansson et consortes vägrade att komma dit skulle givetvis Aktuellt, P1 och de andra T-J-A-T-A – obarmhärtigt – om detta i direktsändning, kväll efter kväll, tills tjatet (och de inbjudnas feghet) blev en politisk belastning. 
Man skulle shejma dit dem kort sagt.
Men. Det gör man inte.
Så det betyder sannolikt att läget är under kontroll! PUH!”

Julia Caesars, har skrivit många inlägg på den danska webbplattformen ”Snapphanen”. Hon berättade i Arnstbergs bok ”Priset” om sin journalistiska bakgrund på DN i kap ”Vi gjorde bara vårt jobb” som hon för många år sedan lämnade för att inte tvingas sjunka allt längre ner i den korrekta kvicksanden.

Peter Gustavsson • för ett år sedan i en kommentar till artikeln i SamNytt; https://samnytt.se/julia-caesar-oppnar-eget/

”Julia är en levande legend och om jag minnns rätt så var Julia det första ljuset i vårt journalistiska mörket, det mod som du visade när du gick i fronten mot kulturmarxisterna är beundransvärt, hade vi alla i Sverige haft ditt mod då hade vi inte varit så illa ute idag.” Det är bara att instämma.”

Under Folk och Försvars kongress presenterades den senaste trygghetsundersökningen från BRÅ, där var fjärde kvinna känner otrygghet och väljer en annan väg hem och för de mellan 20-25 år var siffrorna ännu mer alarmerande. Morgan Johansson pratar på om fler poliser, strängare lagstiftning, samtidigt som han öppnar porten för fler utomeuropeiska män med destruktiv kvinnosyn att kliva in och sedan kommer nu hela släkten efter, så assimilering och integration blir utan fäste.
Nu har i alla fall insikten kommit att demokratin försvagas, när främst äldre avstår från att delta i samtalen på nätet, av rädsla för hot och repressalier, samtidigt som Tomas Åbergs jakt på främst pensionärer skattefinansieras.

Ja, allt bara fortsätter som förut med skjutningar, mord, rån, våldtäkter och hyckleriet kommer att fira nya triumfer med Löfvens regeringskonstellation. Denna häxbrygd luktar illa och smakar redan surt och inte som receptet lovade. Steget Efter har sett hur det gick till att laga Löfvens soppa.

Aldrig att någon journalist ställer frågan varför folkhemmet ligger i ruiner? Frågeställaren riskerar i så fall abrupt slut på sin karriär och statsmedias redaktörer försöker i sin desperation Fake News måla nätets alla alser.

4 tankar kring ””Tänt vare här” Regeringsbilden

 1. Det som nu gestaltade sig på den ”stora” politikerscenen visade inte bara på att ”tänt vare här” övergick väl till en politisk ”explosion” när den ”nya” regeringen tillträdde.
  Slutresultatet är väl att man detonerade sig själva som verksamma politiker i ”folkets tjänst”.
  Eftersom ingen av ER 7 vill Sveriges väl och ve, kan ni eller någon då svara på Vad ska vi mer ER då till?
  Ni inser inte själva att ”bomben” har briserat och den kommer förmodligen att ÖKA i omfång. Ni har skapat ett sådant kaos i Sverige som en gång var ett av de säkraste länderna att bevistas i.
  Tycker NI politiker att NI gjort ett bra jobb med att NU förstöra för oss, dess befolkning?
  Det hela är så sanslöst att antingen har det blivit ett ”korruptionsklimat”, precis som i södra Europa alltid haft, eller så är era hjärnor under kontroll av t.ex hypnos eller annan teknologi. Ni, är sedan 2006 DE sämsta politikerna vi någonsin haft och ni har ändå mage att spatsera omkring som att ni får BRA saker att hända! Sverige är på väg att ”sjunka” och då säger ni är ”utbrända” sedan valet!
  Inte undra på att NI snart även ska fortsätta med att sett till att hela Sverige blir ”Utbränt”. Det är ju så er agenda både sett och ser ut men säg det till det svenska folket”, istället för att dölja era avsikter om vilken framtid det Svenska folket kan förvänta sig.
  Varför törs NI inte det, politiker?
  Är ni rädda för att folket skall få veta ”era egna” avsikter, d.v.s. sanningen?

 2. Både yrket som ”ordet” journalist, kan vi snart radera från den svenska akademins ordlista. Anledningen till detta är att journalister som man inte kan kontrollera mördas, när de kommer för nära den korrupta sanningen. Utan man lägger snabbt ”locket på”, som brukligt. Då INGA större utredningar gjorts kring de öden som journalister råkar utför, tyder det inte på att morden på journalister är subventionerade av den svenska överhögheten? En journalist av idag är enbart slav åt ”sin arbetsgivare”, alternativt arbetslös.

 3. Här en färsk lägesbeskrivning av Judith Bergman på Gatestone Institute –

  https://www.gatestoneinstitute.org/13594/sweden-new-government

  Beträffande den”hårda kritiken” mot nya kulturministern Lind – det kan inte bara få
  sluta som om att det blåser över – hon måste bort från rikspolitiken direkt.
  I SVT- i morse satt fd. språkröret Wetterstrand och med bestämdhet menade ”lägg ner” kritiken – hon A.Lind är ren från islamism.

  Känns otroligt fel att hon och K-dep. ska ansvara för vårt fina idrotts-Sverige.
  Lind förresten – en till Lind är nyutnämnd statssekreterare hos förvarsmin.Hultqvist

  https://www.svd.se/hultqvist-vill-ha-kritiserad-foi-chef-som-statssekreterare

  1. Med islamisten Mehred Kaplan somn idol, borde varenda riksdagsman förstå att hon är totalt olämplig för sitt ämbete. Hon hycklar på att denne fundamentalist är en del av MP:s historia, samtidigt som hon idisslar om att nationalister är det värsta avskum som tänkas kan. Åsa Lindgren fd del av huvudstadens styre, nu jämställdhetsminister, hon strösslade pengar över invandrare och hävdade envist att alla ensamkommande var barn. Nu känns det som vi drabbats av evig solförmörkelse. Hoppet är fler gula västar! Glöm inte demonstrationen på Mynttorget nu på söndag!
   https://newsvoice.se/2019/01/regeringsforklaring-fablernas-varld/
   https://uvell.se/2019/01/21/islamic-relief-och-mp-ministern/

Kommentarer är stängda.