Flyktingsmugglarnas affärsidé gödslas av centerns ”medmänsklighet”

Jonas Andersson (SD) skriver om anhöriginvandringens baksida på Facebook efter Löfvens nya regering. 

Där Jeander redan har sett hur kungatronens bärare har börjat svettas.

”Om någon missade Aktuellts inslag och debatt om anhöriginvandring den 17 januari, så uttryckte sig där Henrik Emilsson, doktor i internationell migration på Malmö Högskola enligt följande:

– Familjeåterförening är något som är väldigt viktigt för personer som söker asyl, och informationen om vilka länder som har vilka regler det sprider sig snabbt och det påverkar vart man vill söka sig. Har man möjlighet till familjeåterförening, kommer fler av dem som tar sig in i Europa att välja Sverige.”

Jag tror inte detta kommer som en större chock för någon, annat än möjligen hard core miljöpartister och centerpartister. Att sossarna svalt den uppluckrade lagen om familjeåterförening handlar förstås enbart om makt, de får behålla den och du betalar priset för det. Skulle själv medverka i en debatt i Studio Ett i afton som tyvärr ställdes in, men jag tänkte ta en sammanfattning av vad jag tänkte säga.

Det mest uppenbara är att Sverige fortfarande behöver minska migrationsvolymerna kraftigt. Skolorna är fortsatt i dåligt skick, rentav allt sämre. Sjukvården går på knäna, brottsligheten breder ut sig, bostadsbristen är skriande, och vi står inför en lågkonjunktur under ett politiskt osäkert läge. Det är inte läge för uppluckrade migrationslagar.

Det verkar också helt saknas konsekvensanalyser för hur en uppluckrad lag om anhöringinvandring fungerar som signalpolitik. Migrationspolitik handlar förstås inte bara om det som finns framför näsan, utan även om hur det påverkar omvärlden. 

En högst sannolik konsekvens är att det återigen blir en lönsam investering att skicka ett barn som ankare till Sverige. Det kommer att splittra nya familjer, göda människosmugglares verksamhet, och det skapar trauman hos barn som kommer separeras från sina familjer. En ännu större risk jag ser är att barnen som skickas kommer att vara allt yngre, för att man ska hinna med återföreningen innan 18-årsdagen.

Det handlar alltså inte främst om de ensamkommande som redan finns i Sverige, utan om att den politik som Centerpartiet propagerar för kommer att driva på mot högre volymer kommande år, mot mer familjesplittring och mot att allt yngre barn skickas över halva jordklotet. Migrationsverkets prognos från november 2018 pekar på en stor ökning av antalet ensamkommande, nästan 60 %, vilket är fyra gånger högre än antalet 2005.

Lite häpet hör jag även Johanna Jönsson (C) argumentera för att ankarbarn som irreguljärt tar sig till Sverige skulle vara ett bra sätt att öka de legala migrationsvägarna, citat:

” – I själva verket är det ju så att det här ökar säkerheten för familjerna. Det här gör ju att en person kan resa först och sen kan människor komma på laglig väg istället. Det gör att barn inte behöver sätta sig i båtar på medelhavet och att mindre pengar går till kriminella organisationer, terrororganisationer i många fall.”

För det första så tror jag det blir svårt att göra den resan utan att just betala flyktingsmugglare och sannolikt ta vägen över medelhavet i båt.

För det andra så är det bra att Centerpartiet nu öppet tar ställning för inte enbart legal utan även illegal migration till Sverige, så att väljarna får klara besked. Frågan som kvarstår är väl då enbart ifall de vill ha en fortsatt reglerad invandring eller om det är ultraliberalism i migrationsfrågan som gäller framgent.”
………………………………………………………………………………

Familjeåterförening försvårar integration, ökar takten i islamiseringen, ger fler sk, parallellsamhällen där föraktet och hatet mot otrogna får näring. Fortsatt urholkning av landets välfärd sker, eftersom färre måste försörja fler, med dagens generösa bidragsnivåer. Invandringsrelaterad brottslighet, får skydd av eliten, som hyllar den kulturella identiteten utifrån, men hånar vår egen. Eliten är i sin egoism förblindad av mångkulturell medmänsklighet och då hjälper inga fakta i världen och absolut inte från Jonas Andersson.

Lästips om den stora blåsningen!

https://www.expressen.se/kronikorer/johan-hakelius/vi-ar-alla-offer-for-stora-blasningen/

9 tankar kring ”Flyktingsmugglarnas affärsidé gödslas av centerns ”medmänsklighet”

 1. De SKA UT från Riksdagen, ALLA 7, punkt slut. Om det INTE är några ”svenska” politiker som vi har i Riksdagen! Vad har dom då där att göra? Den slutna politiska ”synagogan” är avslöjad” och det med råge. Jag ser verkligen fram emot det kommande valet och inte minst ”konsekvenserna” efter det att 500.000 migranter släppts in. Skicka ett ”barn” så kan HELA släkten också få komma, kan man undra. Är det så det fungerar, Politiker? Förutom alla andra ”pizzajobb” vägar man kan ta.

  1. ”Vilken hemsk tid vi har framför oss med denna usla regering och dess usla ministrar. Man skäms för att vara svensk” skrev min gamla väninna och bifogade länken från alerta Uvell om vår nya kulturminsters bakgrund, där hyllning av Meret Kaplan ständigt finns. Undrar om Amanda Lind också blir bjuden på middag av de grå vargarna?

   https://uvell.se/2019/01/21/islamic-relief-och-mp-ministern/

 2. Tiden har kommit och Guds rike är till hands: ångra och tro på evangeliet.
  (Markus 1:15 i evangeliet)

  On tullut aika ja Jumalan valtakunta on käsillä: tee parannus ja usko evankeliumiin.
  (Markuksen 1:15 evankeliumista)

  The time is fulfilled, and the kingdom of God is at hand: repent ye, and believe the gospel.
  (Mark 1:15)

  1. Pest eller kolera? Jag anser att Amanda Lind får peststämpeln, kolera finns lite större chans att överleva. Jag förstår inte varför Meret Kaplan inte fick återkomma direkt? Denne representant för det muslimska brödraskapet bidar nog bara sin tid, lilla Amanda har tidigare uttryckt sin beundran för denne man med sina fundamentalistiska bröder.
   Jag känner bara ta mig härifrån, från denna Sverigesänkande regering.

 3. Ja, då var det klart med en ny regering – med Wallström som fortsatt utrikesminister.
  https://www.youtube.com/watch?v=zLMN8Pzl7N0
  (tål att upprepas)
  I regeringsförklaringen nämner S. L. inte en färska UN Global Compact for Migration –
  det är tydligt att det ska mörkas så långt det är möjligt. Så fegt så fegt.
  Likadant var det efter sept. 15 med Agenda 2030 deklarationen . Nu idag kunde han
  klämma till med ” för att uppnå Agenda 2030″.

  1. Om sorgbanden fanns kvar, så skulle jag sätta ett på kragen. Terrorgruppen Hamas, firar säkert att deras största bidragsgivare blir kvar under fyra år till, om inte Löfven faller i gropen som han anlagt själv.

 4. Dagens regeringsbildning/presentation – kan vi bli av med M.Wallström ?
  -det måste bli så – här ett videoklipp från Riksdagen där Wallström inte nog kan hylla
  islam i sitt anförande – det är verkligen riktigt otäckt och så fullständigt aningslöst och ett stort stort svek mot oss folket , använder Vi – tar sig friheten att representera hela folket!!

  https://www.youtube.com/watch?v=zLMN8Pzl7N0

  1. Skrämmande! Men dessa falska uttalanden gör att hon får vara kvar, allt för att visa följsamhet till Annie Lööfs medmänsklighet

Kommentarer är stängda.