Mynttorget kallar!

Hej Vänner!
Nästa söndag den 27:e januari, håller vi en stor demonstration i Stockholm, på Mynttorget. Den äger rum kl 13.00 – 15.00. Demonstrationen riktar sig emot globalismen, maktmissbruket och allt relaterat till detta.

Talarna är som följer:

Mads Palsvig (Ledare för det nya danska partiet JFK21)Jan Tullberg (Docent i företagsekonomi)
Ingrid Carlqvist
(Journalist)
Izabella Nilsson Jarvandi
(Stud)
Lennart Matikainen
(Författare, föreläsare)
Michael Oddane
(Från WakeUpGlobe)
Sven-Olof Ruthberg
(Pensionär, f d polis, anst vid Migrationsverket)
Robin Hellstrand
(Skandinaviska Förbundet)

Conferencier: Håkan Bergmark

Medtag gärna kampanda, glatt humör, varma kläder, varm dryck, svenska flaggor, gula västar samt, plakat med budskap emot globalismen och maktmissbruket.

Hjärtligt Välkomna Alla Sverigevänner!

Populisterna
Mynttorgsaktivisterna

bild.png

Alla har inte möjlighet eller ork att åka till huvudstaden, men att sprida detta meddelande till närstående, grannar, arbetskamrater är en Sverigevänlig gärning. Att lägga ner kallelsen i postlådor är också ett sätt att visa vår protest, då behövs ingen personlig avsändare. Vill Du veta mer mejla:
info.populisterna@gmail.com

Intressanta tankar om framtidsoron för Sverige!

https://youtu.be/q9SJKpNtHZ4

12 tankar kring ”Mynttorget kallar!

 1. Egentligen borde/skulle ALLA Torg i Sverige kalla. Vi borde alla bära varsin ”gul väst” istället för att inget göra.

  1. Att själv gå ut på stan med en gul väst orkar jag inte ensam, men om fler gjorde detsamma skulle orken säkert återkomma.
   Varför kan inte SD som finns representerade i nästan alla av landets 290 kommuner kalla till demonstration mot maktmissbruket?
   Är det för att de själva blivit en del av makten och inte vill riskera ökning av den i riksdagshuset?
   Men denna slöhet kan ske på bekostnad att fler väljare börjar tvivla på partiets vilja att leva upp till sina forna löften. Förr vad det ut ur EU, nu ev. folkomröstning, asylstopp, nu förbättrad integration.
   Hoppas AfS bidar sin tid.
   Olle Ljunbeck fortsätter sina manifesttioner och kredit ska också representanter för den ideella föreningen MagMa ha, som vid flera tillfällen gjort likadant. https://word.harrietsblogg.se/2018/03/26/folkets-protest-en-4e-manifesttion-i-norrkoping/

   1. ”Är det för att de själva blivit en del av makten och inte vill riskera ökning av den i riksdagshuset?”

    Nej Harriet. Det är för att så många som möjligt, oavsett politisk åsikt skall kunna samlas under dessa demonstrationer. Helst skall ingen med partipolitisk anknytning finnas med som arrangör för en fullständigt partipolitiskt neutral demonstration.

    Särskilt om detta är en förlängning av demonstrationerna mot Global Compact och den demonstrativa maktfullkomligheten som regeringen visade. Kalla det gärna för ”Gula västarna” men håll det partipolitskt neutralt. Tycker jag.

    1. Bra med kritisk synpunkt, som manar till eftertanke. Men tycker ändå att några från SD som lyssnare kunde visa sin sympati för folkets protest.

 2. Någon av de 7 lär väl inte närvara på Mynttorget på grund av att de är ju ”UTBRÄNDA”, enligt dom själva. Har NI jobbat så mycket övertid att NI nu tar ledigt ett bra tag? Å andra sidan är nog Mynttorget inget bra ställe för ”ER” som inte gillar råa som ruttna ”ägg”. Vem minns inte rubrikerna kring ”tårtan” på Åkesson. Kanske var det den som gjorde att man medialt blev en ”uppstickare”. Man kan nog säga att ”propagandaapparaten” misstog sig, då resultatet gav motsatt effekt. Ni, politiker, proklamerar ju hela tiden för att ”All makt utgår från folket” och DÅ går NI EMOT folket! Förklara er?

 3. Demonstrationen har fått en ny arrangör, partiet Populisterna.
  Är det därför två tidigare talare saknas denna gång: Katerina Janouch och Mikael Willgert?

  1. Jag undrar också om förhinder föreligger eller om byte av talare skall locka fler?
   För att landet även skall bli vänligt mot värdfolket, så måste alla Sverigevänner hålla sams.
   Är rädslan för att stöta sig med M och KD större hos SD än att stötta och visa tacksamhet mot många av sina väljare?
   Tänker på folksagan om ”Hönan och vetekornet” http://www.sagokistan.se/den%20lilla%20honan.htm

   Tacksam för synpunkter!

 4. Har deltagit i de flesta demonstrationerna mot Global Comapct. Men arrangörerna måste inse att man kan inte, som nu, ha 7 talare som alla skall prata om samma sak 7 gånger i stort sett. Man måste strukturera talarna, och hålla dem korta. Max tre talare som talar om olika delar av ämnet i 70% av tiden och ägnar resterande 30% åt det övergripande. Ingen talare får hålla på mer än 15 minuter . Ett möte på 45-50 minuter är effektivast.

  Det finns inget mer deprimerande och demoraliserande än att se en demonstration där folk efter 20 minuter börjar prata med varandra istället för att lyssna och efter ytterligare 10 minuter börjar troppa av och gå hem. När det slutar är det bara 20-30% av ursprungliga deltagare kvar. Detta ger ju belackarna vatten på kvarn för att inte tala om ev. medier.

  1. Kloka synpunkter från ”Ben Hur”! Kan Du inte framföra detta förslag till arrangörerna.

Kommentarer är stängda.