Nu är jag dödstrött på elitens förakt mot mig och andra Sverigevänner!

Hur länge skall dessa maktlojala ”forskare” få fortsätta att tolka svaren om mångkultur i sina undersökningar, utan bredare analys med klokskap, som alltför ofta saknas hos dessa maktens rövslickare. Henrik Arnstad utgör ett talande exempel. Men denna gång var det en undersökning av docent Mehrdad Davishpour utförd från Gävle högskola. Han pekar framför allt ut ”lågutbildade, de som bor i glesbygd, äldre människor och män” som negativa till invandring och mångkultur, men hans analys om varför förskräcker.

Han klämmer i med att vi äldre är globaliseringsrädda och saknar kontakt med invandrare. Vilket gör mig riktigt förbannad, som gett järnet i rehabiliteringsarbete med > 100 invandrare under yrkesåren.
Medan eliten har skålat med cocktail glasen och klappat sina invandrade bäste bröder på ryggen.
Hur många poliser, lärare och vårdanställda, precis som jag själv med gedigen utbildning/fortbildning har inte blivit bedrövade över svårigheterna inom rehabilitering, SFI och diverse utbildningar och påhittejobb?
För att överleva så hamnar allt för många utförare i Stockholmssyndromet.
Både vilja och förutsättningar saknas hos en stor grupp invandrare. Där boven i lockropen är alltför generösa bidragsnivåer. Dessa fakta har av eliten förvandlats till främlingsfientlighet, eftersom deras egen globaliseringsberikning kan komma i kläm.
Tvärtom är det eliten med sina rövslickare, som inte har mött den vanlige invandraren. De har endast mött välanpassade utländska kollegor, inte koranstöpta gossar som viftar med kniven, när nivån av respekt ej har uppfyllts tillräckligt.

Minns besvikna och arga patienter, som hotat med ”Jag ska anmäla Dig” när intyg om bidrag förvägrats, då inga besvär i funktionsbedömningen fanns att intyga om, men jag slapp i alla fall att få kniven under hakan och privata hot.

Nu blir det en repris för gamla läsare.

Under 70-talet studerade min dåvarande sambo på det röda universitetet i Umeå och var under några år kårhusets ordförande och jag arbetade på lasarettets rehabiliteringsklinik. Engagemanget var stort för en familj med romskt ursprung, som saknade bostad och det bar sig inte bättre än att de fick lägenheten under vår. Efter en tid av bråk, oväsen, ovarsamhet i trapphuset för att uttrycka det milt, hade vårt engagemang dalat till botten nivå, när vi bleka av sömnlöshet cyklade till studier och arbete.
Efter en tid flyttade familjen, om orsaken var vräkning eller av fri vilja minns jag inte, men lättnaden var stor. Strax efter flyttade en ny familj in, denna gång från Chile. Ett charmant par, en medelålders herre med fru, som vann allas hjärtan. Det var en av Salvador Allendes ministrar från Chile som hade lyckats fly till Sverige, sorgen var stor när de senare flyttade söderut.

Konklusion: Med utbildning, stort socialt kapital och globalt brödraskap går integrationen som smort, men med analfabeter och lågutbildade med Koranen under armen går det på tok!

Tänk så smart uttänkt att ljuga folket fulla av medmänsklighet och berikning, förstöra väldfärdsstaten, hota och förfölja de som vågar protestera och vifta med rasistkortet för de som inte tiger och dessutom hävda att ”den enda vägen går till Europa,” till EU:s alla friheter, som är skräddarsydda för eliten. Medborgarna utarmas och utmanas, när våra skattepengar hälls över migranter, som hotar, rånar, våldtar oss med besked. Västföraktade brödraskap håvar in miljonbidrag till föreläsare, som hetsar mot värdlandets befolkning och samtidigt har Löfven med sina medlöpare mage att haspla ur sig att t.ex. ökad migrationsgenerositet för anhöriga ingår i det, som är bäst för landet!

Men, när globaliseringsfrälset erkänner detta samband, då är jag redan död, men tycker otroligt synd om generationerna efter mig. Enda trösten är att vi äldre och ”globaliseringsrädda” som kan se tillbaka utgör majoriteten av ”The Wisdom of crowds,” i boken av James Surwiecki, en forskare med bättre analysförmåga än Mehrdad Davishpour.

JS skriver att folks privata erfarenheter är bättre evidensbaserade än officiella, politiska och moraliska beträffande påståenden om migrationens fördelar. Men en sådan bok blir säkert stämplad med triggervarning på våra universitet, för lättkränkta studenter, något som jag skall återkomma till i morgon.

Källa: https://samnytt.se/studie-svenskar-alltmer-negativa-till-mangkultur/

6 tankar kring ”Nu är jag dödstrött på elitens förakt mot mig och andra Sverigevänner!

 1. I alla tillhörande den fisförnäma socitetsvänstern och i deras lika fisförnäma liberala själsbröder bor det en Eric Erfors som vill komma ut. De kanske inte behöver gå lika långt som Eric när de öppnar sina hjärtan och säger vad de egentligen tycker.

  1. Helt rätt. Återger ett par kommentarer efter artikeln om Eric Erfors, som arbetat som ledarskribent på Expressen under många år. Artikeln är från Nyheter i Dag:

   Glenn Jason
   ”Alkohol tar bort hämningarna och avslöjar en människas egentliga egenskaper. De som vanligtvis ligger dolda under den politiskt korrekt fasad som journalister fått möjlighet att utveckla på retorikkurser.
   Det är så här som pappershatarna EGENTLIGEN ser på människor som kommer från andra länder, även om de i nyktert tillstånd patroniserar dem snarare än angriper dem.”

   Denis Yegorov
   ”Man kan väl tillägga att han kastade inga sten, varken rånat, våldtog elle dödat någon”.

   Nej, dessa vandaler har alibi för sitt utanförskap och polisen bjuder här på dialogfika med halalkorv. Kanske de får några av Eliassons armband, med texten ”Rör mig inte”, vilket polisen har tagit fasta på.

   https://nyheteridag.se/ledarskribent-doms-till-fangelse-efter-rasistattack/

 2. När ska de 250 MILJARDERNA betalas tillbaka som NI lånade av Pensionsfonderna? Vad säger M som orsakade skulden? Vad säger sossarna som fick ”överta” M:s orsakade förluster? Förresten, har M någonsin tillfört något som gagnat det svenska samhället i största allmänhet? Svar: ALDRIG. Om det är något parti som ska bort så är det väl det spendersamma som det utsugande ”partiet”, Moderaterna. Det, ”Vore bra för Sverige” om något.

 3. Bostadsrätter i invandrarområden är rena o välvårdade, hyreslägenheter i samma område, smutsiga, skräpiga. Vad kan man dra för slutsatser av det, sätt in invällare i bostadsrätter så förvandlas de snart till hyresrätter – smutsiga, skräpiga. Grattis ni alla som får betala dyrt för era lägenheter, nu skall ni städa efter era hyresgäster inhysta av kommuner som betalar med era skattepengar. Så är det i Sverige där allt kosta gratis för våra invällare

  1. Slitaget är mycket stort på lägenheter där invandrare bor, många i samma lägenhet, men andra faktorer är ovana och bristande vilja till normal skötsel, enligt en luttrad vaktmästare, som jag talade med i samband med ett hembösk för många år sedan. Troligen är situationen mycket värre i dag.

Kommentarer är stängda.