I dag får Sjöstedt säga ja eller nej till högerpolitik

Extraval? Då riskerar hans MP vänner att åka ut och SD kommer att fylla på sin väljarbas. Att Sjöstedt själv också kommer att höra till vinnarna blir mer knepigt, för hur blir mandatfördelningen sen, när Björklund riskerar samma väg som Fridolin och Lövin? Börjar cirkusen då om igen?

Kanske har Löfven och Lööf överskattat sin hunddressyrsförmåga som Steget Efter har span på?

Jaktinstinkten vaknar först när Åkesson passerar, då släpper Löfven kopplet och Lööf hejar på. Men SD är också en förskjuten byraka som ingen ens vill sätta koppel på. Dessa utsparkade jyckar borde ta chansen att visa var skåpet skall stå med extraval. Då kanske självgodheten hos centern och liberalerna skulle minska och Löfvens maktgalenskap skulle få sig en törn. Att fortsätta att köra över var fjärde väljare är ingen framgångsrik strategi i en demokrati.

4 tankar kring ”I dag får Sjöstedt säga ja eller nej till högerpolitik

 1. Vilken cirkus idag på fm – känns otroligt tungt för framtiden – tur att det ändå går mot ljusare tider för solen.
  Tanken att behöva leva med och betala skatt med en sådan trojka . Tänk Global Compact
  ….. osv. – passar MP och C perfekt.
  Hur många gånger senaste tiden har inte media haft möjlighet att pressa A.Lööf på
  medlemskapet i Trilaterala komm.

  Det här ”papperet” ska bara fram i ljuset !

  1. Tyvärr det ligger väl gömt på våra redaktioner! När tom ”Uppdrag Granskning” sviker, då är det kört. Såg i går kväll på reportaget om tiggaren Gica tragiska död, ihjälsparkad av ett par unga pojkar. Reportrarna var fulla av indignation över socialförvaltningens, hjälporganisationers och polisens tillkortakommanden. Med facit i hand går det lätt att vara efterklok. Men hos dessa reportrar lyste klokskapen med sin frånvaro hela tiden. De menade i sin godhetsmani att socialförvaltningens uppgift är att bevaka landets alla tiggare med största omsorg, kontakta hemlandet, erbjuda förbättrade levnadsvillkor mm åt alla tiggare, som illegalt som vistas i landet. Därutöver finns ju ca 50.000 illegala migranter som vägrar åka hem.
   Tänk om de i stället gjort en djupdykning i EU:s bidragsflöde tii Rumänien, som skall gå till att förbättra främst romers levnadsvillkor, som försvinner i andra fickor, påminnt om vänsterns stopp av Reva projektet, politikernas ansvar som med sin egen karriärlystna politik, gör att socialarbetare, polis och vården inte längre räcker till och värdlandets medborgare ständigt kommer till korta. Nej, det viktigaste är att deras egen gloria får lysa, så vi alla kan se vilka fina människor de är.

 2. Från min syster:
  Den politiska karusellen snurrar vidare, undrar vem som trillar av först, Löven håller i sig hårt för att få hänga nere i EU med de stora pojkarna, gode Gud bevara oss , vad finns det kvar?

Kommentarer är stängda.