Reaktioner efter Lööfs och Björklunds ja till Löfven

Giftemålet var förväntat mellan Annie och hennes ärkefiende Löfven, har varit förstaside stoff både inom statsmedia och sociala medier. 

Bröllopsförberedelserna befinner sig nu i slutfasen.

Nu hoppas den blivande bruden få applåder för sitt ansvar för landet, som främst består av medmänsklighet för icke integreringsbara migranter, med förkärlek för ”ensamma ankarbar” som nu skall få hit hela klanen.

Nu återstår det bara ett ja från Jonas Sjöstedt till detta arrangerade äktenskap, som knakar i fogarna innan det är beseglat. Uppror pågår inom VPK om att sätta ner foten mot detta giftemål, som innehåller beska piller för arbetarrörelsen.
”En politisk högergir väntar om Stefan Löfven regerar Sverige enligt de krav Centerpartiet ställer. Uppluckringar i LAS, fri hyressättning och skattesänkningar för höginkomsttagare är bara några av de krav som Löfven väntas infria. Dessutom slaktas det tidigare löftet om vinstbegränsningar inom skola och vård. Nu sker ett upprop i Vänsterpartiet för att sätta stopp för den politiken.” https://nyheteridag.se/intern-press-pa-sjostedt-att-stoppa-lofven-och-loof/

Läsare kan protestera och  skicka in uppmaning till
info@vansterpartiet.se 

om att rösta Nej och kräva nyval, vilket gynnar både V och SD och de värsta extremisterna med Annie Lööf tappar väljarstöd och MP och L riskerar att åka ut.

Eller har redan Sjöstedt satt sig på tvären? https://www.fokus.se/2019/01/dryga-atta-procent/

Centerns chefsekonom tycker att resterna av Alliansen gnäller och efterlyser gratulationskort till detta bräckliga äktenskap. Han borde väl nöja sig med Gratulationskort från Bilderbergarna och Trilaterala kommissionens rika knösar.

Men Ivar Arpi ger svar på tal på Facebook.

” Centerpartiets chefsekonom Martin Ådahl kräver alltså glädje och tacksamhet av M och KD som man just har ratat till förmån för S. Var tacksamma nu! Centerpartiet har ljugit för väljarna, svikit sina Alliansvänner och därmed begravt Alliansen. Men de som blivit svikna ska nu tacka för att vinsterna i välfärden inte hotas. Med sådana vänner behöver man inga fiender.”

Men Annie Lööf har nog i sin låtsas ambivalens glömt bort hur slipad hennes make är. Grundlurad är omdömet från många. För hennes äktenskapliga krav skall utredas lääääänge…. helst fram till nästa val.

Och många ledsna centerpartister dyker nu upp.

Men Anders Lindberg på Aftonbladet är glad över att hans hatkampanj mot SD och Alliansen gav resultat.

Jag undrar om inte bröllopsnatten kommer att förändra utseendet på denna rödafärgade madame eller också är det vår Herre, som redan nu visar vad som hända kan med den som ljuger och sviker.

4 tankar kring ”Reaktioner efter Lööfs och Björklunds ja till Löfven

  1. Efter ha skummat igenom V:s krav för att släppa fram denna s.k. regeringskonstellation då kan man undra om V inte tänker vara ett hinder. Varför annars presentera dessa punkter på svt.se? T.o.m. förlängde Talarn (Talmannen) proceduren med 2 dagar eftersom V GAV ett utrymme till att säga JA! Personligen hoppas nog hela Sverige på ett NEJ från V. Ett JA skulle tolkas som att de är ”rövare”, hela bunten. Det normala är ett nej medan ett ja är som att säga det är inte längre Vi som bestämmer utan Vi gör som Vi blir tillsagda. Tänk, vår egen ”Deep state” (M) får inte ens vara med, hur mycket de än tittar ut ur ”Gökuret”! Dessutom medför ett Extra val att sanningen då kommer att komma fram. D.v.s. var det senaste valet manipulerat eller inte? V får väl eller tvingas att göra som andra gör, ”Pay to Play” om NI vill ha ett ja. Ett ja är också ett medlöperi till att stärka den idag rådande svenska politiska diktaturen. Oavsett blir det KAOS. Ett nej från V medför att det är inte NI som orsakat kaoset.

    1. Det skulle förvåna mig mycket om inte V efter denna lilla symbolprotest säger ja till den hale Löfven. Han låtsas ändra lite formuleringen på utestängningen så han får Sjöstedt med på båten. Majoren och Bilderbergprinsessan kanske då mjuknar något i tonen och kör med Sveriges bästa igen. Men, visst allt kan hända i denna Dallas såpa.

  2. 1) Lööfven är perfekt för det nya S-partiets ledarskap.

    2) Januariblåsningen blir sjösatt i och med Sjöstedts JA till Lööfven.

    (Såvida Gud inte vill något annat.)

Kommentarer är stängda.