Förtroende saknas

”Jag väntar fortfarande” skrev min gamla väninna och bifogade bilden från 2015 och det lär vi får göra under lång tid framöver, med Löfven i högsätet, som nu verkställer en ännu mer generös migrationspolitik.

Men han kanske i lönndom hoppades på förändringar i LAS, som nu förverkligas.

Glädjande så sjunker förtroendet för Annie Lööf som en sten och Björklunds parti ligger och vippar runt riksdagsspärren, men vad hjälper det när de krypit upp i Löfvens knä med krystade förklaringar om att detta lappkast är att ta ansvar för landet.

Att skapa och vårda ett förtroende är inget för 7-klöverns partiledare, de verkar tro på Ludvig  XIV:s koncept ”Le Roi Soleil” om gudomligt ursprung, men så kom ju revolutionen och dessa solens apostlar blev nackade hela bunten. Kanske något att fundera på för dessa överlöpare.

I Frankrike finns ännu jävlar anamma kvar, nu med gula västar, men toleransen hos svenskar inför politikers lögner och lappkast är av tradition av annat slag.

Tyvärr tycks inte ledarskaps- och kommunikationsutbildningars budskap ha fastnat hos dessa politiker, att agera och kommunicera på ett sätt som bygger förtroende. Löfven hojtar ena veckan att hans Europa bygger inga murar och nästa vecka skall det göras. Annie Lööf lovade att aldrig sätta sig i en S-regering, om hon nu knaprar på sin högra sko låter jag vara osagt. C och L höll löftet om att inte ge SD något inflytande, men de lovade också att avsätta Löfven, som de nu gjort till statsminister. Beroendet av VPK räknas inte, det var endast SD:s som måste elimineras.

Nu måste Sjöstedt förklara för sina väljare att han förordar sänkt värnskatt, förändringar i LAS, marknadsanpassade hyror, allt för att få gå bakom och skjuta på kungavagnen med Löfven högst upp.

Förtroende tar lång tid att bygga upp, men går fort att rasera. Men påhittigheten är stor, när det skiter sig för politikerna. Deras brister i ledarskap med kappvändande har bidragit till öppen dörr för SD, som Åkesson måste utnyttja med en mer radikal politik och sluta jamsa med 7-klöverns bröder. Straffet blir att svekdebatten synliggörs, men det skall nog mycket till innan en besviken väljare tar på sig en gul väst. Svensson fortsätter nog att knyta näven i byxfickan och klaga över allt dyrare levnadskostnader, utan att reflektera över upphovsmannen, landsförrädaren Löfven, som nu vidgat sitt förräderi mot sina väljare. 

10 tankar kring ”Förtroende saknas

 1. Hmm, alla är inne på att avgörandet ligger hos ”V”! Det kanske är eller blir ”Gumman Ebba i lådan” trots allt, om man vill få bort V förstås. För M har ju redan på eget bevåg diskvalificerat sig själva, tack vare deras utnämning av en undermålig partiledare.

 2. När man går ut med att vi nu har ”löst” statsminister och regeringsfrågan och sedan visar det sig att man inte har det! Det finns inget förtroende. Man har som en viss Gunnar Hedlund sa att ”man ska inte sälja skinnet innan björnen är skjuten”. Och det är precis det man gjort när S, Mp, C och L proklamerar tillsammans om att VI tar nu över! Vilket de inte ens har mandat till! Blir det inte ett Extra val, då är VI nog definitivt i händerna på ”utländsk makt”. Kan inte tänka mig någon som kan ta statsministerposten. De innersta grupperna framtagande av dagens Partiledare var inte så noga. Ni skulle ju allesammans underställas NWO! Vilket inte hände utan att det har nu vänt sig tillbaka mot ER. Ni beter er som ni fastnat i Riksdagshusets ”svängdörr, om det nu finns någon.

  1. Bästa läsare! Skriv till VPK och kräv att de slutar att vara dörrmatta åt Löfven och Lööf som behandlar demokratiskt valda partier som skit, i sin egen hybris av förträfflighet. Kräv extraval!
   info@vansterpartiet.se

 3. Hillary Clinton kallade det väl för ”Pay to play”. R.v.s. det handlar om MUTOR som ska betalas om det då politiska styret skall ge den ekonomiske ”brottslingen” immunitet eller ej. T.o.m domstolen i Haag spelar ”Pay to Play”! Inte undra på att ”vissa” kommer undan.

 4. Mats Knutson är politikernas ”grindvakt”.
  Precis som professorn i statistik Sören Holmberg var under valvakan 2006.
  Knutsson”åkte på” en hjärtinfarkt och kunde inte närvara vid Almedalsveckan 2015. Han återhämtade sig ovanligt snabbt!
  Anledningen till att man försöker undvika ett Extra val är väl att VI då får veta i vilken omfattning som man manipulerade vid det senaste valet.
  Siffrorna från det senaste valet stämmer inte och VI folket har ingen rätt ingenting att få veta sanningen p.g.a. att politikerna gjort sig själva till ”Överhögheter” genom egenkonstruerade lagar.
  Blir det en skitregering som man nu ger sken av då kommer det att få konsekvenser. Ni går emot folkets vilja, precis som man gör i Frankrike!
  Väntar ni på att ”vi” också ska ta på oss de ”gula västarna” innan NI agerar utifrån folkets bästa?
  Politiker: Nämn något av dignitet som NI gjort, sett från svenska folkets bästa under de senaste 20 åren?
  Ni kan även för samma period redovisa vad ni gjort för de svenska företagen, ränteavdragen på utländska lån som kvittas med de vinster som man gör på svensk mark. Alliansen gjorde ingenting förutom att man gav de ekonomiska brottslingarna ”Amnesti” mot en mindre penning!
  Trots att de är skyldiga den svenska staten 100 tals miljoner i skatter, så har man mage att kalla dessa brottslingar för ”finansmän”!
  Redan där skulle Alliansen portförbjudas från ALL politiskt inflytande, precis som man själva gör mot SD. Man har inför öppen ridå gång på gång förbrukat sig själva som politiker och VI kan inte göra något annat än att se på.
  Politiker: Varför gäller inte de svenska lagarna för er politiker? De gäller ju för oss!
  Politiker: Om valet står mellan om det svenska folket skall överleva eller inte, vilket scenario tror NI att NI då står inför?
  Ni snackar om att NI är UTBRÄNDA, sedan valet. Beskriv hur NI upplever det svenska folkets ”mående”?

  1. Angående de skattefuskande finansmännen kan jag bara konstatera att bröder ilar till bröders hjälp! När politiker förkunnar det ”lika värdet” glömmer man att nämna att en del är mer värdefulla än andra. Först kommer de mest värdefulla, våra politiker, därefter deras röstboskap, så något värde till oss andra finns inte kvar.
   Jan Norberg skiver på NewsVoice ”Grattis Sverige, katastrofen fortsätter i 3,5 år till!
   https://newsvoice.se/2019/01/grattis-sverige-katastrof/

 5. Mats Knutson menade att Vänsterpartiet har ett svårt val: ja eller nej till Löfvens väntade borgerligt färgade politik.

  Om V fäller uppgörelsen genom att rösta nej, så kan det bli en M/KD-regering. Men det kan också bli ett extraval. I så fall torde V få skulden (”bära hundhuvudet”), enligt Knutson.

  Hur kan Knutson tro det? Det kan väl lika gärna gå åt andra hållet, dvs V kan applåderas, som ger väljarkåren en ny chans att säga sin mening.

  I medias kommentarer har förståsigpåare sagt, att ett extraval inte skulle förändra tillståndet nämnvärt. Hur vet de det? Om ett par partier åker ur riksdagen så är väl bara det en förändrande händelse.

  SVT och övriga PK-medier verkar bäva för en sådan utveckling.

  1. Du har helt rätt. Tänk om Sjöstedt kunde inse att han har allt att tjäna på att vägra vara dörrmatta åt den slipade Löfven med kaxiga Lööf och federalisten Björklund i sitt knä. L och MP riskerar att åka ut och då skulle balansen rubbas, den risken vill inte låtsasregeringen ta.
   Sjöstedt har allt att vinna på ett nyval, precis som Åkesson, därför denna skrämselpropaganda. Kostnaden på 350-400 miljoner är bara vad konsekvenserna av den destruktiva invandringen kostar under några dagar och snart kommer det att handla om en ef.m eller timmar…

 6. Superekonomins tid är här nu!
  Vi har den i invandringsindustrin som finansieras med skattemedel, direkt genom migrationsverket och kommunerna och direkt i ett flertal andra branscher.

  Vi har den
  – I vården som berikats med nya sjukdomar och skottskador.
  – I skolan och SfI-undervisning.
  – I rättsväsendets kedja från vaktbolag, socialarbetare, poliser, advokater, tolkar domstolar och fängelser.
  – I den överhettade bostadsbranschen.
  – I infrastrukturens eftersläpningar för vägar, järnvägar, VA- och elnät.
  – I bilindustrin som ersätter brända fordon.
  – I försäkringsbranschen och säkerhetsföretag
  – I Säpo som har fått tusentals personer att följa upp

  Så visst fick Thorwalsson rätt.

Kommentarer är stängda.