Flyktingpolitiken är ingen Perpetuum Mobile, utan dränerar landet på energi

Professor och författaren Guy Milliére skriver om Frankrike i fritt fall på Gatestone Institute den 9 januari i år.

https://sv.gatestoneinstitute.org/13523/frankrike-fritt-fall

När ska statsmedia skriva om Sverige i fritt fall, som sociala medier gjort i åratal. Jag mår illa när jag ser nationsförstörarna Lööfs och Björklunds skenhelighet, när de stolt förkunnar hur de tagit ansvar för Sverige genom att förorda Löfven som statsminister. Risken är stor att migrationen, nu med FN paktens skyldigheter blir till en evighetsmaskin.

/https://ledarsidorna.se/2019/01/mot-2015-med-centerpartiet-och-miljopartiet-som-vagvisare/

Löfven har väl redan ringt till Junker med det glada budskapet, att han kan fortsätta att vara hans stötta, när fröjdevattnet och/eller hans ischias gör att både händer och fötter slinter.

Invandringsrelaterat våld får vi förvänta oss mer av, när anhöriginvandringen skall ske utan restriktioner. Julafton för miljöpartister , nu med glädjetårar, när hela klanen välkomnas in.
Fjolårets 133.000 uppehållstillstånd är en vindpust mot de stormar som komma skall av Annie Lööfs medmänsklighet. Mord, skjutningar, rån, våldtäkter, knivskärningar, bedrägerier .. inget offer är för stort för att verkställa den. Våldet rapporterar numera SVT och statsmedia om (dock på undanskymd plats), men aldrig, aldrig om dess grundorsak: En för stor invandring från länder vars religion, kultur och traditioner krockar med våra egna och som landet inte klarar av. Sedan 2015 Välkomnar vår feministiska regering lättkränkta, testosteronstinna unga män, där flertalet saknar asylskäl. Från modersmjölken är de uppfostrade i patriarkat och hederskultur, som de dagligen praktiserar på främst värdlandets unga kvinnor. Vikten av att bevara sin egen kultur verkställer de med råge. En god hjälp är att värdlandets kultur undermineras och smutskastas, vilket är rådet från NWO:s frontfigurer.

Nu över till våldet i skolan.

Hörde jag rätt?

Vad är det människan står och säger?

Jo, Maria Elmér på Arbetsmiljöverket klämmer i Rapport den 9/1 ur sig att våldet i skolan kan bero på en ökad anmälningsbenägenhet!!!!!

Varken jag eller mina döttrar minns våld med knivar och/eller mordförsök från skolvärlden. Våldet sammanfaller med invandring från dysfunktionella länder, vars kulturella identitet har hyllats av vänsterliberalas förödande identitetspolitik. Den medborgerliga var det inte så noga med.

Månne Maria Elmér strävar efter en guldstjärna i sin karriär från den feministiska regeringen, som nu med quisslingarna Björklunds och Lööfs bistånd kan få fortsätta sin mångfaldspolitik?

Dess konsekvenser går inte längre att dölja. Sedan 2014 har 3443 anmälningar gjorts om hot där våld, knivattacker och tom mordförsök är mest frekventa, i förskola, grundskola och gymnasium.

Senaste knivattackerna skedde i Tyresö, där elevernas hemvist är höjd i dunkel, men självklart måste allt fler unga ha en kniv i fickan till försvar, som en följd av den humana mångfaldspolitiken.

I Eskilstuna finns nu ett förslag om knarkhundar i skolan, för regelbunden genomsökning av lokaler och i Botkyrka måste staten tillfälligt ta över en kommunal skola, som inte kommit tillrätta med våldet och stöket trots vitesförlägganden. Staten kommer självklart att debitera Botkyrka för alla insatser av två särskilda rådgivare på plats (SvD 10/1). De kommer förmodligen att predika om förståelse, dialog, elevinflytande, föräldrasamverkan… så slutkörda lärare får skämmas ordentligt.

Tänk vilken smart affärsidé! Först öppnar staten portarna på vid gavel till bidragslandet. Sedan, när skolan och vården knäar, dels av befolkningsökningen i sig, men främst av de invandrare som icke är integreringsbara och med en avkomma som hellre vill ha snabba cash än läsa läxor. Då bröstar staten upp sig och efter sina inspektionsrundor, kräver böter av redan ekonomiskt underminerade skolor och sjukhus.

Kanske tror globala mångfladspolitiker på en perpetuum mobile? En självgående evighetsmaskin?

Problemet är dock att energi måste tillföras utifrån och när den tar slut, då står den still trots placering på den vackra värdegrunden med lögner om berikning och lönsamhet.

Men så länge som regeringen kan pungslå oss med nya skatter och avgifter kan den medmänskliga ”flykting” maskinen snurra ett tag till. Behovet av röstboskap ökar i takt med att allt fler medborgare röstar fel.  Förortens klanröstning har redan glömts bort, liksom verkställande av utvisningar som aldrig sker. De har ersatts av rehabilitering och omskolning av förstående socialförvaltningar och då får givetvis kärnuppgifterna stryka på foten.  

Att Sverige är i fritt fall, bekymrar inte villiga regeringsbildare, för mångfaldsimpregnerade verk/myndigheter sköter ruljangsen.  

Den skattefinansierade djurplågaren Tomas Åberg är Löfvens bästa vän. Han skryter om 150 domar främst mot äldre, fattiga kvinnor, som luftat sin ilska på nätet.
Samma koncept även här, pungslå fattiga pensionärer, bötfäll de som protesterar, för många bäckar små leder till statens kassaskåp, som ständigt måste fyllas på, så inte godhetsglorian slocknar, på den politiska eliten som skinnar sitt folk.

Glöm inte att Dissidentfonden för bötfällda ännu finns kvar. Överför valfritt bidrag till konto 8021 840316879 siffrorna skrivs i en följd. Betalningsmottagare: MagMa:s dissidentfond.

För nya läsare finns bakgrund till fonden här: https://word.harrietsblogg.se/2018/10/20/tipsa-och-sprid-information-om-dissidentfonden/

Läs och lyssnartips!

https://www.dn.se/nyheter/sverige/generaldirektor-ville-fordroja-information-om-elprishojning-till-efter-valet/
https://detgodasamhallet.com/2019/01/09/ny-podd-muslimska-organisationer-har-fatt-for-mycket-pengar/

http://www.friatider.se/n-thatsgranskarens-skryt-n-stan-150-domar-hittills

2 tankar kring ”Flyktingpolitiken är ingen Perpetuum Mobile, utan dränerar landet på energi

    1. Citat från Staffans länk.
      ”…..Ett av de främsta verktygen som används av EU är dess ”uppförandekod för att motverka olagligt hatspråk på nätet”, inklusive hat mot muslimer. Genom att anmäla sig till koden har de stora teknikerna och de sociala medierna förbundit sig att censurera internet på EU: s vägnar.
      Det är uppenbart att det inte längre är tillräckligt, att ”varje förseelse mot en religion” nu är ”ett brott mot alla”, att medlemmar i en religion är förolämpade. Nu verkar det, enligt OSSE, att alla europeiska också ska förolämpas i solidaritet med dem….” EU vilar inte på hanen med att förverkliga FN:s migrationspakt där detta förbud ingår, muslimer skall skyddas till varje pris, några tusen otrogna som dödas då och då är väl ett pris som vi får betala för federalisternas önskemål om mångkultur i varje vrå av nationalstaten.

Kommentarer är stängda.