Tipsa och sprid information om Dissidentfonden. 

Tack vare stöd från Er läsare kunde dissidentfondens första utdelning ske till  journalisten/författaren Ingrid Carlqvist, som kämpar vidare mot övermakten.  
För Er som vill veta mer om hennes bakgrund läs hennes kapitel ”Journalisternas hat mot en avfälling” i boken ”Priset – tolv författare om svensk repression” (Debattförlaget K-O Arnstberg.red). E:post: arnstberg@debattförlaget.se
Här är hennes återkoppling till alla givare den 16/10 2018.
”Tusen tack! Vi kan inte nog uttrycka vår enorma tacksamhet för ert bidrag och stöd, och givetvis ska vi sprida kunskap om Dissidentfonden.
Jag kommer antagligen att ställas inför rätta snart för det oerhörda brottet att inte ha anmält en ansvarig utgivare för Ingrid&Conrad-podden. Detta är förstås ett sätt att skrämma oss till tystnad, och försöka lagföra oss för sådant som andra har sagt i podden.
Jag tänker kämpa till sista blodsdroppen, och det känns skönt att ha sådana starka och handlingskraftiga kvinnor på vår sida!”

Kram Ingrid

Senaste podden från Ingrid&Maria

https://www.youtube.com/watch?time_continue=930&v=oD7DVYWxbaI

………………………………………………………………………………..

För nya bloggläsare finns här lite bakgrund till fonden.

Bästa Ingrid Carlqvist!

Undertecknad blev mycket glad över MagMas beslut att dela ut dissidentfondens hitintills  begränsade summa till Dig.
Du är en journalist som har min höga aktning, efter att du tog ”steget ut från mainstream-medierna” för flera år sedan och fick betala ett högt pris för denna modiga handling.
Undertecknad skriver dagligen korta inlägg på min blogg.https://word.harrietsblogg.se/2018/10/15/utdelning-fran-dissidentfonden/

Efter ett långt yrkesliv som sjukgymnast inom rehabilitering blev jag ”bloggare” då jag fick mer tid att ta del av både systemmedias och alternativa mediers innehåll. 
I ärlighetens namn var anledningen, att jag inte längre fick in debattartiklar, åsikter i lokaltidningen ”Östgöta-Correspondenten” så fort det handlade om ”flyktingpolitiken” där mina åsikter helt avvek från redaktionens policy, trots att jag hade gedigna erfarenheter från möten med invandrare. 
Under mina yrkesår har jag varit hårt engagerad i ett 100-tal invandrares rehabilitering, där jag sällan blev berikad, utan snarare bedrövad över alla kulturkrockar som omöjliggjorde framgång i rehabiliteringsarbetet. Det var bidrag som hade flertalets högsta prioritet, inte deltagande i funktionshöjande behandling. Nog om detta.

Jag fick kontakt med Cornelia Dahlberg, som är aktiv i föreningen MagMa, via en kommentar i min blogg. Vi har träffats ett par ggr och beslöt att ge förslaget om en dissidentfond för orättvist dömda till böter för ”hetsmotfolkgrupp” till föreningen MagMa, där Lars-Erik Nilsson är ordförande. E:post seje@telia.com.

Det skulle betyda mycket för oss om Du via dina kanaler i något lämpligt sammanhang kunde nämna om denna Dissidentfond. Vi har haft mycket svårt att nå ut med budskapet, trots flera försök med kända bloggare och skribenter på sociala medier.
För en bötesfälld pensionär skulle några tusenlappar betyda mycket och vad som vi anser är lika viktigt är att denna handling är en protest mott paragrafens upphovsmän.
Vår förhoppning är att om en känd person som Du förmedlar upplysning om fonden, kanske skamstämpeln skulle avta hos de som bötfällts för några obetänksamma ord på nätet.
Tyvärr känner jag inte till någon muslim som blivit fälld för betydligt värre vokabulär och hets mot värdfolket. Svennehora verkar vara helt OK, liksom ”fuck your mother”… när inte ens våldtäktsinspelningar på YouTube får de korrekta att reagera, känns det hopplöst.

”Men det är alltid för tidigt att ge upp”, som det stod på en liten vacker tavla i gymnastiksalen. Tavlan var en gåva från en svårt skadad patients konstnärliga hustru. Vi behöver Er som går före och både banar och visar en ny väg för landet.

Bästa Hälsningar via MagMa:s representant!

Harriet Larsson.

…………………………………………………………………………………..

På den ideella föreningen ”MagMa:s” hemsida finns nu denna information om Dissidentfonden.
”Hjälp oss att hjälpa medborgare som blir motarbetade/straffade av etablissemanget (media/politiker/myndigheter) för sin kamp att återinföra yttrande- och åsiktsfrihet i Sverige genom att upplysa oss om sanningen/den osminkade verkligheten.
Eller som illvilligt blivit bötfällda genom paragrafen ”Hets mot folkgrupp” – ytterligare en markör att vi skall underordna oss rådande diktatur där yttrande- och åsiktsfriheten i praktiken har avskaffats. 
Överför valfritt bidrag till konto 8021 840316879 och uppge Dissident, siffrorna skrivs i en följd.
Utbetalningar till motarbetade/straffade personer kommer att rapporteras till de forum som publicerar detta upprop. Nästa gång kan det vara Du som blir ”jaktoffer”.
Upplysningar: MagMas ordförande Lars-Erik Nilsson, seje@telia.com
Vår första utdelning gick till Ingrid Carlqvist, hör 25 min in i programmet ”Dessa satans journalister”.
Stort TACK till Dig som bidragit och Välkommen att tipsa oss om värdiga mottagare!” Vi arbetar helt ideellt med Dissidentfonden, d.v.s. inte en krona av Ditt bidrag går till administration.
Ge gärna förslag på namn i kommentarfältet på denna blogg
                        – https://harrietlarsson.wordpress.com
och på          – https://corneliadahlberg.wordpress.com/magma/

5 tankar kring ”Tipsa och sprid information om Dissidentfonden. 

 1. Ett Plakat för alla torg, Bravo. Det NI har gjort och fortfarande gör är ett enda stort SVEK mot era uppdragsgivare, det svenska folket. Om makten utgår från Folket och VI har inte gett er laglig immunitet då skall den ogiltigförklaras. Därmed skall alla politiska förehavanden där man misstänker att korruption kan ha förelegat eller om man genom grov oaktsamhet avvikit från sitt ämbete utredas och åtalas där det finns uppenbara själ till det. Hade politikerna den befogenheten att på eget bevåg ta bort Tjänstemannaansvaret UTAN att tillfråga folket genom en Folkomröstning? Det var trots allt en Grundlagsändring där man gav Riksdagens ledamöter Juridisk Ansvarsfrihet! Finns det ingen utredning, forskning om VILKA konsekvenser det har medfört och fått på den svenska välfärden sedan man 1974 tog bort Tjänstemannaansvaret? För att inte tala om den korrupta ”Mjölkkon” EU, men det är en annan historia. Kan folket samlas och hjälpa lille Denis då skall väl VI även kunna samlas och hjälpa OSS själva med att att kräva att Tjänstemannaansvaret införs omedelbart, eller hur Politiker och Medborgare?

  1. Om tjänstemannaansvaret hade varit kvar, så hade det utgjort en spärr mot alla vidlyftigheter. Min bror långtradarchauffören får böta på stört om han struntat i tvångsvilan på 9-11 timmar, det är bara att slänga omkull sig i hytten, även om han bara är en mil från hemmet. Men politiker, tjänstemän får göra vad de vill utan tillstymmelse till straff. Nu är det tom tabu att säja att islams är en medeltida religion, det renderade dryga böter.
   https://samnytt.se/50-arig-man-i-halmstad-domd-for-hets-mot-folkgrupp-har-uttalat-missaktning/
   Nu är vi många som ligger risigt till, för sanning är lögn, folket måste kväsas, att missakta oss är signum för den korrekta eliten.

    1. Total tystnad råder när det handlar om omvänd diskriminering från minoriteter mot majoritesbefolkningen, som vida överstiger etniska svenskars sk. främlingsdfientlighet/rasism. Men om detta får icke berättas.

Kommentarer är stängda.