6-årige Denis skulle utvisas, men riktiga aktivister stoppade processen

”6-årig pojkes mamma dog – ska utvisas”

Många blev nog upprörda som läste om hur pojken vars mamma dött skulle utvisas. Detta borde vara väl magstarkt för även svassande beundrare till Annie Lööf, vars medmänsklighet främst är vigd åt förövare.
Offer överges, deras gärningsmän möts av förståelse och gränslöst dalt av dessa politiker, som enbart förtjänar varenda medborgares förakt, om de har hjärnkontoret intakt, men så är tyvärr inte fallet varken hos änglakören och Löfvens feministiska regering.
Bakgrunden till migrationsverkets beslut om utvisning var:
I april fyllde Denis sex. En månad tidigare hade hans mamma hittats död och sedan tidigare har pappan i Ukraina avsagt sig vårdnaden.
I Sverige finns hans morföräldrar, som inget hellre ville än att få behålla honom,  men Migrationsverket vill utvisa honom till Ukraina där han skulle hamna på barnhem.
”……...I mars i år hittades mamman död i en lägenhet i Södertälje. Initialt greps en man skäligen misstänkt för mord. Misstankarna skrevs dock sedermera av. Enligt kammaråklagaren fanns inte längre någon misstanke om att brott begåtts……” Dödsorsaken lär vi nog aldrig får veta.
Jens Ganman har ett ypperligt förslag, som omgående borde verkställas.

Steget Efter har bevakat, när lille Denis fick besked av migrationsverket. Jag förstår inte hur alla Ni som röstat på regeringen och centerpartiet kan se Er i spegeln, när Ni tar del av dess medmänskliga hyckleri.

Men efter kraftiga protester och en namninsamling på > 10.000 namn så lät sig migrationsverket bevekas och stoppade processen (Rapport 17/10).
Nu får vi hoppas att fler kan se skillnad på barn och förvuxna män och inse att det lönar sig att protestera. 

10 tankar kring ”6-årige Denis skulle utvisas, men riktiga aktivister stoppade processen

 1. Detta evenriglia tjat om ensamkammande barn. Vilka jävla falska utryck. Förbaskad trött på dessa ord främlingsförinteglig nazist osv, utmaningar etc. Bakom dessa ord döljer vilka? Gissa .

 2. Migrationsverket kanske skulle hänga med i den samhällsförändring som pågått i många år. Invasionsverket vore mer passande med tanke på de 10.000 tals som ska utvisas, men ingen vet var de finns! Hur ska det bli när de närmare 500.000 till ska komma hit, politiker? Varför tar ni inte in alla på en gång som NI tydligen har tänkt att ta hit. Är det inte bättre att göra processen kort för Sverige än en låång och utdragen? De flesta i riksdagen måste bort. Man tog bort Tjänstemannaansvaret på eget bevåg. Man kunde från den stunden i princip utplåna Sverige ekonomiskt, humanitärt, kulturellt, inför egna lagar, överdimensionerad invandring, ekonomiska tvivelaktiga ”affärer”, gärna springschas åt kapitalet men inte åt folket, leva det glada livet etc. Hade Tjänstemannaansvaret funnits kvar då hade korrumperade politiker kunnat ställas till svars inför rättsskranket och det svenska folket! Idag har de Immunitet t.o.m. mot uppsåtliga begångna kriminella handlingar. Vi kan in ha det så. Detta måste få ett SLUT därför bör prioritet 1 vara att INFÖRA Tjänstemannaansvaret NU. Det svenska folket måste tillsammans kräva detta. Konsekvenserna för oss ”övriga” blir annars ödesdigra.

  1. De små stegens tyranni, från gamle greve Kallegri följs till punkt och pricka av både EU, FN med deras hantlangare, våra politikter!
   Konsekvenserna av politikernas ”glada dagar” är dagens verklighet för svårt sjuka som hinner dö i oändliga köer, i en sjukvård i världsklass. Förmodligen menar nog Annika Strandhäll svindeln runt nya Karolinska, där korruptionen imponerar även bland sk. skurkstater. Bostadsbristen är skyhög, nej inte för välfärdsmigranter, asylshoppare, de trippar glatt förbi de som väntat i åratal i bostadsköer in i bostadsrätter eller villor. Aviseringslagen dränerar kommunernas ekonomi, som får spara på annat, där resurssvaga gamla är en tacksam målgrupp.
   Halmstad är bara ett exempel.
   https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=128&artikel=7070066

  1. Vad jag har så svårt att förstå är undfallenheten för sin egen avkomma, som tycker det är enklare att sälla sig till kriminella bröder, än att ”ta upp en bok”. Bidragen är exakt desamma som för övriga i värdlandet. Ibland oftast mer generösa, inte minst genom förturer och den fördärvliga identitetspolitiken. Tyvärr finns det i botten på alltför många muslimer, en uppfattning om islams överhöghet. Islam som fredens religion förkunnas utåt, så bidragen flyter in, men inåt finns krigens förkunnelse, där islamiseringen underlättas av multikulturella politikers inställning att mångfald berikar. För den underlättar den internationella karriären och dränerar välfärden för de som mest behöver den.

  1. Tack! Vacker inledning på Jomhofs tal:
   ”Sverige är vårt. Det är sex och en kvarts miljoner levande svenskars land. Men det är även de dödas land. Deras, som byggt upp det åt oss från början och lämnat oss sitt verk att förvalta och förkovra. Svenskarna har förvärvat rätten till sitt land. Sverige är vårt sedan årtusenden med odlarens och brukarens självklara rätt, genom fädernas offer i blod, genom den särpräglade kultur, som har skapats här.” Vilhelm Moberg.
   Åkesson träffade också rätt med ”Jesus flydde inte till Sverige utan till närmaste land…”

Kommentarer är stängda.