Skillnad råder mellan nätets och medias publikationer

Inte för jag tror det hjälper, men jag gör ändå ett försök för att försvaga vänsterns mångfaldsimpregnering med ett axplock från nätet och systemmedia från ett par mellandagar. Om jag skulle välja en vecka då skulle bloggen inte räcka till.

Alla tidningsläsare vet att det i flertalet fall handlar om brottslingar med invandrarbakgrund, när MSM har små notiser till vänster i dagstidningarna om rån, överfall, våldtäkter mm.

Låt mig börja med FN:s migrationspakt, där Steget Efter har följt med en krasslig Moder Svea till 7-klöverns doktor, som ordinerar kraftfull medicin, med starka biverkningar, eftersom den inte har utvärderats. Riksrevisionen får väl omigen konstatera att konsekvensanalys saknas, men Löfven gav stränga order till Heléne Fritzon om snabb påskrift i Marrakesh den 10-11 dec i fjol. Han var väl rädd att hans humanitära gloria skulle blekna.

Migrationsverket fortsätter sin kompetensutvisning, jag misstänker order från vår feministiska regering.

Vänsterns politiska aktivism har sedan länge lämnat gatan och flyttat in till statliga verk och myndigheter, då sosseeliten har fullt upp med att fjäska in sig i EU och FN. Där fina poster kan erbjudas om allt går åt helvete här hemma.

Förr dominerade svårt sjuka på akuten, nu överskuggar skott- och knivskador kikhosta och hjärtbesvären i våra storstäder.

Media fortsätter att leverera Fake News, självklart låter Schweiz bättre än Marocko….Att ytterligare en kvinna hittats med huvud bredvid vill inte media förtälja sina läsare. Men dessa bestialiska mördare har ju bara följt Koranens bud och vill de vila upp sig i Sverige så belönas de rikligt av snälla socialtanter som skall göra dem snälla…

Radikala feminister förnekar sig aldrig, nu ger de sig på journalisten Magda Gard som skildrar hedersförtryckta kvinnor i Afghanistan. Dessa medlålders batikdamer kanske är rädda för att deras ensamkommande, brunögda gossar skall bli ledsna av elakt förtal…

Jag undrar om Annie Lööf nu börjat knapra på sin sko?

Eller får hon uppdraget den 7 januari att bilda regering? Av talmannen som också tolkar pågående islamisering som medmänsklighet och demokratisering.

Glöm inte att läsa en förträfflig sammanfattning från toklandet Sverige 2018. https://toklandet.wordpress.com/2018/12/30/smatt-och-gott-fran-2018-del-2/

Nej, nu orkar Ni inget mer. Tyvärr går statsministerns väljare aldrig utanför åsiktskorridoren, så detta inlägg var helt bortkastat för rörelsens vänner.

11 tankar kring ”Skillnad råder mellan nätets och medias publikationer

 1. Tanken var ett det spelar ingen roll vilka avtal man gör. Vi får ändå inte veta dess fullständiga innehåll, syfte o.s.v. Jag valde Värdlandsavtalet som ett tydligt exempel (trots att det inte ingår här) på ”avtal” som skall ”gömmas” för sina uppdragsgivare, det svenska folket! Hade vi t.ex. gått med i Euron då INGICK det att man skulle förstöra sina sedelpressar som mynttillverkningen. D.v.s. det skulle inte få finns någon snabb väg tillbaka för de länder som gått med i Euron och VILL dra sig ur! Därav skulle alla påtvingas att förstöra sina sedelpressar! Den dolda agendan var att få alla i Europa på en och samma valuta för DÅ skulle ”någon/några” banker få en fullständig kontroll över hela Europas ekonomi, dess folk, dess polis, ny militärmakt, ny underrättelsetjänst o.s.v. Meningen var att NÄR vi inte får deras (hemliga) ”avtal” presenterade då tolkar jag det som att man döljer i uppsåt, med all säkerhet, ”de kriminella aktiviteter” som finns ”inbäddade” i de flesta avtalen. Det lustiga är att man proklamerar hela tiden att ALLA tjänar på det eller det avtalet! Det finns inga avtal som FOLKET direkt skulle tjäna på utan man gör sken av det, för man behöver ju inte ta något ansvar som svensk politiker. Egentligen borde det vara kö av arbetssökande politiker ”Utifrån”, när de alla får veta hur skyddad man både är och blir som korrumperad politiker, i Sverige. Lite politisk inhyrd konkurrens för halva lönen, är inte det bra för Sverige? Vi tjänar ju t.o.m. på migrationen (det har väl alla hört)!

  1. Tyvärr tror jag att både berikningens och mångfaldens förkunnare då snabbt skulle tystna.

 2. Intressanta kommentarer. Drar slutsatsen att vi är styrda av NWO. Sedan länge .taktiken är långsamt smygande. Ingen politiker vågar gå emot.

  1. Jag tänker på greve Kallegris ord (som sign Staffan tipsade mig om tidigare) att omvandlingen till en Eurostat skulle ske i små, små steg, så folket gradvis anpassar sig och inte märker nationalstatens utplåning förrän det är för sent. Allt är planerat sedan länge, inget sker i ett vaccum.

 3. Sedan drygt tio år sedan har vi detta avtal med USA:
  SÖ 2008:58 ” Säkerhetsskyddsavtal med US om vetenskapligt och tekniskt samarbete
  till skydd för den nationella säkerheten”.
  Framarbetat av Alliansen med FR och CB , undertecknat av vår dåvarande US-ambassadör 11 april 2008.
  Här kan säkert rymmas en hel del – ex. geoengineering/vädermanipulering – fritt fram att spraya vårt luftrum ( ex. chemtrails , SRM Solar Radiation Management)
  obs egen teori (www.geoengineeringwatch.org)

  Huruvida det s.k. värdlandsavtalet ingår här vet jag inte – tror det är ett annat.

  1. Tack för upplysningen om detta okända avtal, vad det innehåller vet nog bara den bakomliggande globala finanseliten.

 4. Håller med Harriet. Vi kan tacka för M:s inkompetens som valde en ”Pellejöns” som partiledare. När t.o.m Talmannen verkar tillhöra samma kategori som Kristersson, då måste man väl undra vad är M för ett parti egentligen?
  Till Talmannen: När ska det svenska folket få veta om vad innehåller t.ex. Värdlandsavtalet med NATO som en ”viss” Excellens var med och expedierade innan de åkte ut. NATO får visst agera på svensk mark med FULL IMMUNITET! Om någon har en fullständig version, publicera den både här som där, tack.

 5. Citatet från Dagens Samhälle 10/2016 ovan
  ”Islam går utmärkt att förena med västerländsk demokrati”
  och citat av TT ovan ”har man inte då på eget bevåg förbrukat sig själv som politiker. Hur kunde man sätta denne man som Talman”
  — självklart borde det vara så TT – t.o.m. som politiker öht. Undfallenhet inför och anpassning till islam är det allvarligaste jag vet.

  1. Ja, mot islam visas precis samma undfallenhet som västmakterna visade inför Hitler med nazismen före 2:a världskriget, när Chamberlain trodde på eftergivenhetspolitiken. Av historien har politikerna inget lärt, samma misstag upprepas hela tiden, samtidigt som de trampar på oss som vet.

 6. Vid betraktandet av Ulf Kristerssons meritlista måste man väl fråga sig: HUR kunde en sådan fullständig inkompetent politiker bli partiledare? Statsminister! Det kanske börjar bli dags att presentera Talmannens ”meritlista” för det svenska folket så att vi alla får veta vilka ”buksvin” vi och som kallar sig för politiker! Att SD la sin röst på denne Talman kan endast tolkas som att de partier som gjorde detta har en sak gemensamt: De ska ut ur Riksdagen. De erkänner ju t.o.m. själva att de inte har kompetensen att driva någon som helst verksamhet, sett från det svenska folkets skriande behov av HJÄLP. Om inte Andreas Norlén (M) UTLYSER Extra val då är det risk för upplopp mot Riksdagen. När jag läser att ”Islam går utmärkt att förena med västerländsk demokrati” har man inte då på eget bevåg förbrukat sig själv som politiker. Hur kunde man sätta denne man som Talman? Slutsatsen blir ju att NI ALLA POLITIKER ÄR FULLSTÄNDIGT FJÄRRSTYRDA ELLER INKOMPETENTA. Ni ska ut från Riksdagen och ersättas med NYA och som står under SAMMA lag som alla vi andra. Hur skall VI annars bli av med den inrotade svenska politiska KORRUPTIONEN, som kontrolleras ”utifrån”?

  1. Tack! Att Ulf Kristersson blev partiledare beror på hans inkompetens. Kaka söker maka i hela riksdagen!

Kommentarer är stängda.