”Mitt parti gör Sverige tryggare????”

Stefan Löfven; ”Mitt parti gör Sverige tryggare”???

Vi var nog många som satte i halsen, när vi hörde Stefan Löfvens jultal i Avesta. Vad säger karln?
Att hans parti gör Sverige tryggare, fick mig att kippa efter andan.

Rosenbad har tjocka väggar och en samling ”rövslickare” som hindrar verkligheten från att sippra in. Löfvens låtsasresa mot ett tryggare Sverige är resan mot ättestupan för folket, medan en liten elit blir stormrika och samhället destabiliseras.
44 dödsskjutningar hitintills i år och 630 ouppklarade mord, en extremt oroande utveckling säger polisen, som statsministern med sina väljare tycks omedvetna om.
Muslimer utgör i dag 12 % av befolkningen, 1,2 miljoner och ökningen är alarmerande. Fortsätter denna utveckling är de i framtida majoritet.
Assimilering/integrering försvåras, men det är väl det som är meningen från högsta ort, att samhället skall söndras och folket skall inbillas att räddningen kommer från EU och FN.

Ett varmt Tack till Olle Ljungbeck, som oförtrutet fortsätter att protestera i både ord och handling, med årets sista inlägg.

Vi får trösta oss med att det alltid är mörkast innan det ljusnar och hoppas på ett mer Sverigevänligt 2019.

Ett Gott Nytt år önskas alla läsare, som jag hoppas även under nästa år vill ta del av vad som finns utanför åsiktskorridoren!

”Till

Polismyndigheten, Konstitutionsutskottet, Högsta Domstolen m fl.

Stefan Löfvens tydliga försök att manipulera och ljuga för medborgarna måste bestraffas.
Han uppmanar i en partifilm på Facebook den 15 december 2018 medborgarna att bli medlemmar i hans parti eftersom ”hans parti gör Sverige tryggare”! ”Vi har börjat resan mot ett tryggare Sverige, men vi måste vara fler som hjälps åt”.  Ovanstående har Stefan Löfven moral att gå ut med samma dag som Säpo meddelar att vi har aldrig som fram till denna dag haft så många skjutningar med dödande utgång som hittills.

Hans uttalande är ju inget annat än ett rått hån mot alla de som fått ta del av hans ”trygghet” i form av mord, våldtäkter, rån och förstörelse av enskild och allmän egendom. Någon dag senare rapporterar samma myndighet att vi f n i Sverige har mer än 2000 våldsbenägna jihadister. Dessutom vet man att minst 150 aktiva Is -hängare som nyligen återvänt och rör sig fritt i i vårt land! Deras rörelsefrihet är total, varför de vilken dag som helst kan genomföra fruktansvärda massakrer på svenska medborgare.

Inget görs för att undersöka deras brott och därefter ställa dem inför rätta. Men inte nog med detta. Stefan Löfven har varit statsminister i 4 år (avsatt efter valet 2018) under vilken tid Sverige tagit in ett sådant enormt antal migranter som aldrig tidigare.

Eftersom det – som det skall göras enligt grundlagen –  aldrig gjordes någon konsekvensanalys har tiotusentals starkt kriminella och våldsbejakande individer kunnat komma in i landet och därmed orsakat svenska folket enorma lidande i form av mord, våldtäkter, rån och förstörelse av såväl privat som allmän egendom i en storleksordning som aldrig tidigare förekommit.

Trots detta påstår denne skurk och lögnare att Sverige blir tryggare med hans parti. I själva verket är sanningen att hans parti och därmed hans politik har skapat ett förhållande som – från att ha varit ett av världens tryggaste länder – nu till ett av de mest otrygga i världen.

Ingen kvinna i Sverige kan i dag vara trygg om hon befinner sig ensam utan säkerhetsvakt. Aldrig tidigare har så många kvinnor men också småflickor våldtagits som under Stefan Löfvens regeringstid. Att en individ, därtill en statsminister kan få gå ut med så fruktansvärda lögner utan att t ex Konstitutionsutskottet lägger in en misstroendeförklaring mot honom tyder på att detta utskott också består av korrupta ledamöter. Eller att inte en enda tidning eller public service en enda gång sagt sanningen om denne mytomans/psykopatiska agerande visar på var journalisterna från dessa medier har sin politiska hemvist.

Enligt forskningen är en individ som står för så grova lögner med en uttalad avsikt att manipulera och bedra andra människor som Stefan Löfven gör också behäftad med en stark psykopatisk personlighet. Ingen frisk människa kan förvanska verkligheten som Stefan Löfven gör och därför är han farlig så länge han får inneha någon uppgift i det svenska samhället.  Hans enda strävan är makt och hur många människor som går under så länge han får behålla denna är för honom likgiltigt. Att han därför än en gång kan vara kandidat till statsministerposten visar på ett enormt förfall bland svenska politiker men givetvis också en undfallenhet hos svenska folket som inte varit möjlig för femtio år sedan.

Eftersom Sverige inte har någon rättsinstans utom Konstitutionsutskottet som kan bestraffa honom vädjar jag till alla medborgare i Sverige att agera för att denne brottsling får sitt straff.

Vad skiljer Stefan Löfven vad gäller lögner och manipulationen av det egna folket från Paul Joseph Goebbels, nazisterna propagandachef?

Det går inte med vilken slags advokatyr som helst, att frikänna Stefan Löfven från den fruktansvärda katastrof han är skyldig till genom massinvandringen. Aldrig tidigare har svenska folket utsatts för sådant våld och terror. Att då som Stefan Löfven gör, påstå att hans parti står för trygghet är en sådan grov lögn som endast de värsta diktatorerna och folkförrädarna tidigare nått upp till. Alla svenska medborgares strävan måste då vara att som främsta mål kräva rättsliga åtgärder mot honom. Dessa åtgärder måste minst resultera i livstid.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle”

https://24malmo.se/ranvag-i-malmo-under-julhelgen-svart-att-saga-om-det-finns-en-koppling_5f47e3f5

10 tankar kring ””Mitt parti gör Sverige tryggare????”

 1. ”Eftersom Sverige inte har någon rättsinstans utom Konstitutionsutskottet som kan bestraffa honom vädjar jag till alla medborgare i Sverige att agera för att denne brottsling får sitt straff”.
  Man kan ju tro att så är fallet men för att ”fälla” en riksdagsman eller kvinna krävs det att 5/6 av ledamöterna röstar för det. Detta kommer inte att hända! Men p.g.a. att man måste ge sken av att vi lever i en demokrati, därav måste det finnas en sådan öppning, trots att den inte är större än ett ”nålsöga”. Det räcker även till för att kalla Sverige för ”Ett Demokratiskt land”. Lägger vi dessutom till (ja, jag vet att det blir tjatigt) borttagandet av Tjänstemannaansvaret DÅ finns det 99,999% möjlighet att inte åtala Riksdagsfolket. Det kan inte hända om inte VI BEGÄR att dessa ”två” egenkonstruerade skyddsnät, för korrupta politiker, skall bort. Dessutom skall ingen preskriptionstid gälla. Ni är eller har ju varit ”anställda och betalda” av det svenska folket. Har man tidigare begått brott, då ska man åtalas oavsett vad de ”två” olagliga skyddsnäten säger. Folket har inte gett er tillstånd att införa dessa dubbla ”skyddsnät” mot korruption. Ni har olagligen ”tillverkat dem själva” och förmodligen i samförstånd med Högsta domstolen! T.o.m. HD- folket ”måste” bytas ut.

  1. Nej, det är inte tjatigt att upprepa, att tjänstemannaansvaret skall bort. Varför ska politiker och tjänstemän slippa ansvar för sina handlingar? Maud Olofsson iddes ju inte ens komma till konstitutionsutskottet, efter hennes förrädiska Nuon affär, där nästan 60 miljarder gick upp i rök. Hennes mantra var ”vi skall vara rädda om skattebetalrarnas pengar…..”

 2. Anledningen är väl att tota ihop så många muslimer bland icke muslimska länder så vi/de kan ta kål på varandra. Oavsett så har ”saken” tjänat NWO:s syfte förutom att de själva slapp göra jobbet. När tillräckligt många har gått åt då ”skickar man in FN” som enkelt tar över som NWO:s Världspolis som våra framtida överordnade! Nej, antingen skall alla Politiker kastas ut ur Sverige eller så ska muslimerna ut eller NI båda. Vi måste få till stånd en Folkomröstning p.g.a. att Folket vet bättre än dess politiker. Normalt sett skulle mer än halva Riksdagen slängas ut och den andra skulle in i fängelse. Några skulle ha livstid. Inte undra på att Sverige är ett ”försöksland” till hur långt man kan gå emot sin EGEN befolkning, utan eftergifter! Huvudrollen för den svenska nedmonteringen av välfärdsstaten Sverige är väl ingen annan än som är mer skyldig till detta än partiet M med sin Excellens bakom ”draperierna”. Tänk, vår alldeles egen ”svenske” Soros. Ni som röstat på moderaterna, vill ni ha en Muslimsk regering inom en snar framtid? Eller vet inte ni heller på vad NI röstat på? Alla som röstat på de 7 + SD, NI HAR INGEN RÄTT ATT KLAGA PÅ IMMIGRATIONEN OCH DESS KONSEKVENSER. Det svenska folket måste sluta att tro på allt som media producerar. De kontrolleras ju av ”annan” makt.

 3. Återigen Olle L. – lysande vasst skrivit , om några veckor vet vi i vilken riktning det bär hän – att i värsta fall tvingas leva med S , C, Mp ,L , alternativt ett extraval som jag
  hoppas på.
  Beträffande trygghet – Umeå 5G test stad från nyåret – Umeåborna blir ”försökskaniner”.

  Bif. länkar om 5G som är skrämmande – inget motstånd
  https://newsvoice.se/2018/12/ansvariga-umea-5g-utbyggnad/

  https://www.stralskyddsstiftelsen.se/2018/12/stralsakerhetsmyndigheten-vagrar-transparent-riskbedomning-av-5g/

  Gott Nytt År på er önskar Staffan

  1. Umeå politiker anser förmodligen att de ligger i framkant, medan jag tänker på asbest och neurosedyn….

  2. Dessa makthavare tror sig vara i teknikutvecklingens framkant, medan de kloka endast tänker på asbest och neurosedyn.

 4. Enligt min åsikt har Fredrik Reinfeldt större skuld i den uppkomna situationen än S.L. Hans skvader som kallades DET NYA ARBETARPARTIET visar på ett nästan djävulusiskt politiska tänkande och vilja att rasera. Jag sväljer inte det dagsaktuella utan ser med mera ”historiska” ögon på händelseutvecklingen. Dessutom arbetade jag tre år på 70talet på den numera nedlagda Flyktingdetaljen vilket var en mycket givande erfarenhet. Av alla ”psykopater” som gjort entre´ på scenen är S.L än mycket mindre spelare än Fredrik

 5. Att det absolut inte är tryggt i Sverige är det ju ingen som argumenterar mot. Vilken definition man ska ska sätta på trygghet så menar nog Stefan Löfven att det blir värre om de ”andra” tar/får makten. Det var ju M som öppnade ”svängdörren” för migrationen och vad det inte M som ökade på denna innan man fick gå? Vi ska inte fokusera på den eller den partiledaren utan de är ALLA inblandade och i samförstånd om vad de skall uträtta. Detta syns väl rätt så tydligt på politikernas kroppsspråk, när de vrider sig eller böjer på huvudet när de intervjuas i Tv. Politiker: Vems ärenden går NI? Är det folkets eller ”annan makt”? Om ”annan”: Vem eller vilka är dessa? Eller är er IQ så låg att NI tror att folket har ännu lägre IQ! Tänk vad 2 MANDAT kan ställa till det för M och dess bundsförvanter. Tydligen blev det tidsbrist då man ”inte han” med att justera siffrorna i tid. Det var ju därför som inga valsiffror uppdaterades mellan 20.30 till c:a 23.30! Egentligen skulle det varit en ALLIANS-regering nu om inte manipuleringen som tur var drabbades av ”tidsbrist”. M och de övriga packet: Tänk vad 2 mandat kan åstadkomma. Denna gång hamnade de på folkets sida men vad hade hänt om mandaten ”hamnade hos fel parti”?

 6. Från min systrer:

  Stort tack till Dig, Dina gästskribenter och kommentatorer för all Er ork att sammanfatta livet för oss vanliga svenskar utanför åsiktskorridoren. Samt ett hopp om ett Gott Nytt År för oss alla!

Kommentarer är stängda.