Julklappstips till bokhyllan!

Julklappstips! Böcker som gräver efter sanningen.

 ”Den perfekta julklappsboken för den som uppskattar både kunskap och humor. Kan du ta dig igenom boken utan ett rejält skratt, så garanterar författaren att du får läsa den en gång till” hälsar historiker Jan Westh.

Jan Westh har lovat återkomma med en och annan krönika framöver på denna blogg.

Beskrivning:

 • Boken ”Den gamla goda medeltiden” är en härlig historiebok som är både lättläst, överskådlig och intresseväckande. Westh har skrivit enbok personligt och med glimten i ögat. Texten är trovärdig och de vackra illustrationerna lyfter fram tidsepoken i ljuset.  Jan-Öjvind Swahn, docent, professor
 • Med boken ‘Den gamla goda medeltiden’ har Jan Westh åstadkommit en bok som är både folkbildande,lättläst och rolig. Njutbar och nyttig läsning för både unga och gamla.
  Ebbe Schön, docent,folklivsforskare
 • Westh har på lite mer än 150 sidor, med fina illustrationer, lyckats skriva ”korthistoria” om medeltida personligheter.
  Boken rekommenderas till läsning.
  Bo J Theutenberg, professor och ambassadör
 • Det är en bok som förmodligen kommer öka intresset för historia/släktforskning –mycket lättläst med ett inslag av humoristiska och tänkvärda kommentarer från författaren. Kan varmt rekommendera denna bok som belyser äldre tiders aristokrati och släktskap på ett enkelt sätt.
  Dennis Karlsson, ordf. Tjörnssläktforskare

Fler spännande böcker hittar Du på https://historisktkorrekt.se/

Rekommenderar att Du ber/kräver att Ditt bibliotek tar hem denna bok och även andra sanningsfyllda böcker, från ”www.alternamedia.se” som kan vidga kunskapsbanken från gängse skildringar av vår historia och vårt samhälle. I Nya Tider v.50/52 2018 finns en helsideannons med ”Julklappar som gör nytta”!

2 tankar kring ”Julklappstips till bokhyllan!

 1. Medeltiden återinförs.
  Andel av befolkning ökar som har främmande värderingar och lever på urbefolkningens medel.

  1. Javisst är det så, medeltida religion vinner alltmer terräng. Migranters kulturella identitet hyllas och gynnas, medan vår egen föringas och stampas på.

Kommentarer är stängda.