Annie Lööf och Nationalismen

 Här kommer en återpublicerad text från historiker Hans Myrebro, som jag tidigare citerat ifrån i inlägget den 7 december, som handlade om Patrik Engellaus förnekelse av NWO.

Detta inlägg handlar om Annie Lööfs verkliga lojaliteter, hon följer bara Bilderbergarnas instruktioner. Jag förstår varför Myrebros bokförlag ”Historiskt korrekt” kämpar i motvind, vilket han inte är ensam om bland alternativa medier.
(Jag fick nyligen meddelande från ”Det fria Sverige” att deras Svegots kanal på YouTube är raderad.
”Svegots kanal på YouTube är raderad. Under kvällen (7/12) fick vi ett mejl från YouTube där man hävdar att vi brutit mot sajtens riktlinjer. Detta kommer kort efter EU-kommissionen riktat  kraftigare censur inför det stundande Europaparlamentsvalet…..”)

Så köp och läs nationsvänliga och mer sanningsenliga böcker medan tid är. Snart lär väl också alla samhällskritiska bloggar leva farligt.

………………………………………………………………………………………………

AnnieLööf lyckades tydligen. Hon lyckades slå sönder Alliansen som befann sig i ett farligt läge. Den riskerade nämligen att bli beroende av Sverigedemokraterna som ju klassas som nationalistisk. Lööf har de gångna åren fått klart för sig att nationalism är det farligaste som finns.  Det fick hon bland annat lära sig på Bilderbergmötet förra året på samma sätt som Fredrik Reinfeldt fått lära sig det några år tidigare, med känt resultat.

I Bilderberggruppen samlas varje år gräddan av dem som har huvudet på skaft och mer makt än vad man kan hantera. Man inbjuder till dessa möten några framstående personer som har förmåga att lyssna och lyda och hålla tyst, för mötena är nämligen hemliga. År 2017 var Annie Lööf en av dessa inbjudna. Strikt regim råder.

Lyssna här till vad David Rockefeller yttrade vid ett av mötena på 1990-talet: ” Vi är tacksamma för Washington Post, New York Times Magazine och andra publikationer vars ledare deltog i vårt möte och respekterade löftet om diskretion under nästan 40 år. Det hade varit omöjligt för oss att utveckla vår plan för världen om vi hade blivit utsatta för ljuset av offentlig granskning under dessa år. Världen är nu mer sofistikerad och beredd att marschera mot en världsregering. Supernationell suveränitet och världsbank är att föredra framför nationella statens regeringar”.

Men Bilderbergarna hade mer på sitt program. Vad sägs om det här, hämtat från Daniel Estulins bok om samma grupp.  NATO ska bli FN:s världsarme. En annan programpunkt fastslår att, den Internationella Domstolen i Haag, (som redan nu helt går USA´s ärenden) ska stå för det enda rättssystemet världen.

Eftersom jag kallar mig historiker så är det intressant för mig att veta vad som deras program säger om historiekunskapen. Där heter det: ”Ett av skälen till att den Europeiska Unionen… strävar efter en större generell kontroll över utbildningen är att man vill tillåta en-världs-globalister att sterilisera världens sanna förflutna. Deras insatser bär fantastisk frukt. Dagens ungdom är nästan fullständigt okunniga om historiens lärdomar, individens fri-och rättigheter och betydelsen av frihet.”  

Då förstår du kanske att jag med mitt lilla bokförlag,  ”Historiskt Korrekt.se” kämpar i en orkanliknande motvind.  Vi får inte glömma, att för nationalisten är historiekunskapen en stor tillgång. För globalisten är den en lika stor belastning.

Till råga på allt så har Annie Lööf låtit sig bli invald i Trilaterala Kommissionensom inte står Bilderberggruppen efter när det gäller att i slutna rum konspirera för mer makt åt dem som redan har den. Samt att inpränta i deltagarna att nationalism måste till varje pris svartmålas genom lögner och motarbetas.

Birger Schlaug och MaLou Lindholm skriver  om Lööf´s inträde i Kommisionen att: ”Den privata elitorganisationen gör Annie Lööf högst olämplig som både statsminister och minister, det är extremt dåligt omdöme.” Och jag kan bara hålla med.

Hade hon istället för att bevista dessa möten stannat hemma och läst historia, så hade kanske funnit att vi en gång hade en statsminister som hette Tage Erlander

Han såg sig som nationalist och han kunde i riksdagen 1965 fastslå att: Vi svenskar lever ju i en  så oändligt mycket lyckligare lottad situation. Vårt lands befolkning är homogen, inte bara i fråga om rasen utan också i många andra avseenden.”  Detta hindrade honom dock inte från att ha dörrarna öppna åt alla håll. Så kunde han t.ex. ta med Nikita Chrustjov på en roddtur med Harpsundsekan.

Kan någon föreställa sig att någon av våra globalsmyckade partiledare, i en tänkt kommande situation, skulle kunna ta med Vladimir Putin på en liknande tur. Och hade (Gud det förbjude) en folkdräktsklädd Åkesson till sommaren fått möjlighet att ta med nyss nämnde ryske president, med bar överkropp, på en tur med ekan, så kan jag tänka mej att SÄPO skulle bönfalla Marinen om att sänka farkosten.

Källor:

Estulin, Daniel, ”Den sanna historien om Bilderberggruppen”

Rosa Traktorn, 4 okt. 2018

Schlaug, Birger, Expressen 27 sept.2018

Hans Myrebro”

8 tankar kring ”Annie Lööf och Nationalismen

 1. Det ska inte – borde inte vara möjligt att A.Lööf ska komma undan med sitt medlemskap i Trilaterala Kommissionen – journalisterna måste våga ställa på , ifrågasätta varför –
  och om möjligt ev. efter något undvikande svar från ”madame” fortsätta ” men det är väl inget som är bra för Sverige” ? eller … vi är en suverän stat (önsketänkande förstås)
  -gäller även Global Compact .

  1. Dagens journalister ifrågasätter bara nationsvänliga politiker, som döpts om till högerextremistiska och främlingsfientliga, allt för att skrämma väljare.

 2. Jaha, efter Talmannens besked om att ”Min mening är att frågan ska kunna lösas i omgång tre, säger han i SVT:s Agenda”. Är inte det samma sak som att säga: Det blir Annie Lööf som kommer bli ”vår” nästa statsminister! Utöver det nämns att ”Det finns 400 miljoner skäl att undvika ett extraval”!
  Ja, för ER politiker men INTE för det svenska folket som vill ha Extra val! Utifrån Talmannens utsagor som man endast kan tolka som att det antingen blir ett Extra val eller så blir Annie Lööf statsminister.
  Talmannen skall väl inte ”obstruera” gången mot ett Extra val med de uttalande han gjort!
  Har inte denne Talman med sitt agerande FÖRBRUKAT folkets förtroende?
  Hans neutralitet är definitivt också förbrukad då han vill ”undvika” Extra val.
  Varför?
  Jo, för då kommer sanningen om den manipulation som det senaste valet omgärdades av. För att inte tala om valet 2006 där Moderaterna stal makten med hjälp av ”utländsk makt” som infiltrerade dataöverföringens siffror. Märkligt att INGEN politiker begär omräkning av alla röster från valet 2006 och framåt! Vi är kapade sedan länge men varför finns det ingen som berättar VILKA de är? Har denna s.k. politiska fars nått den gräns där det nu öppet kommit ut i offentlighetens rum att ”våra” politiker har inte den IQ som krävs för att ”sitta” i Riksdagen och verka i folkets tjänst. Talmannens utspel borde medföra att han avsätts med omedelbar verkan samt att man utlyser Extra val OMGÅENDE, eller hur politiker och det svenska folket?

  1. Därutöver hycklar statsministern vidare om forstatt samarbeta med quisslingarna C och L. Han eldar på mot Åkesson, allt vad tygen håller. Förstår inte väljarna att statsministern är klippt och skuren för att stötta Junker, när han övermedicinerat mot sin ”ischias”. Snedsteg, snubblande, nja, men att rufsa kvinnlig fägring i håret beror nog mer på alkoholen. Vilken fars i detta karriär- och mygel tempel till EU! https://www.svt.se/nyheter/inrikes/missa-inte-fragestunden-med-lofven

  1. Tack! Inget förvånar mig längre, det brukar vara så vid maktövertagande. Infiltration inifrån och utifrån samtidigt. Det har vi sett i valet med sharialagsförspråkare på vallistor och tom invalda, där vänsterliberala partier är vägen in, förblindade av mångkultur och identitet. EU och FN kommer utifrån tack vare Bilderbergslärda och belönande politiker. Demokratin är nu bara ett falskt skådespel. Jag känner en stor ilska att inte fler väljare inser det.

 3. Här finns några aktuella plock av dystert julgodis som är viktigt att känna till – från bl.a. vår expeditionsminister Fritzon
  från FN-podiet i Marrakesh som tar sig friheten att representera oss svenska folket –
  – ”vi är beredda” -det är så motbjudande.
  https://samnytt.se/helene-fritzon-i-fn-om-migrationsramverket-migration-ar-har-for-att-stanna/
  http://www.friatider.se/hel-ne-fritzon-inga-tecken-p-att-invandringen-kommer-minska

  Här kommer fler … Påven , Stefan Löfven, Frans Timmermans från absoluta EU-toppen
  http://www.friatider.se/p-ven-v-stv-rldens-moraliska-ansvar-att-ta-emot-fler-invandrare

  http://www.friatider.se/stefan-l-fven-europa-m-ste-acceptera-mer-asylinvandring

  https://samnytt.se/kan-bli-naste-ordforande-for-eu-kommissionen-lovar-krossa-konservativa-regeringar-och-forena-europa-med-afrika/

  1. Julgodis som jag sätter i halsen. Varför säger inte människan ”att vi globalister välkomnar EU:s och FN:s alla nationsförstörande dekret, detta tjänar vi globalister på och ju fler orättvisor som uppdagas, ju mer kan vi socialdemokrater öka våra röster för bidragspolitiken. Att landet snart går mot bankrutt gör ingenting, för vi inom vänstern, som tjänat Soros och hans mäktiga vänner, kommer aldrig att bli lottlösa, som våra korkade väljare….”

Kommentarer är stängda.