Nobelfesten -hycklarnas afton!

Nobelfesten är en privat fest heter det och arrangören får fritt bjuda vem han vill. Men föraktet mot >  1miljon väljare döljs inte av detta korrekta konstaterande.

Jens Ganman skriver på Facebook:

”VAD ÄR VÄL EN BAL PÅ SLOTTET

Symboliken är övertydlig.

Medan landets poliser, ambulansförare, brandmän, sjuksköterskor, väktare och socialarbetare riskerar livet för att hålla den accelererande laglösheten stången går våra folkvalda på bal.

Med Annie i spetsen.
Danius och Kuhnke m.fl utstyrda som förrymda dårhushjon.

https://www.expressen.se/kultur/gunilla-brodrej/sara-danius-tar-i-for-allt-vad-tygen-haller/

Det godhetssignaleras så det står härliga till från scenen; hålls tal om att”klimatfrågan inte tas på allvar”.
…medan 100% av Nobelfestens gäster åkte limousin, taxi och/eller flyg för att fortast möjligt ta sig fram till de dignande faten.

Antingen är dessa människor helt tondöva inför hur de uppfattas eller så skiter de högaktningsfullt i det. 
Jag vet inte vilket som är värst. 
Hade de någon skam i kroppen skulle de sitta hemma och skämmas över att de låtit regeringsbildningsfarsen pågå i tre månader. 
Eller sitta på ett kafé i förorten eller en pizzeria i norrlands inland och intervjua medborgarna om hur deras allt mer absurda vardag ser ut.
Men… icke…
Jag vet – liknelsen med Titanic och orkestern som fortsätter att spela är uttjatad.
Men denna kväll är den mer relevant än på länge.

https://www.di.se/ledare/det-ar-allvar-nu/

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/BJLJjw/pojke-som-pistolhotade-polis-slappt

https://www.expressen.se/kvallsposten/just-nu-militar-sprangdeg-anvandes-vid-bostadsattack/

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/jPyP0n/kvinna-hittad-dod–misstankt-mord

PS. Obegripligt att inte M, S och KD går ihop om en regering. Med fokus på lag och ordning, kvinnofrid, integration etc. 
Och hakar av de fyra små knaspartierna en gång för alla. 
Ubba skulle nog kunna tänka sig att kompromissa ganska ordentligt bara för attfå se Jannies snopna min… Ds.

https://www.youtube.com/watch?v=SGTaMp5txXIDS.

4 tankar kring ”Nobelfesten -hycklarnas afton!

 1. Läste på Whitetv.se att Nobelarrangörerna bjöd en viss Maria Arbramovic, 72 år men ingen från SD! Trots att de är det tredje största partiet! Denna Maria Arbramovic spelade en nyckelroll i pedofilhärvan #PizzaGate.
  VEM bjöd in henne?
  De/den som bjöd in denna kvinna skall portförbjudas i all offentlig miljö om det så är Kungen själv som bjöd in henne.
  En Satanist som är underställd Cabalerna! D
  Det är lika bra NI ställer in de kommande Nobelmiddagarna också. Närvarolistan talar för sig självt att man har även spårat ur precis som Nobelstiftelsen.
  Hela Sverige har blivit ett enda stort skämt.
  Omvärlden skrattar åt ”våra” s.k. politiker. Vad krävs för att politikerna ska inse, om vi inte går folkets ärenden i första hand, då kommer det att ge er konsekvenser bortom all fantasi NI kan tänka er. Politiker, vaknar ni inte till så är det bästa rådet det svenska folket kan ge er är: Säg upp er från ALL offentlighet och speciellt allt som har med politisk anknytning att göra med. Då, kan vi alla säga som Excellensen brukar uttrycka sig: Det är ”bra för Sverige”.

  1. Googlade på Maria Arbramovic, den ”närvarande konstnären” som är känd för sina spektakulära performance installationer och när jag ser bilder från hennes verk är jag glad att jag varit frånvarande. Pizza Gate anses vara en konspirationsteori enligt Wikipedia. https://sv.wikipedia.org/wiki/Pizzagate. Men åsikterna bland allmänheten i USA går i sär.

 2. Det verkar som att vi ”går” mot en ny Ådalen 31! Men denna gång marscherar nog det svenska folket åt det andra hållet, förmodligen till Riksdagshuset 19.

 3. Från min syster:
  Strålande inlägg, hycklarnas afton! Javisst litteraturpriset kunde inte delas ut i år, ändå sitter dessa människor där, inbjudna och breder ut sig utan skam! Hycklarnas afton breder ut sig i hela landet varje dag, läste om Ebbas pappa som inte fick polishjälp utan blev spottad av gravskändaren! Det är en stor skam för hela landet och en oerhörd sorg, att detta kan få fortgå! Allt medan våra folkvalda fortsätter att festa på!

Kommentarer är stängda.