En vanlig dag i Sverie

En vanlig dag i Sverige, rapporter publiceras, men inget händer

Regeringskris skyller många på, men det är bara Fake News. För det är inte meningen att något radikalt skall hända, som kan stoppa moder Sveas sönderfall. Att skriva under dödsdomen mot landet går bra för en övergångsregering, där Sveriges representanter var i främsta ledet för signering av GCM avtalet i Marrakesh. Att karriären med FN, EU, Sida etc slår ut folkets framtid, rör inte dessa 5:te kolonnare till politiker i ryggen. De lever sitt eget liv långt bort från min och andras verklighet.

Det här är bara en liten del av vad som media skildrade den 9 december och detta fortsätter dag efter dag, medan majoriteten av väljarna antingen stoppar huvudet i sanden eller tror på vad som kommer från Rosenbad.

 • Samhället har varit för naivt

”…..2010 slog hon larm om att 5 000 unga killar i Sverige höll på att formas till kriminella. I dag har det hänt.”Samhället är inte byggt för den här situationen”, säger regionpolischef Carin Götblad….”

Jaha, så kommer en lång harang om förslag med hjälp och stöd till de som inte vill integreras för nya skattemiljarder. Asylstopp, som tom Widar Andersson förkunnar finns inte i godhetsmanualen.

Tänk vilken fallenhet dessa elitens skribenter har att skylla allt på samhället, men Carin Götblad har väl blivit inspirerad av tjuven.

https://www.unt.se/nyheter/uppsala/samhallet-har-varit-for-naivt-5156286.aspx
 • TUNGA HOT MOT SVERIGE

Klas Friberg är chef på Säkerhetspolisen. På DN Debatt (6/12) konstaterade Friberg att ”hoten mot Sverige är mer omfattande än på flera år. Det handlar om både hotet från främmande makt och hotet från terrorismen, som har antagit nya former……..Nästan än mer oroande än Klas Fribergs rop på politisk hjälp är att hans artikel inte orsakat mer rabalder. Här säger chefen för Säkerhetspolisen i det närmaste rakt ut att terrorister kan gömma sig i Sverige och att människor med ”okänd identitet” kan planera handgranatsattacker utan att Säpo har rimliga möjligheter att ingripa/avstyra/mot dessa farliga hot mot samhälle och säkerhet. Och politiken säger typ jaså jaha.

Gud give att Klas Fribergs verklighetsbilder ändå tar sig in i regeringsförhandlarnas bubbla. Det vore förskräckligt med en låtsas regering utan förmåga att ta sig an Sveriges tunga säkerhetspolitiska problem” skriver Widar Andersson i Folkbladet.

https://www.folkbladet.se/opinion/tunga-hot-mot-sverige-om5600935.aspx
 • Kvinna rånades på bil av maskerade män

Var på Din vakt när Du parkerar bilen, jag tänker på ”Hans K:s ” kommentar att beväpning kan bli enda lösningen. Här var det en kvinna i Örebro, som blev rånad på bilen en natt, pistolbeväpnade män klev fram och tvingade till sig bilnycklarna.

Men vi glömmer att det är offren och dess försvarare som åker dit i detta perversa land.

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/orebro/kvinna-ranades-pa-bil-av-maskerade-man

 I vanlig ordning är polisen förtegen om signalement ”av utredningstekniska skäl” som ingen vettig människa begriper. Under december var det en kvinna som blev överfallen av en okänd gärningsman mitt på blanka dagen, vid Domkyrkans kyrkogård i Linköping, men någon uppgift om härkomst, Gud dvs. Allah förbjude.

 • Det är allvar nu- last night i Sweden

”Natten till fredagen besköts en bostad i Malmö med flera skott. Ingen är gripen eller misstänkt för dådet….Sverige har tio gånger fler så kallade skjutningar per capita än Tyskland och användningen av sprängvapen – handgranater och bomber – ligger på mexikansk nivå. Sprängdåd mot restauranger och entréer till bostäder är nu näst intill en daglig händelse.

Rikspolischefen Anders Thornberg har i en färsk skrivelse till Justitiedepartementet slagit larm om situationen och vädjat om akuta åtgärder för att polisen ska kunna bekämpa våldet…..”

https://www.di.se/ledare/det-ar-allvar-nu/
 • Västra Götaland konkursmässigt, klarar inte framtida pensioner

Och i vanlig ordning är det ingen som frågar sig varför?

http://www.gp.se/ekonomi/skandia-v%C3%A4stra-g%C3%B6talandsregionen-klassas-som-konkursm%C3%A4ssigt-1.11569972

Nu skall jag inte trötta er mer, trots att en diger hög av artiklar finns kvar att referera till.

 Observera att dessa artiklar kommer från statsmedia, men det spelar ingen roll för riksdagens politiker oavsett färg på regeringen, de har sitt på det torra och följer EU:s och FN:s anvisningar tills landet brakar ihop och NWO:s kronofogde kommer och konfiskerar hela landet.

Nu är dessutom FN:s migrationsavtal påskrivet, men jag begriper inte varför det måste skrivas på, när det inte är bindande? Men alla vet att det inom en snar framtid  blir det.

4 tankar kring ”En vanlig dag i Sverie

 1. Läste sent idag att inte ens EU parlamentarikerna i Strasbourg går ”säkra” längre. Tydligen var det skottlossning och INGEN törs gå ut var de än befinner sig. Tydligen är det tungt beväpnad polis och militär runt om i centrala stan. När ska vi få uppleva vår första drev efter ”politiker”? Det är NI politiker som driver folk till vansinne. Ni gör det med UPPSÅT och tror att NI kan komma undan genom det beskydd NI har idag! Kan man skjuta så att EU parlamentarikerna i Strasbourg låst in sig på ”toaletterna” av rädsla, förmodligen p.g.a. av sin förda politik. Är det början på jakten av OÖNSKADE politiker? I sådana fall kan nog stockholmarna med dess Riksdagsfolk räkna med en framtid där det råder ”prickskytte” på VÅRA icke önskade politiker. Vi skulle ha en ”Charles Bronson” i alla städer, en som vet ”hur man rensar upp” i träsket. Till de svenska Politikerna vill jag säga: SKAFFA BLÖJOR, för det kommer NI snart att behöva.

 2. Årets stora kyrkomöte inom Sv.Kyrkan ägde nyligen rum med bl.a. röstning om
  böneutrop ska tillåtas – stor framgång för positiva anhängare till fortsatt islamisering –
  206 röster för och 26 emot. Det är alltså så det ser ut . Denna information ligger ute
  globalt , passar väl fint ihop med Global Compact for MIgration …

  https://gatesofvienna.net/2018/12/the-church-of-sweden-welcomes-the-islamic-call-to-prayer/
  notera den korrekta färgsättningen i ”banderollen” – gul-rött

 3. ….. lägger man till alla knivskärningar, speciellt den som skar halsen av en för honom helt okänd person. Man har inga gränser för vad man kan orsaka andra. Man kommer från korruption och är van att man lever som kriminell. Man vet inget annat och därför har man inte förmågan att visa sympati eller ånger. Det har ju alla som blivit rånade med kniv eller misshandlade blivit varse om. Alliansen med Excellensen i spetsen arbetade ju dygnet runt för att få Julian Assange utlämnad till Sverige (för ett förmodat fiktivt brott ) för att sedan vidaretransporteras till Bush/Clintons USA. MEN när det gäller MÖRDARE på svenska mark med utländsk härkomst då PREMIERAS dom! Nej, antingen skall ”våra” politiker skickas för hårda straff eller de inkommande som mördar, rånar och våldtar. Jag skulle vilja se en Annie Lööf eller t.ex. Ebba B. dagen efter att de blivit gruppvåldtagna.
  Är det detta som krävs för att NI politiker ska skydda de svenska medborgarna?
  Politiker, inser ni inte att ER tid kommer när TILLRÄCKLIGT många svenskar har fått nog. Om det är något som helt saknar värde för vårt land Sverige så är det dess POLITIKER. I en DEMOKRATI skall väl folket kunna avsätta oönskade politiker. I Sverige går det inte och det är därför som vi lever i en politisk diktatur, som kontrolleras av”utländsk” makt. I USA kallas den för The Deep State. I Sverige är det väl Moderaterna med Excellensen (och eventuellt en viss Wall Enberg) som är ”vår” Deep State.

  1. Julian Assange är nog den största rättsskandal Sverige har presterat och rättsväsendet gullar och stryker bestialiska våldtäktsmän medhårs och förbjuder utvisning för att dessa berikare skulle kunna utsättas för förföljelse i hemlandet. Man kan bli galen för mindre. 2-3 anmälda våldtäkter varje dag året om, men detta är bara toppen på ett isberg. För kvinnorna vet att deras berättelse ifrågasätts, om det inte gäller påstådd våldtäkt för flera år sedan av en vit, medelålders man. Då plötsligt är deras version mycket trovärdig och statsmedia hyllar feministerna i MeToo, som vittnar med samma intensitet som klanen gör i parallellsamhället.

Kommentarer är stängda.