Hur kan medborgare släppa fram nationsförrädiska politiker?

Hur kan medborgare släppa fram nationsförrädiska politiker?
Frågar sig Olle Ljungbeck i detta gästinlägg och gör en sammanfattning över dagens politiska haveri.
Han frågar sig varför vi inte gör uppror?
I morgon kan övergångsregeringen skriva på FN:s migrationsavtal, att det kan knuffa välfärden ner i graven är inget som bekymrar dessa landsfientliga karriärister, för de har sitt på det torra.
När politiker nonchalerar lagar, avtal, accepterar människofientliga traditioner utifrån, hyllar kvasivetenskap, låter media vara deras megafon, vilket innebär att deras usla ledarskap har fått en dominoeffekt inom samhällets statliga organ.
Ljungbeck avslutar med att räkna upp den humanitära stormaktens alla rekord, men PK- isternas bara fortsätter med sina horribla bortförklaringar.
…………………………………………………………………………………………………
”Uppror uteblir mot nationsförstörande politiker
Hur kan medborgare som säger sig hävda reell demokrati, rättsstaten och allas likhet inför lagen – utan att protestera – än en gång låta de politiker (sjuklövern) som är de största förbrytarna någonsin i vårt land, sedan det blev en nation, få styra Sverige?

De politiker som representerat/ar 7-klövern i Sveriges riksdag och regering sedan 2006 kan utan minsta tvivel fastslås som de värsta förbrytare vi någonsin haft.

Hur är det möjligt att medborgarna inte gör uppror mot dem?

Ingen kan påstå att de är som tidigare politiker vad avser intellekt, moral, bildning, mognad, rättsmedvetande och omsorg om det egna landet och dess folk.

Trots detta gör vi inte uppror!

Med hänsyn till hur de agerar kan det inte vara svårt för varje medborgare att se att de istället för ansvar och trofasthet inför sin uppgift, är makten deras enda strävan, även om de leder Sverige mot otrygghet, invandrarvåld, demokratiskt, kulturellt och rättsligt förfall.

Nonchalans för regler och lagar
Ett utmärkande särdrag för sjuklöverns regeringar har varit och är nonchalansen vad gäller att följa regler för lagarnas utformning. Riksrevisionen påtalar t ex att en regeringsproposition som överlämnas till riksdagen ska vara underbyggd med en noggrann analys av vilka konsekvenser förslaget kan få på olika områden, något man menar inte har skett på bl a det migrationspolitiska området. Samtliga 26 migrationspolitiska propositioner som lagts mellan 2004 och 2015 har granskats med avseende på vilka konsekvensanalyser som gjorts och allvarliga brister har upptäckts. 

Dominoeffekt av uselt ledarskap
Ett så uselt ”ledarskap” får följdverkningar inom hela den statliga och kommunala förvaltningen. Vi ser dagligen hur miljarder av medborgarnas bidrag i form av skatter försvinner genom uselt ledarskap i de statliga myndigheterna.

Acceptans av människofientliga traditioner
Dessa människors (sjuklöverns) bildningsnivå är så låg att de istället för att förbjuda spridning och tillämpning av islamsk primitivism, vidskeplighet, och kvinnoförakt de i stället accepterar denna.  Vi ser hur de mer och mer godtar islams kultur/religion och traditioner som är människofientliga ja rent ut sagt barbariska.

För faktum är att de accepterar könsstympning, barn- och tvångsäktenskap, månggifte, hedersvåld, att flickor och pojkar inte får bada, gymnastisera etc tillsammans. Att kvinnor/flickor skall ha heltäckande baddräkter etc. Män som begår våldtäkter utvisas inte utom i undantagsfall. Eftersom det jag här redovisar är verklighet går det inte att förneka att sjuklöverns politiker anser att det är rätt att kvinnor/flickor behandlas som djur. Därför måste de (politikerna) anses vara primitiva, vidskepliga och inte nå upp till vad som är nedre gräns för vad vi kallar den civiliserade människan.

Om vi studerar 7-klöverns ledare i dag i samband med utseende av statsminister märks deras primitiva personligheter tydligt. Ingen gång har vi t ex sett att deras mandat gäller Sverige och Sveriges folk. Endast strävan efter makt åt det egna partiet. En egenskap som humor – vilken får betraktas som ett sundhetstecken och närmast nödvändigt för att vara en fullödig människa saknas totalt hos dessa individer.

Jämför t ex dagens 7-klöver med de Erlanderska ministärerna avseende bl a denna egenskap och Du skall finna en torftighet som närmast för sjuklöverns del måste anses vara att jämföra med brister i personligheten.
Rekord i förfall
Det är inte detta Sverige jag kämpat för sedan jag blev politisk medveten och genom mina skatter har stött och fortfarande stöder som pensionär.
Vi har största andelen analfabeter i EU ..
Vi har flest våldtäktsmän i Europa…
Vi har längsta vårdköerna i Europa…
Vi har också en av världens längsta bostadsköer…
Vi har flest bilbränder i Europa…
Vi har flest skolbränder i Europa…
Vi har det högsta antalet ”självantändande” bilar och byggnader (främst skolor) i hela Världen…
Vi har flest barnäktenskap i Europa…
Vi har flest månggifte i Europa…
Vi har flest tvångsgifte i Europa…
Vi har 2:a plats vad gäller kriminalitet i Europa…
Vi har mest återvända IS terrorister i Europa…
Endast i Sverige kan våldtäktsmän få skadestånd och blir ytterst sällan utvisade trots brottets beskaffenhet.
Sverige är det enda land i hela världen där man kan få barnbidrag för sin egen fru!

Genusvetenskap en murbräcka för familjens fortbestånd
Sjuklövern drar sig inte det minsta för att missbruka vetenskap och forskning om det kan tjäna egna syften. Sålunda används genusvetenskap och genuspedagogik för att omforma samhället så att det tjänar 7-klöverns intressen. 

Jeander visar hur en lektion i genusvetenskap kan gå till.

Men inte nog härmed.

Nu rekryteras en ojämförligt stor grupp av personer som avviker från normalfördelningen vad gäller   vissa speciella egenskaper till betydelsefulla tjänster inom stat, kommun och Svenska Kyrkan.

Detta får helt klart till följd att barn och vuxna kan påverkas på ett sätt som gynnar ”påverkarens” syften men missgynnar den påverkade.

Barn och unga mest mottagliga
Inte minst är risken för sådan påverkan stor i bl a dagis, förskolor, grundskolor och gymnasier, men även våra högskolor och universitet präglas mycket av kvasivetenskaplig genuspedagogik.
När Rapport för en vecka sedan hade ett inslag om spårvagnen i Göteborg, som åkte runt och folk fick skänka julklappar till barn vid hållplatserna, så rabblade en liten flicka mekaniskt upp att alla barn ”har lika mycket värde”. Tyvärr hjälper denna hjärntvätt föga, för mobbingen, sexuella trakasserier, överfall och tom knivdåd ökar på skolgårdarna. Borde inte dessa genuscertifierade pedagoger fundera över brister i mottaglighet hos elever och studenter? Men om de gjorde detta, så skulle både värdegrunden och allas lika värde rämna som förlåten i templet.

Kvasivetenskap
 Inte minst har vi där professorer som helt saknar vetenskaplig stringens för att inneha professurer eller överhuvudtaget vara lärare.

Finns rätt partibok så brukar kompetenskraven sjunka, om ej, går kraven i motsatt riktning. Då gäller det att under yrkestiden visa hur korrekt man är, i fall byte av tjänst planeras.

Vid dessa universitet/högskolor bedrivs helt klart en genuspedagogik som inte är vetenskaplig utan mer syftar till personlighets- och beteendeförändring i den riktning den påverkande önskar. Nyligen klädde en rektor, ut sig i kjol och målade naglarna, för att visa de stackars, förvirrade barnen att man får se ut hur som helst, så snart räcker det inte med tre kön, utan måste fyllas på med fler.

  Så det svenska folket – med öppna ögon åser och låter ske – är att man stillatigande ser på hur ledarna för sjuklöverpartierna trots en katastrofal migrationspolitik, men också i övrigt en katastrof åter ges möjlighet att regera Sverige.

Medias och maktens symbios
Detta visar väl om något att hjärntvätten och manipulationen av medborgarna redan orsakat sådana skador att det är tveksamt, om Sverige har en framtid som en civiliserad, kultiverad och utvecklad stat. En starkt bidragande sak – kanske orsaken – är massmedias och public services symbios med makten. Med en press som levt upp till sitt uppdragskulle sannolikt Sverige fortfarande varit en demokrati med en framtid vi alla kunnat se fram mot.

Till slut. Har någon innan Stefan Löfven blev politiker sett honom gå hand i hand med sin hustru vid deras närvaro vid olika evenemang etc. Nej inte en enda gång. Detta visar åter hans litenhet som person genom att så billigt efterapa dem han inte når upp till vare sig intellektuellt eller bildningsmässigt.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle

PS. Du som liksom jag själv inte ett ögonblick tror att människan skapat klimatförändringen föreslår jag att Du läser sjunde kapitlet ”Isiga tider” i boken ”En kortfattad historik över nästan allting”, av Bill Bryson. DS

Glöm inte att skriva på protestlistan mot FN: avtalet.
https://www.skrivunder.com/stoppa_sveriges_paskrift_av_avtal_med_fn_111?uv=12169168

En tanke kring ”Hur kan medborgare släppa fram nationsförrädiska politiker?

  1. Eftersom Global Compact for Migration …. och även GC for Refugees är det hetaste
    ämnet för dagen anser jag att dessa artiklar från Gatestone Inst. passar in och ”måste”
    läsas. Vem/vilka ska resa till ”konferensen” i Marrakesh i morgon för svensk räkning med regeringsplanet? S.Löven borde vara upptagen med talmannen som det låter, och vice
    sheriffen Isabella ska till Katowice …
    En fundering över miljön – kan tänka att det kommer att ”charterflygas” en hel del i luftrummet – kanske representanter från ca 175 FN-medlemsstater (borde vara 193 enligt FN) plus FN-personal/dignitärer – lägg därtill miljökonferensen i Katowice ,Polen som pågår. Minns en bild från flygplatsen i Davos från januari – vilken parkeringsplats
    för privatjet o likn.
    Sedan är det dags igen med ett Generalförsamlingsmöte i New York 18-19 dec då Global Compact verkligen ska signeras.
    FN utestänger journalister med fel värdegrund till konferensen i M M!
    Läste nyligen ett rykte att en svensk delegation redan finns på plats i M.

    https://www.gatestoneinstitute.org/13397/united-nations-chicanery
    https://www.gatestoneinstitute.org/13398/un-global-compact-withdrawal
    https://www.gatestoneinstitute.org/13362/netherlands-problem

Kommentarer är stängda.