Att vara alarmist och känslopopulist är vettlösa politikers främsta karaktärsdrag

När politikers löften och ståndpunkter ej längre hänger ihop, då börjar vi väljare tvivla. Annie Lööfs förtroende sjunker nu, efter hennes motsägelsefulla turer kring regeringsbildningen, medan Ebba Buschs förtroende stiger, enligt Novus senaste undersökning om partiledarnas förtroende.
När lite vett finns i skallen, så går anpassningen snabbt till ideologiska trender med globalister som avsändare.
Mångkultur och klimatet är murbräckan för att förstöra nationalstaten. Politiker har därför villigt förvandlats till alarmister och känslopopulister. De har tagit över medias känslosvall, men efter ”det är inte OK”, ”detta är fruktansvärt”, ”vi accepterar inte detta”, ”jag blir förbannad” osv. så händer inte ett smack. Inga lösningar i sikte, förutom mer skattepengar på verkningslösa åtgärder och projekt, rakt ner i migrationens svarta hål, som ofta motverkar sitt syfte.
Ett område som ej går ihop är om klimatet, där miljöpartiet har sin väljarbas, eller rättare sagt har haft sitt väljarstöd. Jag syftar inte på olika teorier om klimatuppvärmningens orsaker från forskare, utan om migrationen.
Så här skriver en mejlvän:
”Västvärldens levnadssätt anses vara värre för klimatet än de fattigare ländernas. Ju större invandring, desto fler vill ta del av västvärldens levnadssätt. Alltså, även om västvärlden förbättrar sitt levnadssätt i klimatsmart riktning ger det ändå ingen positiv klimateffekt, eftersom fler motverkar det. Intressant är, att de som skriker högst om klimathotet ofta är de som också skriker högst om att ökad invandring är bra.
I FN:s nya migrantavtal, GCM, Global Compact for Migration, som undertecknas i Marrakesh den 10-11 december kommer flyktingbegreppet att utvidgas till att omfatta även människor som drabbas av klimatförändringar och miljöförstöring enligt punkt 12, i det motsägelsefulla avtalet, som fått många länder att tacka nej, dock ej Sverige.
Min slutsats av detta är, att en ökad invandring är viktigare än att stävja klimathotet
, vilket förvirrar många väljare.”
Vilka områden är inte ologiska, när vi förvirrade lyssnar på partiledarnas uttalanden. Mininivå om invandringen till Sverige visar sig vara rekordstor med 122.410 beviljade uppehållstillstånd i år från jan till 30 november. Flerfaldigt fler än våra Nordiska grannar tillsammans.
Men Annie Lööf tycker att detta är otillräckligt och kräver att Löfven ska släppa in betydligt fler. Jag undrar vad hon har lovat sina vänner i Trilaterala kommissionen?
Hennes enda bekymmer är att utestänga SD, inte den invandringskorrelerade våldtäktsstatistiken. För SD kan hindra löftet till storfinansens miljardärer med fri rörlighet för alla i hela världen.
Anna Dalberg i Expressen undrar var en miljon till skall bo?
Kanske är konfiskering av lägenheter, bostadsrätter och villor rådet Annie Lööf fått från sina hemliga möten, med världens finanselit och dess medlöpare, politiker och statsmedia.
MP har redan försökt att få fram ett förslag om att ensamstående eller par skall sparkas ut från sitt boende till förmån för nyanlända med många barn. Ännu var det för tidigt, men bistrare tider kommer efter CGM påskriften med fri invandring, vars lycksökare skall behandlas ”välvilligt” och ve den som klagar, då blir det repressalier, som heter duga.
Widar Andersson, som oftast står med fötterna på jorden, talar om svek, eftersom de invandrare ”som redan finns här varken har jobb eller en ”vettig bostad”. Dessutom ”ger vi dem dåliga skolor”, hävdar han. Det kommer bli ett växande klassamhälle om invandringen inte stramas åt, enligt honom.”
Men Annie Lööfs medmänsklighet är som en rustning, dit inga kloka argument når.
Hur denna självgoda hycklerska kan få röster är något jag inte förstår?

Hon tar nu ansvar för Sverige genom att öppna dörrarna på vid gavel så fler lättkränkta och krävande unga män skall försörjas, medan det skjuts, rånas, våldtas och mördas som aldrig förr.

Ett krav till Löfven är att hela familjen, skall in till de ”ensamkommande” som ljugit om både ålder och hemvist och MP vill utvidga anhörigbegreppet, så hela klanen får komma in till livstids försörjning.

Men vad är hennes önskade 30 miljoner, när EU anser att den humanitära stormakten klarar 441 miljoner migranter, som önskar bättre liv och försörjning.  ”I rapporten beskrivs flera olika scenarion av var inom EU migranterna kan placeras utifrån den befintliga befolkningstätheten. Sverige och Finland som har Europas lägsta befolkningstäthet per kvadratkilometer har därför en ”befolkningskapacitet” på drygt 441 miljoner respektive 333 miljoner invånare, enligt rapporten.”

Kanske är det Fredrik Reinfeldt som bjudit kommissionärerna på en flygtur över Norrland?
I Frankrike har medelklassen fått nog och insett att Macrons slagord ” En marche,” visade sig gå direkt till Rotshilds imperium, hans gamla arbetsgivare, med hans lögn om en demokratisk revolution.

Vår statsmedia vill bara se de gula västarna som en protest mot höga bränslepriser, men missnöjet är djupare än så. Protesterna skall fortsätta till helgen, trots att Macron tvingats skjuta på sina ”gröna skatter.”

Bakom Macrons fagra nuna döljer sig ett hår av hin av samma skrot och korn som Annie Lööf, båda larmar och gör sig till, men det sker bara försämringar för Svensson och Martin.
”KLIMATET. Under många år har politiker och mainstream media velat få oss att sjunga i kör om koldioxid som det stora hotet. Men alla forskare är inte överens* om den bilden som man vill göra gällande….”, skriver Pål Bergström i Newsvoice. 
Han fortsätter”……..Man har mixtrat med data, genomdrivit politik över människors huvuden och tystat ner meningsmotståndare med nära fascistiska metoder där få om några har fått komma till tals i mainstream media. Kritiker stämplas nedvärderande som klimatförnekare trots att ingen bestrider att vi har ett klimat som är i ständig förändring. Den som höjer rösten tar en stor risk och riskerar sitt arbete. Inte helt olik häxjakten på medeltiden…..”
 Men sådan information tar klimatalarmisterna inte in. Den passar inte in i globalisternas världsbild.


.

2 tankar kring ”Att vara alarmist och känslopopulist är vettlösa politikers främsta karaktärsdrag

  1. Då lägger jag till denna så skrämmande artikel från kyrkomötet i november

    ”fantastiskt att fler får möte allah´s kärlek ”

    http://www.friatider.se/kyrkom-tet-r-stade-ned-islamkritik-fantastiskt-att-fler-f-r-m-ta-allahs-k-rlek
    — och här en undfallande och islamkramande kommun ”sola i Karlstad”

    http://www.friatider.se/karlstad-arrangerar-bussresor-till-mosk-er-anses-viktigt-f-r-integrationen

    Det går snabbt nu .. behövs verkligen ingen ny FN-pakt.

    1. Åter Tack! Islamiseringen är ett medel för världsherravädets ”körkarlar”. Just nu passar denna omvända assimilering och integration den globala eliten bra för att nå sin världsregering.
      Kusingiften frodas, med giftiga konsekvenser, aggresiviteten flödar mot Svenne och alla otrogna.
      Därefter kvarstår frågan om hur ett samhälle utan köpkraft och humankapital skall överleva? Men det kanske är en del av planen och att signaturen ”Avenidotodos” återgivande av ev.fantasi och konspirationsteori från i går blir verklighet.

Kommentarer är stängda.