Gyllene tillfälle för alla öppna sina hjärtan

 Låt oss fröjda oss inför julens förberedelsetid, innan någon genus- och identitetspedagog anmäler detta ljusets firande för diskriminering mot Allahs förkunnare. Bereden väg för Herran riskerar att ersättas med Muhammed i vänsterns rättvisenamn.
Detta inlägg har publicerats på Nya Tider v47/2018 under Insändare& Debatt. En vän önskade få insändaren på bloggen. Den handlar om bostadsbristens Sverige, som främst drabbar värdlandets behövande.
”Nu har alla som röstat på 7-klövern ett gyllene tillfälle att öppna sina hjärtan och erbjuda ett rum i sina hem, för ensamkommande förvuxna barn. Hos undertecknad i Linköping kallas projektet från kommunen ”Öppen dörr.”
I Solna har en tältdemonstration ägt rum. Unga män, som efter två år måste flytta ut från sina aviseringslägenheter, vilket de fick besked om vid inflyttning, protesterar högljutt med sina tält, som dock är tomma nattetid. Kanske det var för kallt?
Media snyftar åter i rikliga känsloreportage.
Jag förstår att chocken är stor att efter ”Refuges Welcome” nallar, I-phone, cyklar, dygnet runt service och däremellan fritidsaktiviteter, att plötsligt bli behandlade som en vanlig Svensson, upplevs som en ärekränkning. Medelålders kvinnor, t.ex lärare, gode män, radikala feminister som äntligen funnit en nisch för goda gärningar ofta med reportage i lokalpressen, här är ett drömtillfälle att ställa Era hjärtan på vid gavel.

Passar det inte?
Men ta då omgående ner ”Refuges Welcome” skylten och inse hur djupt Ni sjunkit ner i hyckleriets kvicksand. Att vara god är så härligt, så länge det sker med andras pengar.
Redovisning till värdlandets bostadslösa eller de som fastnat i oändliga köer:
– Först får Du bidra till skattesubventioner av nybyggen. Där städers lungor, parker, grönområden dammsugs för nybyggen, här har klimatalarmisterna stängt av larmknappen.
– Därefter få Du finna Dig i att nyanlända (majoriteten ekonomiska migranter) glatt trippar förbi Dig i kön. Aviseringslagen har slängt kommunens likvärdighetsprincip på soptippen.
– Sedan får Du vara med att betala deras hyra, samt försörjningsstöd som kan bli livslångt och förbereda Dig på skattehöjningar, ökade avgifter och en påver tillvaro som pensionär. För den allmänna pensionen måste räcka till fler, som aldrig jobbat en timma.
– Protesterar Du, så hojtar Annie Lööf, Isabella Lövin och Jonas Sjöstedt i korus, att Du är nazist, fascist och rasist. Men, när brottsliga, små gullgossar från Afghanistan vilar upp sig till nya brottsturnéer, då kommer först en psalmvers om hur dååååligt de mår med förtur till BUP, medan deras offer, snällt får vänta i årslånga köer och sedan är det tyst.
– Hur våldtagna kvinnor, rånade och lurade pensionärer, liksom anhöriga till mördade, välfärdens förlorare och alla andra ”godhetsoffer” mår är ”Änglakören” totalt likgiltigt. Midnatt råder tyst det är i mediahusen, följderna av 7-klöverns mångfaldspolitik med vidöppna gränser får inte visas.

Harriet Larsson”

När tom Expressen skriver ”Akut hemlöshet ökar stort – varje dag blir ett barn hemlöst”  (nej, inte ensamma afghaner) då borde väl 7- klöverns politiker reagera, de fortsätter bara i sin sanlåda att intrigera för egen makt.
De akut hemlösa har på sex år ökat med mer än 30 procent – och matköer har blivit ett allt vanligare inslag i det svenska samhället.Under första halvåret 2018 blev 231 barn hemlösa när deras föräldrar vräktes från sina hem.
– Vi trodde att vi hade det bäst här. Välfärdssamhället håller på att krackelera, säger Lotta Säfström, vd för Göteborgs kyrkliga stadsmission”
Men tidningen glömmer att tala om vart skattepengarna tar vägen. Det gör däremot Katarina Janouch.

http://katerinamagasin.se/medan-allt-fler-svenska-hemlosa-svalter-fortsatter-sverige-betala-miljoner-till-kriminella-afghaner/

Övriga källor och relaterat.

 – linkoping.se/oppen-door

https://samnytt.se/taltande-migranter-anklagas-for-att-vara-bluff-och-paverkansoperation/

– Uttrycket ”änglakören” kommer från Ivar Arpi, ledarskribent i SvD.

 – https://uvell.se/2018/11/06/med-talt-som-kampanjmetod/

…………………………………………………………………………………
Glöm inte dagens demonstration! Om  FN:s försåtliga migrationspakt förverkligas, så räcker inte ens alla svenska hjärtan till.

https://samnytt.se/demonstration-pa-sondag-i-stockholm-mot-fns-migrationsavtal/

En tanke kring ”Gyllene tillfälle för alla öppna sina hjärtan

  1. Mycket bra Harriet. Borde sändas i SVT och TV4 och alla stora tidningar. Nej som David Rockefeller uttalade 1993 vi äger och kontroller massmedia.

Kommentarer är stängda.