Samtyckeslagen är vansklig, för både Lööf och Löfven

Att samtyckeslagen är vansklig i praktiken, får nu både Lööf och Löfven erfara. Jeander har kickat in i deras sovrum, men Lööfskans kravlista är lång, innan Löfven kan få komma till.
 
Jag kommer osökt att tänka på eleven som läst Strindbergs ”Giftas.” Där frun i huset, med sin kvinnliga fägring fick sin make, riksdagsmannen, att föra fram hennes motion i riksdagen, tror den handlade om kvinnofrågor. Eleven skrev ”hon gav sig åt honom för motionens  skull…”
Vad säjer LO om sänkta ingångslöner, urholkning av turordningeregler, friare arbetsrätt och hyressättning, för att inte tala om Sjöstedt, som nu knyter näven i byxfickan.?

Björklund med sina 5 % pratade på i Aktuellt i går, vad han menade undrar jag om han själv förstod? Men en stund i rampljuset för att föra fram sina floskler kändes nog bra för stunden. Han vill nu att alla partivänner bara blint skall lyda, precis som rekryterna på kaserngården, men det blir inte lika lätt. 

Jag tror att både Lööf och Björklund kan gå på pumpen i förhandlingar med den slipade Löfven, för han vill fortsätta, att som statsminister med att stötta den ostadige Junker i EU, därom råder inget tvivel. Men Lööf med sina Bilderbergervänner skulle nog kunna bli hans personliga assistent, med utbildning från den Trilaterala kommissionen.
Trots att Kristersson nu sitter på avbytarbänken, så finns ännu ett koppel kvar kring dessa svikande quislingar och lite längre bort står Sjöstedt och Åkesson och hoppas på nyval, som de andra partierna räds som pesten. Även här har Jeander koll på läget.

 

.

 

 

 

 

 

5 tankar kring ”Samtyckeslagen är vansklig, för både Lööf och Löfven

  1. Annie Lööf är en intrigant, som manövrerar för att i slutakten stå som Sveriges första kvinnliga statsminister. Hoppas dock att hennes plan ”backfires”, men osvuret är tyvärr bäst.

    1. Tak för anhöriginvandring, det får aldrig jag uppleva under min återstående livstid och kriminella på en ö i väntan på utvisning, kan möjligen finnas i Anders Lindbergs värsta mardröm. Inte konstigt att falskforskaren Arnstad kallar SD för en terrororganisation, nu gäller det att skrämmas så mycket det går, när SD bara blir större.

  2. Idag har Isabella Lövin lovat att MP ska rösta rött om det ställs utanför regeringsbildningen.

    ”Jeander” och ”Steget efter” är båda framstående prickskyttar inom det politiska tecknandet.

Kommentarer är stängda.