”Angela Merkel – tidigare kommunist, numera globalist”

Om migrantmoder Angela Merkel finns att läsa på http://demokratbloggen.blogspot.com/2018/11/angela-merkel-tidigare-kommunist-numera.html, av Percy Rosengren Jönåker, som ansvarar för Demokratibloggen. Länken förmedlades av min meijlvän, fd bloggerskan.
Inlägget handlar om desperata uttalanden från  EU:s största globalistföreträdare och nationsförrädare Angela Merkel och Emmanuel Macron.

 Den Europeiska Unionen befinner sig i en ”korsväg” angående sin framtida roll i världen, anser dessa globalister och det är rätt, nu måste alla nationsvänliga partier samarbeta och försöka stoppa denna överstatliga tvångströja från Rotschildssfären.

Angela Merkel:Idag bör nationsstaterna, måste kan jag säga – vara beredda på att ge upp sin suveränitet…..men naturligtvis under gott uppförande. Nationella parlament måste spela huvudrollen i sådana upplåtelser för det godas sak……men naturligtvis under gott uppförande………..Det är i vårt nationella intresse att säkerställa att de globala förhållandena för flyktingar å ena sidan, och migranter som söker arbete å andra sidan, förbättras,” betonade honDie Welt
Emmanuel Macron, som blivit stärkt av sitt förslag om gemensam armé, Sputnik,  kompletterade med : ”fransk-tysk skyldighet att förbereda för framtiden och återupprättandet av Europa,” måste äga rum.Denna skyldighet ”betyder att man bygger någonting, bygger ett verkligt suveränt Europa och bygger en stark europeisk union på dess suveränitet…” 
Den nya värlsordningen med fascism i toppen och kommunism i botten är nationalstaternas undergång. Men allt detta planerade redan greve Kallegri i sin plan, som blev vägvisning för kol/stålunionen fram till dagens EU.

Det finns bara en räddning att på alla sätt stödja Europas nationsvänliga partier.

 

3 tankar kring ””Angela Merkel – tidigare kommunist, numera globalist”

 1. Är det A.Lööf´s taktiska spel som nu pågår ? Hon ska inte tillåtas inneha något viktigt
  ämbete i vårt land med de oönskade medlemskapen – se länkar nedan –
  dessutom ”gymnasieamnestin”.
  Värt att studera Bilderberggruppens historik över svenskt deltagande från start 1954.

  https://newsvoice.se/2018/11/historiker-annie-loofs-medlemskap-i-trilaterala-kommissionen-gor-henne-olamplig-i-en-svensk-regering/

  https://newsvoice.se/2018/11/annie-loof-bilderberggruppen/

  1. Tack! Jag undrar ofta hur det står till i hjärnkontoret bland hennes väljare. Kanske Lööfskan bara nickade, log och slängde med sitt röda hår under sina juridikstudier för att bli godkänd under tentamen?
   Borde inte Staffan Danielsson (C) fundera om detta parti är hans rätta element? Jag får verkligen anstränga mig för att inte stänga av, när hon motiverar sin medmänsklighet och Alliansförräderi. Då hon är totalt historielös, så har hon ingen aning om partiets mörka, Hitlerbeundrande rötter, där SD ligger i lä. Bondeförbundets partiprogram från 1933 fick Hitler att mysa av välbehag.

Kommentarer är stängda.