Margots likgiltighet och upprördhet och tystnaden om FN:s migrationsavtal

Tänk om hon själv kunde gömma sig under en sten, då skulle mycket vara vunnet för Moder Svea!

Äntligen vaknade Margot till när Jordan Peterson var på Sverigebesök. En ny Rosling som åker på världsturné vill identitetsvurmarna i Europa inte ha, för då kan sprickan i det nyliberala och postmoderna  samhället vidgas och en vag rädsla finns numera hos övergödda globalister, att de själva kan halka ner.
Hur skall utrikesministern då kunna fortsätta att hysta in sina miljoner?
Steget Efter har kikat in i hennes tjänsterum.
Vilseledande rubrik i Östgöta Correspondenten den 12/11, som löd: ”Professor gör sig lustig över Wallström”!
Ni har väl inte glömt omdömet om utrikesministern från en anonym UD tjänsteman/kvinna? Det finns i inlägget ”En lat och obildad Annie Lööf, men hon får hård konkurrens av utrikesministern” den 25/10.
”……Sveriges utrikesminister och statsministerns ställföreträdare Margot Wallström (S) beskrivs av den UD-anställde som ett fiasko i intervjun för Ingrid & Maria. “Hon gör ingenting, förstår ingenting och kan ingenting”. Istället är det hennes statssekreterare och stab som sköter jobbet…..” Källa: Ingrid&Maria.
Kanske en av förklaringarna finns i detta konstaterande på nätet.

Visst betyg säjer inte allt, men hederlighet och klokskap utmärker sällan den politiska eliten, där deras karriärambitioner tillsammans med girighet för oss andra närmare stupet.
FN den globala finanselitens räddning
Hjälpen till alla välgödda, men rädda globalister är FN, (organet  med sitt fredsbevarande skimmer) som nu förstått att de måste ta fram storsläggan för att inte alla nationsvänliga partier skall hindra skapelsen av NWO, storfinansens mål.
Nu bjuds dessa skurkar in för att styra FN i rätt riktning. Frankrikes Marcon måste ha hjälp från Rotschilds imperium, hans gamla arbetsgivare, när nu luften tycks ha gått ur migrantmoder Angela Merkel.
Midnatt råder tyst det är i husen
Signaturen ”Staffans” länkar om FN:s nya migrationsavtal ”Global Compact for Migration” säjer allt.
Dessutom finns denna länk från en mejlvän om tystnaden kring FN:s migrationsavtal, samma tystnad som ägde rum 1975, när riksdagen över våra huvuden beslöt att Sverige skulle bli mångkulturellet.
Nu skall migrationen bli en mänsklig rättighet, liksom skyldighet för valda värdländer att ge ett generöst mottagande!
Löfven och Margot är på gott humör för med deras lockrop sitter de säkert i sadeln för all framtid och statsministern får brösta sig över att hans eviga tjat om fördelning nu nått fram till FN.
Skillnaden är bara att nu behövs inget överstatligt fördelningssystem. Lystna migranter, oftast unga män, får själva välja land, där generositeten är bäst och här kvalar Sverige in som nummer ett!
Sammanfattning: De globala företagen har bjudits in att delta i FNs arbete att ta fram ett globalt ramverk för migration.
Ramverket är nu klart och regeringen planerar att underteckna detta den 10 december i Marrakech och sedan i FNs generalförsamling i januari 2019.
En stor mängd västländer såsom USA, Australien, Österrike, Tjeckien, Ungern m.fl. har aviserat att de drar sig ur överenskommelsen.”
Statsministern och utrikesministern kan knappt bärga sig av lycka, de har redan vässat pennan och tränger sig nog först fram till dokumentsbordet i Marrakech den 10-11 dec.
Skam över alla partiledarna som bara tiger tillsammans med statsmedia. Läs länken och förskräcks och lyssna på dessa kloka herrars diskussion:

https://youtu.be/3BRRZ7My3Wg

12 tankar kring ”Margots likgiltighet och upprördhet och tystnaden om FN:s migrationsavtal

 1. En kommentar till: ”Tyvärr är Norge på väg att skriva på FN- GCM -avtalet”.
  Norge har man ju kapat sedan länge, precis som man gjort med Sverige. Senaste beviset på det var ju skottlossningen 2011 ute på Utöya, Norge. En viss Jens Stoltenberg var DÅ statsminister och hans SON var en av de som överlevde. Föresten var det TRE skyttar! Detta bevittnades av de som överlevde och som kom först in till fastlandet. Skonades Stoltenbegs son i utpressningssyfte? Den 1 oktober 2014 tillträdde Jens Stoltenberg ämbetet som Natos generalsekreterare. En slump! Förmodligen inte, för NU har man fixat ”marionettfiguren” som ska vara den som får ta ansvaret för de kommande bisarra besluten. KRIG finns med som en av de flera kommande ”aktiviteter” som naturligtvis Stoltenberg ska VERKSTÄLLA. Dessutom har Norge 5 HAARP anläggningar med planering att bygga flera! Vi har 2 HAARP anläggningar som ägs och skötts av utländsk makt/underrättelsetjänst. Vem/vilka var det som gav utländsk makt rätt att få installera dess s.k. ”klimatanläggningar” med 10.000 antenner som styr vädret i atmosfären ovanför svensk mark. Är det inte sådant VI ska sköta själva? Kan den TORRA sommaren ha något med HAARP att göra?

  1. Haarp anläggningarnas väderpåverkan med sommarnens värmbölja är något som jag också funderat på?

 2. Jag anser att psykologi är en suspekt ”vetenskap”. Storpappa Stalin var mer klartänkt när han ställde sig frågan Vem känner djupet av en människas själ? Han hade vissa metoder att bringa visshet. Av vilka flera kommit ur bruk. Hr Peterson må kalla sig professor men jag är måttligt imponerad. Haverierna har varit alldeles för många bland dess utövare.

 3. Tystnaden över FN:s GCM -avtalet (ej bindande!) är mycket skrämmande – det verkar som en del personer tror att det skall röstas i riksdagen först (10 dec.) vilket inte jag har
  uppfattat – utan en ren överkörning av regeringen som vanligt i Marrakech – rätta mig om jag har fel .
  Blir intressant i morgon onsdag vad som kommer ut efter omröstningen.
  Vad gäller A.Lööf så borde inte hon ha någon roll överhuvudtaget efter gymnasielagen ,medlemskapet i Trilaterala Kommissionen , Bilderbergmötet 2017 och nej-röstningen
  i morgon mot M+KD – men kan det vara förhalningstaktik med i bilden ?
  De s.k. journalisterna borde ta varje tillfälle i akt att ”ställa på” bl.a. A.Lööf , Kristersson, S.Löven om GCM och medlemskapen och verkligen kräva svar.

  Här är en länk till den förträfflige Lars Bern
  https://anthropocene.live/2018/11/11/en-stor-seger-for-de-globala-foretagen-och-bankerna-over-nationalstaterna/

  1. Tystnaden från SD gör mig mycket orolig. Tyvärr verkar också AfS ha tystnat, men inte så konstigt i avsaknad av mediakanaler.

 4. Margot ska tydligen vara den som skriver på oavsett om det är legitimt eller ej. Maud Olofsson var den som skrev på NUON affären, Mona Sahlin var den som skrev under den ”falska Estonia rapporten”. Sedan har vi Annie Lööf som stod på tur men fick bensinstopp o.s.v. Varför är det just kvinnor som ska stå för fadäserna som MÄNNEN orsakat? Finns det ingen forskning om kvinnor har en högre benägenhet att styras/hypnotiseras än män eller blir den ”korrupta effekten” bedövande för folket, istället för aggressioner, när det är en kvinna som tar de avsiktliga förödande besluten på UPPDRAG av männen? Förmodligen inte.

 5. ”Nu skall migrationen bli en mänsklig rättighet, liksom skyldighet för valda värdländer att ge ett generöst mottagande!”!
  Innebär det också att VI kan skicka t.ex. ALLA som sitter i fängelse till något land som ”tar emot” dem, oönskade inkommande, icke önskvärda politiker m.m.? Eller är Migrationen ”Enkelriktad”? Marocko skickade ju hit 800 missbrukande ungdomar som togs emot av ”han” som öppnade sitt hjärta. En stor fråga är om våra politiker får skriva på FN:s migrationsavtal p.g.a. att vi har en Övergångsregering? Förmodligen får vi en skitregering före detta datum för påskrift där man sedan någon dag efter kommer man att utlysa Extra Val. Politiker, som aldrig besvarar folket, varför får inte vi folkomrösta om migrationen? Det är ju trots allt det svenska folket som lever oskyddat medan ni har SÄPO och annan bevakning från ”utomstående” som ER trygghet. Vi då, när ska vi få TRYGGHET i VARDAGEN?

  1. Varmt Tack för dina båda kommentarer, som fick mig att tänka lite längre. Mauds och Monas bravader i folkförräderi är svårslaget, men Annie Lööf kommer nu strakt.
   Självklart måste migrationen vara öppen åt båda hållen. Emmigration, verkar vara ett bortglömt ord i dag.

 6. Från min syster:
  Jag håller bara med om Skammens land, en kyrkogård är en helig plats och ska respekteras. Skändas gravar skall det vara starkt straffbart! Ebba som skoningslöst blev offer för terrorism, hennes grav ska samhället skydda! Vi ska skydda vårt land och våra värderingar!
  Ditt dagens inlägg tycker jag är väldigt roligt, vilken okunskap denna minister visar upp! Det skrämmande är hennes ställning, hur kan detta få fortsätta?

Kommentarer är stängda.