Sverige – Ett skammens land!

Pappan till Ebba, som dog i terrordådet på Drottninggatan, skriver på Facebook:

Att förlora ett barn, är inget som man kan förstå, dessa diktrader, en sorg och saknad rad är det som närmar sig det ofattbara;

Innan och efteråt. Det där ögonblicket innan, den där evigheten efteråt.”

Ebba offrades för att våra politikers mångkulturella godhet har fått blomma ut i världen. Detta gör mig mycket vred. Min dotter som bor i Stockholm hade passerat Drottninggatan en halvtimma innan Akilov körde in i Åhlens varuhus. Tanken på att förlora sitt barn får inget fäste i mitt huvud.

Ebba är inte ensam, tusentals offer med skändade kvinnor, rånade pensionärer, misshandlade, mördade, välfärds-utestängda gör henne sällskap.

Detta händer dagligen, medan partiledarnas högsta prioritet är att stänga ute Sverigedemokraterna, det enda parti som förgäves försökt stoppa landets upplösande och förödande utveckling.

Nästa gång kan det var Din son eller dotter, som förlorar livet. Glöm då inte att även en röst på dessa mångkulturella partier har bidragit till skammens land, när vandalisering av Ebbas grav får ske utan straff av ett rättssamhälle i fritt fall.

4 tankar kring ”Sverige – Ett skammens land!

  1. Med tanke på den funktion som Missing people har då borde VI även ha ett väl fungerande Medborgargarde, i varje stad som ort! Dagligen våldtas, misshandlas eller dör svenskar men inga gärningsmän fälls p.g.a. av det ena eller det andra! Måste det bildas Medborgargarden i varje stad för att få ett fungerande samhälle? Politikerna har sitt på det torra och bryr sig inte om det svenska folket längre. Det kanske även borde finnas ett ”Politiskt garde”? Efter ha följt en del händelser runt om i världen så brukar ”vissa” händelser uppmärksammas STORT I MEDIA så att målet för den verkliga händelsen/attacken drunknar i skymundan. Kan det vara som så att ”Ebba offrades” för att dölja något av den tidens makabra politiska/kriminella händelser. Polisen/SÄPO/Militären, Varför delger NI aldrig sanningen till det svenska folket om ”våra” kriminella Politikers aktiviteter? Är det inte dags att NI offentliggör de kriminella politikernas förehavanden eller är NI endast till för att SKYDDA DOM? De som genom egenproducerad lag som medförde att de är Immuna mot Kriminallitet!

    1. Tyvärr är bara ordet medborgargarde lika svartlistat som SD, för att inte tala om det verkligt nationsvänliga AfS. Visst är det så, att unga ”Ebba” lyfts fram, Akilovs namn är förenat med vänsterns ständiga bortförklaringar, sedan tar medias känslouppmärksamhet slut . Aldrig analys av ofiltrerade bakomliggande orsaker om vad/vilka som håller i världens styrmedel; naturtillgångar, kapitalet och nationsförrädare!!

      1. ”sedan tar medias känslouppmärksamhet slut”

        Det beror på att media ägs av människor som inte vill oss väl. De verkar för den vidriga globalismen och har inget problem med att offra våra barn.

Kommentarer är stängda.