Ingrid Björkman en modig pionjär, som inte tystnar!

Att få sina tankar och åsikter bekräftade av erfarna och kunniga personer värmer. Här är en modig pionjär, Ingrid Björkman, som tidigt fick möta etablissemangets nedlåtande omdömen, när hon lät sina gedigna erfarenheter från U-landsarbete komma till tals.

Denna presentation är från ett inlägg för ett par år sedan.
https://word.harrietsblogg.se/2016/07/12/ingrid-bjorkman-en-modig-pionjar/
”Tänk om våra politiker mer hade lyssnat på kloka personer med gedigen kunskap och erfarenhet från sitt område, då hade dagens situation sett helt annorlunda ut, inte minst i flyktingpolitiken.
Ingrid Björkman, docent, debattör, författare, forskare med lång utlandserfarenhet och expert på utvecklingsfrågor i U-länder, är numera en äldre dam, som jag önskar att fler makthavare lyssnade till.
Kärnan i hennes budskap är att konsekvenserna av Sveriges flyktingpolitik har orsakat åderlåtning av kompetens i invandrarens hemland och enorma påfrestningar för värdlandet.
Sveriges bistånds- och flyktingpolitik med dess humana locktoner har i stor utsträckning bidraget till dessa konsekvenser………..”
Nu har denna livserfarna dam skrivit ett inlägg på Arnstberg&Sandelins blogg ”Invandring och mörkläggning,” som värmer i själen. En vederhäftig sammanfattning om ”Agendan bakom dagens migrationspolitik.”
EU- elitens mål är överstatlighet och eliminering av nationalstaten. Medlet är folkutbyte, där migranter främst Välkomnas, vars religion, kultur med medeltida traditioner maximalt krockar med västs demokratiska principer och vår grundlag. Eftersom dessa migranter har större potential för söndring av välfärdsstaten.
Åderlåtning av kompetens i hemlandet och av välfärden i värdlandet är den globala elitens intention, som har varit otroligt framgångsrik, mycket tack vare Sveriges politiker, som visat vägen med Reinfeldts öppna hjärtan och vänsterns svek mot den arbetande befolkningen.

Döden på Medelhavet och människosmugglarnas rikedom har bara ökat öppenheten hos lättlurade medborgare, som varken vill se eller förstå vilka som ligger bakom; deras politiker! En stor del av befolkningen är dock mycket medvetna om landets negativa utveckling, men feghet, karriär och girighet slår ut både klokskap och moral.

  Sprid gärna artikeln till vänner och bekanta som funderar, men inte hittar svaren i statslojal media. En äldre dam med pondus och gedigen lärdom från livserfarenheter är svårare att avfärda än dagens brunfärgade avfällningar.
IB avslöjar politikers och medias myter om flyktingpolitiken.
-Majoriteten flyr inte för sina liv, det är främst unga män som uppfostrats efter Koranens budskap, som önskar ett bättre liv i väst. Många blir ankare för den övriga familjen. Riktiga flyktingar har sällan medel till smugglarresan utan förblir i flyktinglägren.
-Den påstådda lönsamheten uteblir, majoriteten av syrier är inte högutbildade och Löfvens mininivå är 3-4 ggr högre än övriga Nordiska länder tillsammans, eftersom hans gränser läcker som ett såll.
Några citat från Björkmans artikel:
”…….. Den svenska ”flyktingpolitiken” har genomförts i stor partipolitisk enighet – men utan folkmajoritetens stöd. Den har drivits igenom med hjälp av lögner, vilseledanden, mörkanden, ignorering av fakta, rasismanklagelser och förföljelse av oliktänkande. Politiken har haft minimal effekt på världens flyktingproblem och förödande konsekvenser för det svenska samhället…..
……..Mycket talar för att det hela tiden funnits en tydlig avsikt bakom ”flyktingpolitiken”. Och att denna avsikt varit, och alltjämt är, att genom okontrollerad massinvandring förändra Sverige demografiskt. Att göra Sverige mångkulturellt. Detta sker i ett rasande tempo. Från slutet av millenieskiftet fram till 2018 har redan 1,8 miljoner uppehållstillstånd beviljats. Men eftersom makthavarna inte haft mandat för den förda politiken, har medborgarna lurats tro att det varit fråga om en ”human flyktingpolitik”. En sådan politik går ju lätt att få stöd för – vem vill inte räknas till de goda?……”

En dissident, som Ingrid Björkman strävar oförtrutet efter ärlighet, medan elitens och dess hantlangares strävan endast är makt!

5 tankar kring ”Ingrid Björkman en modig pionjär, som inte tystnar!

 1. Bra kommentarer kan bara instämma. Varför har cancern ökat ? Lars Bern skriver på sin blogg antropocen. Om skolmedicinen och cancer ökningen.

 2. Tack Harriet för en fin sammanställning och att du ”lyfter fram ” Ingrid Björkman.

  En påminnelse : Om drygt 4 veckor är det dags för det tunga FN -mötet i Marrakesh för undertecknandet av Global Compact for Migration – en förlängning av Agenda 2030
  (10-11 dec.) – Enligt länk nedan pågar stor aktivitet i Tyskland från AfD (förstås) då Österrike klart förklarat ett nej till att skriva under.

  https://jennypiper.blog/2018/11/08/nu-rasar-debatten-om-fns-migrationsavtal-i-det-tyska-parlamentet-i-sverige-ar-det-fortsatt-locket-pa-som-galler/

  I Danmark uppmanar DF Dansk Folkeparti till att ”droppe” FN-avtalet.
  https://denkorteavis.dk/2018/er-marrakech-erklaering-nu-god-for-danmark/

  1. Jag har skrivit insändare om detta förrädiska FN möte i Marrakesh, men utan framgång, ”locket på igen” som 1975. Jenny Piper har samma erfarenhet.

 3. Med tanke på ”dissidenter” var Hans Rosling en nagel i ögat på NWO speciellt när han kunde motargumentera NWO:s plan med att få ned befolkningen på vår jord till 500 miljoner. Cancer eller hjärtattacker brukar vara det vanliga som helt ”plötsligt” råkar just drabba dissidenter när de blir för närgångna. Vi är kapade av utländska underrättelsetjänster med uppdrag och tillåtelse av ”våra” förnäma politiker att man får MÖRDA allt som står i NWO:s väg.
  Till minne av Hans Rosling och alla andra som man ”tagit” livet av.

  Hans Rosling påpekade att hastigheten i befolkningstillväxten är avtagande, och ansåg att överbefolkning inte var eller kunde bli något betydande problem[19].
  Denna ståndpunkt mötte motstånd, och han anklagades för att bagatellisera[20] eller inte förstå frågan[21]. I januari 2016 blev Hans Rosling diagnostiserad med cancer i bukspottkörteln[23] och avled 2017 i sviterna av sjukdomen.[24] Han är gravsatt på Uppsala gamla kyrkogård.

Kommentarer är stängda.