Unga kvinnor och män utan trygghet både på gatan och i sina hem

”Ensamkommande torterade Matias i hans hem – vill stanna i Sverige på gymnasielagen | Samhällsnytt”

”Annie Lööfs skyddslingar” skrev min gamla väninna och bifogade länkarna. Om någon läsare inte blir upprörd, så rekommenderar jag psykakuten.
Nu har dessa gangsters utvidgat sina brottliga revir, intrång till sovande medborgare i deras hem, är den nya modellen. Där knivar, skjutvapen och seder från deras kultur praktiseras, för de har ju blivit itutade att den kulturella identiteten är viktig att bevara.
Om de någon gång kommer till domstol, så är de vips under 18 år, samhällstjänst och strafflindring är det vanliga. Om brottet är mycket grovt kan utvisning stå på pappret, men som vi vet så verkställs det mycket sällan, för dessa stackars män kan utsättas för förföljelse i hemlandet…. I stället fortsätter de att förfölja värdlandets medborgare, som pungslås allt mer, så landet kan ta in fler av dessa kaliber, som den vänsterliberala elitens medmänsklighet regnar över.

Sammanfattning:

En natt i april har vänt upp och ned på 33-årige butiksexpediten Matias tillvaro. Då blev han angripen, misshandlad och knivhuggen av okända män i sitt eget hem. Det har visat sig att männen som gjort detta var ensamkommande från Afghanistan som sökte efter knark – och som vill stanna i Sverige på gymnasielagen.”
Inget knark hittades, för dessa Annie Lööfs skyddslingar hade tagit fel på person. Det var inte länge sedan en annan ung man sköts till döds av kriminella, som även här tagit fel person.
Polisens intresse att fånga in förövarna var ringa. Jag tror att Dan Eliasson  givit order om att nazistjakt har högsta proiritet, för deras vandel måste dölja radikala islamisters handel. Polisen kvicknade inte till förrän Matias själv kunde tipsa om dessa marodörer, som sedan kunde  dömas för brottet, självklart med ungdomsrabatt på straffet med utvisningsbeslut, som med all sannolikhet kommer att förhindras, för ”Elin” har många medsystrar.
 Nya Tider v45/2018 ”Mikaela överfölls, när hon promenerade med sin valp i Deje utanför Karlstad. Angriparen sparkade först bort valpen och skar sedan sönder Mikaelas kläder, men hon gjorde motstånd och sprang sin väg. Polisen var dock ointresserad av att komma ut och politikerna lade munkavle på Mikaela. När det anordnades en manifestation till stöd för Milaela, då polisanmäldes den av polisen själv…..”
Varför inte ge Annie Lööfs hemadress till dessa ensamma låtsasbarn, så kan hon ställa upp med mat, husrum och stimulantia direkt. Så slipper de jaga oss andra, vars röster denna dam stampar på, för att själv lysa allt klarare med sin inhumana medmänsklighet.
En annan bestialisk händelse skedde i Härnösand, där två män (nationalitet nämns ej och då är min misstanke utomeuropiska män) bröt sig in hos ett par.
Citat ” ….. Det var en natt i början av september som två män i 25-årsåldern misstänks ha tagit sin in hos paret i Härnösandstrakten och utsatt dem för tortyrliknande och sexuellt våld. Det extrema våldet ska ha pågått i omkring fyra timmar.
Under tiden blev mannen slagen med käpp, skuren och rispad med köttyxa, tvingad att dricka såpa, brännskadad med en tändare, avklädd naken och utsatt för ett grovt sexuellt övergrepp, enligt åtalet.
I stämningsansökan anges att en av gärningsmännen vid ett tillfälle höll fast det manliga offret medan kumpanen våldtog hans flickvän……”

Mediasnyft från tomma tält
I Solna har pågått en tältdemonstration av unga migrantgossar vars kontrakt på lägenheter upphört efter två år, därför att nya knackar på dörren och kräver lägenheter, bostadsrätter eller villor. Nu tvingas dessa gossar tälta, men enligt en förbipasserande, var flertalet tält tomma, för de var bara demonstrationsobjekt.

Men jag kan förstå chocken att bli behandlade som vanliga Svenssons, efter Refuges Welcome:s nallar, cyklar, nyaste I-phone och dygnet runt service, för att sedan bara glida in i en boendeform som skulle göra en bostadslös student och pensionär gröna av avund.
Om flera fruar finns så har FK beslutat om högre bostadsbidrag. Misstanke finns att Muhammeds små fruar också behöver barnbidrag. Men, att nämna om denna pedofili är nu straffbart enligt EU domstolen, som vår feministiska regering snabbt tar till sig.

Här har alla som röstat på 7-klövern ett gyllene tillfälle att öppna sina hjärtan och erbjuda ett rum i sina hem.
Jaså, inte det, men ta då omgående ner ”Refuges Welcome” skylten och inse hur Ni sjunkit ner i hyckleriets kvicksand.
Redovisning till värdlandets bostadslösa eller de som fastnat i oändliga köer:
  1. Först får Du bidra till skattesubventioner av nybyggen. Där städers lungor, parker, grönområden dammsugs för nybyggen, här har klimatalarmisterna stängt av larmknappen.
  2. Därefter få Du finna Dig i att nyanlända (majoriteten ekonomiska migranter) glatt trippar förbi Dig i kön. Aviseringslagen har slängt kommunens likvärdighetsprincip på soptippen.
  3. Sedan får Du vara med att betala deras hyra, samt försörjningsstöd som kan bli livslångt och förbereda Dig på skattehöjningar, ökade avgifter och en påver tillvaro som pensionär. För den allmänna pensionen måste räcka till fler, som aldrig jobbat en timma.
  4. Protesterar Du, så hojtar Lööf, Lövin och Sjöstedt i korus, att Du är nazist, fascist och rasist. Men, när ovan små gullgossar från Afghanistan vilar upp sig till nya brottsturnéer, då kommer först en psalmvers om hur dååååligt de mår med förtur till BUP, för post traumatisk stress, medan deras offer, snällt får vänta i årslånga köer och sedan är det tyst.
    Hur Matias i Kumla, paret i Härnösand, Mikaela i Deje och alla andra, tusentals ”godhetsoffer” mår är ”änglakören” totalt likgiltigt. Godhetsknarkarnas behov av stimulantia bara skenar.

 

 

4 tankar kring ”Unga kvinnor och män utan trygghet både på gatan och i sina hem

  1. Läste din insändare på Nya Tiders debattsida.
    Vad Mettoo-rörelsen glömmer.
    Har funderat över samma sak, feministernas fixeringen vid att hitta fel hos den svenske mannen.
    Aldrig ett ont ord om asylanter.
    Har public service nämnt ett ord om den tioåriga flickan som blev våldtagen i veckan?
    Kan en späd varelse repa sig riktigt efter en sådan händelse?
    Och hon är tyvärr långt ifrån ensam som du skriver.
    Inger offer verkar vara för stort på mångkulturens altare. Sverige är i förfall på alla fronter.
    Skeendet i riksdagen just nu är logiskt, fisken ruttnar från huvudet.
    Måste avsluta med att ge dig en eloge för ditt sätt att behandla svenska språket.

    1. Tack! Du har så rätt, få våldtäktsoffer hämtar sig aldrig, inte heller vårt tidigare trygga land.

  2. FYI:
    När det gäller händelsen i Härnösand så är det svenska missbrukare. Se länk
    Här kommer sannolikt stränga straff att utdelas, med all rätt iofs, men det hade nog inte varit fallet om gärningsmännen varit invandrare.

    https://www.flashback.org/t2973203p2

    1. Tack för din upplysning om nationalitet. Tänk om media direkt kunde sätta ut nationalitet, det vanliga är ju att invandrare kan ligga bakom och när så inte är fallet, så får de oförskyllt denna min och många andras misstanke.

Kommentarer är stängda.