Muhammeds pedofili får inte nämnas, för då kan hans vänner hämnas

Detta inlägg är inspirerat från signaturen ”Staffans” länk den 1 nov. 
-https://newsvoice.se/2018/10/europadomstolen-sharia-lagsystem-europa/
-https://sv.gatestoneinstitute.org/13209/europadomstolen-sharialag
Rättsväsendet ligger sannerligen inte på latsidan, när det gäller att bana väg för Europas islamisering.  Detta inlägg är bara en upprepning av många andra, men notera att islam nu nått in i EU domstolen.  Medan Stadium nu lanserar burkinis visar SVT en slöjbeklädd liten flicka i barnprogram, allt för att behaga bokstavstrogna muslimer och visa fingret åt oss som ännu är normala och har oanständigheten att rösta på SD.

”Citat från Samnytt: I oktober 2009 föreläste Elisabeth Sabaditsch-Wolff om islam i Wien. När hon berättade historien om islams grundare Muhammed berörde hon hans äktenskap med Aisha. Hon ska ha varit sex år då äktenskapet ingicks och nio då det fullbordades. Elisabeth ställde följande retoriska fråga till åhörarna: ”En 56-årig man och en sexåring? Vad ska vi kalla det, om inte pedofili?”.

Hon blev dömd till böter i två instanser för sitt vanvördiga uttalande och överklagade till EU domstolen, som nu har fastställt att sharialag står över yttrandefriheten i artikel 10.

Citat: ”Domstolen fann särskilt att de inhemska domstolarna grundligt bedömt den bredare kontext av den överklagandes uttalande och varsamt vägt hennes rätt till yttrandefrihet mot rätten för andra att ha sin religion skyddad med det legitima målet att bevara den religiösa freden i Österrike”.
Vad betyder det här? Jo, det betyder att yttrandefriheten begränsas av sharia, islamisk lag. Inte i islamiska stater, utan i det sekulära Europa. Enligt islamisk lag är det förbjudet att förolämpa Muhammed.” https://samnytt.se/var-muhammed-pedofil/

Är det någon som tror att skälet till förbudet är att bevara den religiösa freden?
Vilka är det som ständigt bryter den? Jag har under min yrkestid haft patienter från Mellanöstern som inte kunnat sitta i samma väntrum pga av olika tolkningar av islam.

Nej, en sådan fråga med misstänkliggörande av radikala muslimer är nog fullt tillräckligt för att djurplågaren Tomas Åberg skall vakna till och ställa in kikarsiktet mot någon pensionär, som inte förstått att kalla en spade för en spade numera renderar böter.

Ingen kan väl tro att domstolen tror att alla potentiella terrorister i Europa blir snälla, bara vi inte retar upp dem? Domen är skandalös, men förväntad av EU domstolens Sorosinspirerade aktörer. Nu borde väl varenda kotte förstå att andra krafter ligger bakom denna flathet mot islams utbredning, som banar väg för dess maktövertagande.
Sveriges följsamhet är stor efter EU:s dårskap, som ständigt når nya rekord. Det är bara när det gäller att hålla den yttre gränsen som det fallerar, för regeringen vill inte förlora världsmästerskapet i humanitet och då måste ju migranterna lätt ta sig in. Dan Eliasson tycks tro att armband och små brickor på akutpersonal med budskapen våldta mig inte, slå mig inte är ett effektivt vapen mot kriminella fundamentalister, återvändande terrorister. Man skäms!
Nu håller karln på att med utländska vänstersympatisörer under falsk forskningsflagg att anklaga t.ex NewsVoice och Katerina Janouch för ryska kontakter inför valet. Det kommer säkert att rendera ny löneförhöjning.
https://newsvoice.se/2018/11/katerina-janouch-kommenterar-den-msb-finansierade-rapporten-smearing-sweden/
Eftergivenheten mot nazismens utbredning under kriget börjar nu passeras av EU elitens underdånighet mot islams utbredning. Att förolämpa, förfölja, fängsla och mörda kristna får passera med en gäspning, men om Muhammed smädas, då djävlar…..
Den globala, mångfaldsvurmande eliten med FN och EU som hantlangare, vet mycket väl att för man samman människor med diametralt motsatt religion, kultur, tradition och politiskt system kommer att leda till svåra konflikter, våld och till sist inbördeskrig. Men det är precis det som den krigsindustriella industrin kräver för fortsatt expansion och folkutbytet är det perfekta redskapet.

Så vi kan förvänta oss fler sharia domar både från EU domstolen och här hemma, som ökar motsättningarna mellan nationalister och globalister på arbetsplatsen, inom familjen, bland grannar och vänner. Och därutöver mellan olika migrantgrupper, det kan knappast bli bättre tänker Soros nöjda uppdragsgivare.

Vapenexporten flödar, Sverige säljer vapen till kungahuset Saudi, till Bolsonaro i Brasilien, Duterte i Filipinnerna, samtidigt som regeringens brösttoner blir allt högre i fördömmanden av dessa herrars politik. Morgan Johansson fegar ständigt ur. Han skyller på lååååånga avtal och på deras myndighet ISP (Myndigheten för strategiska produkter) som sorterar under UD och är tillsynsansvarig för krigsmaterial och ger exporttillstånd. Men det är väl samma förhållande som vid skandalen på Transportstyrelsen, att det saknas rum för samtal. Om regeringen menar nått med sin predikan om mänskliga rättigheter så borde man inte beväpna de, som ständigt kränker dem. Fast baktanken är väl att flyktingsströmmarna aldrig ska sina.

Nu gör EU domstolen grovjobbet med att skrämma och bötfälla de som ännu påstår att en spade är en spade, för klarsynta får inte förleda folket, men jag undrar om inte EU kommissionen inser att det reda är försent, när migrantmoder Angela Merkel måste lämna partiledarskapet.

3 tankar kring ”Muhammeds pedofili får inte nämnas, för då kan hans vänner hämnas

  1. Avsikten är väl att köra Sverige liksom övriga i EU i botten. Det är väl inte förrän då NWO tar över som ”vår” räddare. Valet satte krokben för det fortsatta övertagandet av Sverige p.g.a. det låsta regeringsläget. Remi, kan man kanske säga. Hur som helst måste det bli Extra Val. Varför lägger Talmannen energi på U Kristersson? Moderater, NI valde fel Partiledare. Inser ni inte det? Då kan NI lika gärna ställa hela M i ”skamvrån”.

    TEXT ÅKE SÖRBOM

    Ulf Kristersson har i någon slags yra fått för sig att han ska bli Sveriges nya statsminister. Han ska leda landet mot bättre tider efter det ”förfall” som den rödgröna regeringen skapat. Att borgarna körde landet och välfärden i botten under åtta år och att S+Mp+V nu kämpat febrilt för att rädda skutan är inget han talar om. Här är några andra saker han inte talar om:

    1. Under sin tid som socialborgarråd i Stockholm sålde Kristersson ut förskolor och assistansbolag till ett värde av 81 miljoner kronor – för 3,4 miljoner kronor. På bara tre år gjordes vinster på 65 miljoner i dessa verksamheter. Till exempel såldes Kulturkrabatens förskolor i Årsta för 635.000 kronor och redan året efter hade den nya förskolechefen tagit ut 9 miljoner i vinst och köpt en gård för bolagets pengar för 2 miljoner. Vantörs Hemtjänst såldes för 69.500 kronor och redan efter nio månader gjorde man vinst på 5,4 miljoner. Utförsäljningarna har i flera instanser, bland annat av regeringens egna utredare, dömts ut som olagliga men Kristersson och Moderaterna har avfärdat och stridit för att allt har gått rätt till.

    2. Som socialborgarråd så bodde Kristersson i en fin lägenhet i central Stockholm. Enda problemet är att lägenheten tillhörde föreningen Ersta Diakonisällskap och var avsedd för svårt sjuka och hemlösa. Stockholm stad köpte tjänster av föreningen för flera miljoner och en förundersökning om mutbrott inleddes men lades snabbt ner.

    3. 2005 uppdagades en stor barnhandelshärva där barn i Kina kidnappades och såldes för adoption till USA och Europa. Kristersson var vid tiden ordförande för Adoptionscentrum och valde att mörka skandalen, trots att flera av de adoptioner som gått genom Adoptionscentrum skett genom aktuella skandalbarnhem i Kina.

    4. Under sin tid som socialförsäkringsminister bosatte sig Kristersson med sin fru i en attraktiv lägenhet i Stockholm. Lägenheten införskaffades utanför bostadskön, genom kontakter med bostadskapitalisten Stefan Ränk, VD för bolaget Einar Mattsson. Kristersson hade lämpligt nog tidigare sålt ut 1200 allmännyttiga lägenheter till bolaget för 6.600 kronor kvadratmetern. Kristersson fick dock bo kvar trots att han och hustrun bodde på andra adresser – ett regelbrott som hyresgäster i vanliga fall blir vräkta för.

    5. Under större delen av 2001 anlitade Kristersson svart städhjälp och betalade en lön på 70-80 kronor i timmen.

    6. Under 2015-2016 åkte Kristersson 668 taxiresor för skattebetalarnas pengar. Notan blev 113.000 kronor. Detta trots att alla riksdagsledamöter tilldelas ett gratis SL-kort och ska enligt lag åka kollektivt. När TV4 konfronterade Kristersson sa han att det var jobbigt att åka kollektivt eftersom han ofta har bagage med sig.

    7. Under 2007, när Kristersson var socialborgarråd så åkte han och hans fru till Kina var trejde månad för 128.000 kronor. Självklart skattefinansierat. Kristersson påpekade att han var där för att föra samtal om mänskliga rättigheter och demokrati medan kritiker menar att i själva verket följde han med sin fru som för Swedish China Tradecouncils räkning sålde marknadsinformation.

    8. När Kristersson valdes in i riksdagen i början av 90-talet sa han att hans mål var att ”bekämpa och avveckla välfärdsstaten.” I boken ”Non-working generation” 1994 jämför han det svenska välfärdssamhället och fackets inflytande med apartheidsystemet i Sydafrika.

    9. 2013, under sin tid som socialförsäkringsminister, sa Kristersson att den som är anställd ska själv ansvara för att vara i form och kunna jobba längre. 2001 så uttalade han sig om att psykiskt sjuka borde gå till jobbet istället för att ligga sysslolösa hemma. I boken ”non-working generation” skriver han även att 40-talister är lata och skor sig själva och lämnar notan till de som kommer efter.

    10. När den borgerliga regeringen föreslog att pensionsåldern skulle höjas så motiverade Kristersson detta med att ”man har ett ansvar att hålla sig i fysisk trim. I vissa jobb ingår det som en del av jobbet att hålla sig i trim. Andra tvingas fysiskt tänka på det, hur ska jag hålla mig i fysisk form?”

    Ulf Kristersson har gjort politisk karriär genom att köra över och sko sig på sjuka, hemlösa, bidragstagare och till och med oskyldiga utsatta barn. Ulf Kristersson kommer aldrig vara min statsminister.

    ——Källor——
    Utförsäljningarna:
    https://aip.nu/2017/09/17/kristerssons-olagliga-affarer/
    https://www.dn.se/ekonomi/utforsaljningar-med-miljonrabatt/

    Lägenheten tänkt för sjuka och hemlösa/mutbrottskandal:
    https://www.svd.se/m-topp-fick-bostad-av-ersta
    https://youtu.be/4EQ0EVlH1u4
    https://www.svd.se/lagenhetsaffar-blir-aklagarsak

    Adoptionsskandalen:
    https://www.aftonbladet.se/…/kristersson-svek-de-stulna-bar…
    https://www.aftonbladet.se/…/kristersson-tystade-larm-om-st…

    Lägenheten via riskkapitalbolag:
    https://www.aftonbladet.se/nyhet…/a/rLz7n3/brot-mot-reglerna
    https://www.svt.se/…/nya-ministern-fick-hyresratt-genom-kon…

    Svart städhjälp:
    https://www.svd.se/kristersson-kopte-svart-stadhjalp

    Taxiresor:
    https://www.svd.se/manga-taxiresor-for-kristersson
    https://www.expressen.se/…/ulf-kristerssons-saftiga-taxino…/

    Kinaresor:
    https://www.svt.se/ny…/lokalt/stockholm/kritik-mot-kinaresor
    http://www.dagensarena.se/redaktio…/best-of-ulf-kristersson/

    Citat om sjuka och arbetstagare:
    http://www.dagensarena.se/redaktio…/best-of-ulf-kristersson/
    https://www.aftonbladet.se/…/psykiskt-sjuka-kan-tvingas-til…
    https://www.aftonbladet.se/…/psykiskt-sjuka-ska-spotta-i-na…
    https://www.dn.se/…/psykiskt-sjuka-kan-ordineras-att-ga-ti…/

    1. Tack för förmedlandet av Åke Sörboms artikel med gedigen källförteckning. I dag finns ingen statsminister inom 7-klöverns som jag vill ha. Tyvärr är AfS ännu i sin linda och Åkessons eftergivenhet till övriga partier bådar inte gott, än så länge är han utstött, men jag hoppas ändå att SD kan få fler röster vid ev.nyval, om de inte åter fuskas bort. Jag ser inget annat alternativ än SD i dag.

Kommentarer är stängda.