Det nya spännande Sverige ökar takten

Känner inte Ni också en stor trötthet efter detta val?

Även om  Andreas Norlén (M) med SD:s hjälp är vald till talman, så kommer det nya ”spännande” Sverige att fortsätta.
Majoriteten medborgare inser inte att de sågar av grenen de sitter på, när de röstat på partier som vägrar släppa taget om asylkonventionens destruktiva rättigheter och fortfarande håller dörrarna vidöppna, fast de försöker lura sina lansmän om EU:s mininivå. Sanningen är att Sveriges invandring är  5 ggr större än medelinvandringen inom EU!! (Jan Tullberg).
När tom statsministern nu talar om ekonomiska migranter, främst från Afrika, borde väl fler inse att vi är grundlurade med faktalöst känslosvammel från media.
I nästa andetag tjurar Löfven för att hans kollegor i EU vägrar lyssna på hans haranger om att välfärdsmigranterna promt måste in till Europa för en rättvis asylbedömning. Han är livrädd att hans lyckade valboskap skall försvinna till nästa val.

Jag förstår inte poängen, när önskan om ett bättre, ofta bidragsliv i väst, inte ger rätt till asyl. Även om snabbt byte av religion och sexuell läggning hos vissa fagra män med stor duperingsförmåga kan ge PUT som utfall, så får majoriteten avslag på sina asylansökningar i Europa. Där Sverige, för att stärka den humanitära stormaktens rykte, hittat på en rad andra skäl av human karaktär för att så många som möjligt kan få komma in. Sedan blir polisen hindrade att verkställa utvisningar av änglakörens högsta stämmor, som i Reva projektet. Man kan bli tokig för mindre.

Flödet på sociala medier bara ökar takten om aktuella händelser i det nya spännande Sverige.
Här kommer ett axplock, som många av Er redan kan ha läst, med undantag av de som bara hämtar sina nyheter från lokaltidningen och SVT, men Ni får hålla till godo ändå.
 • Våldtäkten i en Smålandsskola utfördes, som jag direkt misstänkte, av en ung man med föräldrar som invandrat. Detta utfall av Annie Lööfs medmänsklighet kommer att eskalera. Fröknar och flickor i klassen får väl pryda sig med Eliassons armband, där det kan stå att det är fult att sexuellt trakassera. Då flertalet utomeuropiska elever inte behärskar språket, så blir det utan effekt och med en uppfostran enligt Koranen, så är mottagligheten lika med noll.

Så här skrev min syster ”Skolan i dag; ungar packas hårt in i klasserna så vi får råd med de ensamkommande som kan våldta fröken. Så vidrigt och respektlöst! Bara en liten notis i tidningen, det borde vara stort uppslag och om politikers ansvar men inget, det gör mig så uppgiven ! ”

Trakasserier som klassens unga flickor och även pojkar ofta utsätts för försöker skolan ständigt bortförklara med dessa ligisters bakgrund. Medan lille Fridolin gapar om bussning av dessa skurkar så att väl fungerade skolor skall bli färre, när mångkulturens kvinnoförakt praktiseras inne i och utanför klassrummet. Även om en alliansregering inte är mycket bättre än Löfvens, så skulle jag bli glad att slippa denna självgoda ministernuna från Fabelernas värld.

Borås Tidning rapporterar om 480 000 sexbrott mot kvinnor under bara ett år, för ingen trodde väl att sådana siffror skulle komma från DN, där firar bortförklaringarna nya triumfer.

 • ”Polisen utreder nu en person som är misstänkt för att ha skändat Ebba Åkerlunds grav på Adolf Fredriks kyrkogård. Ebbas pappa Stefan grep mannen själv när han höll vakt vid dotterns grav.”
  Men självklart släpptes denna gärningsman i stället för att direkt slängas ut, så han kan fortsätta att välta gravstenar tack vare Pk-elitens skyddande paraply.  https://mitti.se/nyheter/ebbas-vandalen-garning/?omrade=hela-stockholm
  Jag förstår inte hur man är beskaffad för att utföra en sådan gärning?

Om det skulle vara en gärningsman med annan etnicitet, vilket jag är övertygad om, så innebär det  bara ett par timmars samhällstjänst, som enkelt går att smita ifrån, när dessa brunögda bastarder flirtar med socialsvängens lättförledda damer.
 • Att slänga brandbomber in i en synagoga är nu det nya sättet att få stanna för illegala migranter. Det är bara att ljuga om hemvist, där Palestina rekommenderas. Precis som ensamkommande förvuxna barn har gjort för att få vara kvar. Där Afghanistan har angivits som hemland, när majoriteten kommit från Iran. Om det varit en nazist så hade gärningsmannen blivit inburad på livstid.
 • En annan smart grej är att skylla på språksvårigheter när man lurar FK på nästan en kvarts miljon i bidrag. Trots att tolk och handläggare var med vid möten, så skriver Kalmar tingsrätt i den friande domen att ”På grund  av språksvårigheterna bedömer tingsrätten att det inte är utrett att NN fått information så att han förstod att det förelåg en anmälningsskyldighet.” När det gäller ansökan om bidrag då föreligger inga språksvårigheter. Det är min erfarenhet från yrkestiden.
Består nämndemän i dag bara av vänsterfolk och invandrare?
http://www.ostrasmaland.se/kalmar/spraksvarigheter-friar-man-fran-grova-bidragsbrott/
 • Vad säger Ni om detta, som får min gamla väninna att skriva ”Man tar sig för pannan. Vad är det för land vi lever i”
”Ica-handlarens varuknep tog fast misstänkt tjuvliga – alla friades!!”

Att Mikael Ovrell, Ica-handlare i Kortedala, som utsätts regelbundet för stölder och hot är förbannad är väl inte svårt att förstå. Han bestämde sig för att inte ge upp, utan började DNA märka sina varor. Han ledde polisen på spåren till att spräcka en misstänkt stöldliga. De åtalade friades i tingsrätten, i detta tjuvarnas paradis!!

Domen har dock överklagats och Ica-handlaren är nominerad till ett hederspris ger ändå en strimma hopp. Jag undrar vilken hemvist tingsrättens nämndemän har, kanske har den svenska lagboken, ersatts av sharialag. Där poäng erhålls av Allah ju mer man lurar, skändar och våldtar otrogna.

Denna multikulturella representation finns överallt i samhällets vrår, banar väg för islam, hur många gånger skall det behöva upprepas?
Den högsta politiska eliten är helt medvetna om detta medel för nationalstatens erodering. De får order med mutor efter sin politiska gärning, av den globala eliten, där jag misstänker att Bildergersmöten kan vara ett forum för berikning.
Kanske politiker på lägre nivåer inte begriper att de går mot sin egen undergång?
På detta sätt agerar ett samhälle i djupaste förfall, när hänsynstagandet för brottslingens hemvist dominerar i rättssalen, enligt vänsterns förkastliga identitetsmall.
 • Här tar jag åter ett exempel i den digra högen från verkligheten om Annika Strandhälls en sjukvård i världsklass.

Ystad Allehanda rapporterar om en kvinna som sökt vård för smärtor i magen fick, långt om länge, det lugnande beskedet att hon i alla fall inte hade cancer. Men läkarna hade fel!

Vilken etnicitet dessa slarvande läkare har framkommer inte, men misstanke finns om samma erfarenhet som Olle Ljungbeck med hustru nu har.
 • Ingen blir väl förvånad att kyrkor förvandlas till moskéer, ärkebiskopens valspråk Allahu Abkar är ju redan klart. ”Svenska kyrkan tappar allt fler medlemmar och måste göra sig av med kyrkor. Samtidigt växer andra religioner och de behöver större lokaler.” https://www.svt.se/nyheter/lokalt/sormland/kyrkor-blir-moskeer
 • Repris om hyckleriets hemvist, vänsterns aktivister, av denna dos från det nya spännande Sverige. Även om otaliga artiklar om detta moras skildras varje dag i sociala medier, som i bästa fall kan få några små rader i statskontrollerad dagsmedia.
Nya Tider kontaktade vänsterns aktivister, där många kvinnor med benämningen ”batikhäxor,” önskar att de blir utvisade i stället för sina ensamkommande kära ”barn”. Men när Nya Tider snabbt erbjöd sig att fixa detta blev det ett promt nej eller att de slängde på luren.

Lärdom av detta är tro aldrig på vänsterns plakat och bedyranden!

 • Att Wallenberg med polare täljer guld på krig och flyktingkatastrof i krigens kölvatten – NewsVoice, är knappast någon nyhet, men det skadar inte att påminna ev. änglakörsväljare om detta faktum.
 • Att den erbarmliga gymnasielagen bara blir värre, konstaterar allt fler och är inget som förvånar oss efter denna slarvsylta till beslut, endast för att Löfven vill hänga sig kvar vid makten.
 • Till sist måste jag meddela att Stefan Fölster gladde mig med sin kolumn i SvD den 23/9, vilket inte hör till vanligheten. Han skriver här om privilegiesamhället och ger budskapet  ”Dags för eliterna att konkurrensutsätta sig.” Eftersom den svenska eliten har staplat privilegier på varandra.
Nu får Ni inget mer i dag från det nya spännande Sverige! Men fortsättning lär följa, oavsett vilken statsminister vi får.

 

11 tankar kring ”Det nya spännande Sverige ökar takten

 1. M skiter väl fullständigt i Alliansen om Maktens boning hägrar runt hörnet där den står till förfogande om man bara ”samtalar” med SD. Kd är väl redan klara. Typisk propagandan vi utsätts för! Prata med Åkesson, har väl vi alla läst om 1000-tals gånger snart. Allt för att det ska bli så rumsrent accepterat som möjligt NÄR M skall prata med SD. Vi får med stor sannolikhet läsa om att det svenska folket KRÄVER att M ska prata med SD. För vi kan ju inte ha ett land som står still! Egentligen blir det billigast så eller om S styr för när M sitter vid spakarna DÅ kostar det mer än vad vi har. Alliansen har ju tidigare PANTSATT Sverige genom sina företagsköp mellan 2006 – 2014. Man åtogs sig att stå för de konsekvenser som dessa företag kunde orsaka! Med andra ord pantsatt Maud Olofsson hela Sverige om det skulle bli en katastrof från de företag HON och de övriga var med och köpte. Anledningar finns det i drivor speciellt när bara EN av alla affärer gick med 53 MILJARDER i förlust i samma ögonblick som kontraktet skrevs på. Man betalade kontant! VEM/VILKA/VAR TOG pengarna vägen. När ska vi få den ekonomiska redovisningen över Alliansens skövlingsperiod mellan 2006 2014?

 2. Vilket läge för Åkesson, bara luta sig tillbaka och kolla på kaoset med en sparkad svetsare, en Allians i kaos och detta medan fler och fler borgerliga ledamöter börjar ta in att makten får dom bara genom att börja samspråka med Åkesson. Sveriges Riksdagis 2018

 3. Som Hans K informerat ovan har nu denna så oönskade ”lag” fått godkänt , det som
  inte fick ske (hoppades i det längsta givetvis) – tänk vad det ska firas o kramas ute landet
  -ska bli intressant att se vad MSM har kokat ihop i kväll – även intressant vad våra grannar kommer att skriva och framföra över ”die dumme Schweden”.
  Den suveräna Merit Wager har på sin blogg idag en första artikel, men jobbar på en som hon skriver kostnadsberäkning för presentation inom kort . (meritwager.nu)

  http://www.friatider.se/ja-till-afghanamnestin-tusentals-afghanska-m-n-f-r-stanna

 4. Våra s.k. politiker är dom inte under Mind Controll, hypnos eller annan bestående mental påverkan från UTOMSTÅENDE MAKT eller inte? Därför skall alla riksdagsmän genomgå test om man har en benägenhet till att bli påverkad eller ej. ALLA medborgare skriker men ingen Politiker lyssnar på folkets problem! Då kan det ju inte bli sämre om vi BYTER UT alla nuvarande politiker, eller hur? Snarare bättre för sämre politiker än vad vi har idag har vi sällan skådat. Man ser till att införa lagar som möjliggör att man RISKFRITT kan sko sig både till höger som vänster på folkets bekostnad. Ni gör det skrattandes utan att ens skämmas! NI SKA BYTAS UT, NU. Snart är det väl bara V som kan få Statsministerposten eftersom NI övriga har ju försatt den möjligheten med era lögner.

 5. Ja nu har migrationsdomstolen godkänt afghanska män utan identitet att stanna och bli försörjda enligt EU direktiv. FN och EU är kuppade av NWO Rokefeller, Rotschild,Wallenberg, Bonnier bestämmer . Man tror inte detta är sant. Finns det något land man kan komma utan identitet och bli försörjd? Sverige har blivit ett riktigt dårhus. Annie Lööf och Jan Björklund är köpta.

 6. Lägg också märke till att S V MP C har tillsammans 175 mandat alltså knapp majoritet för bla invandringspolitiken, så hur ska Åkesson och Kristersson få igenom sin flyktingpolitik i minoritet. En restriktiv flyktingpolitik lär kräva nyval eller så väntat vi fyra år till.

  1. Självklart vill han bidra till fler vänsterliberala röster med sitt fjäskeri, som är ett måste för förverkligande fullt ut av NWO, när Europas folk sätter sig på tvären. Sedan läser jag hur somalier är den mest nöjda bidragsgruppen, där den avskydde Putin har alldeles rätt, att skyhöga bidrag lockar Afrikas unga till väst. Ungern, Polen, Österrike och Italien önskar fler och starkare grindvakter, men för detta tilltag riskerar de att ställas inför EU domstolen, där Löfven leder den högsta hejarklacken.

 7. Tack Harriet det var mycket . Kan bara hålla med att valet inte blev som jag hade hoppats och trott på. Tvivlar på att det inte gick rätt till med rösträkningen. Allt för många i landet har inte vaknat och ser vart det barkar iväg. Kan det bli en regering med S,C,L,Mp. Lika med katastrof.

Kommentarer är stängda.