Sjuklövern med Stefan Löfven i spetsen har slagit sjukvården i spillror.

Detta inlägg är delar av en skrivelse från Olle Ljungbeck till ett 50-tal politiker, men i vanlig ordning erhålls ingen reaktion. Kanske för att deras försyndelser är alltför stora för bemötande? Här behöver knappast ”bröder ila till bröders hjälp”, för alla sitter i samma vänsterstyrda båt. Medias socialreportage ägnas sedan flera år endast åt gråtande afghaner, svenskar som far illa i mångkulturens hägn kan hälsa hem.
…………………………………………………………………………………………………
”Efter att nu i två månader vårdat min hustru för ett svårartat sjukdomstillstånd, som orsakats  av massinvandringens konsekvenser för sjukvården.
Alltför många utomeuropeiska  läkare har otillräcklig medicinsk kompetens, som orsakat svåra och många gånger helt onödiga lidanden för patienten och i värsta fall för tidig död. Här är resurssvaga gamla en mycket utsatt grupp.

Tyvärr inser jag att Sjuklövern med landsförrädarna Stefan Löfven, Annie Lööf, Jan Björklund, Ulf Kristersson, Jonas Sjöstedt, Ebba Bush Thor, Gustav Fridolin och Isabella Lövin  slagit såväl sjukvården som åldringsvården i spillror.

Undertecknad är 86 och min hustru är 81 år.  Då vi har arbetat alltsedan tonåren och nästan aldrig varit frånvarande från arbetet har vi rätt att påstå att vi blivit rånade på en trygg ålderdom.

Patientfarlig sjukvårdspersonal
Vi har under denna tid fått stor respekt för såväl svenska sjuksköterskor som läkare. De dignar under arbetsbördan men får till sin ”hjälp” sjukvårdspersonal med ljusår från svensk kompetens! Trots detta har man i sin mångkulturella anda gett dessa personer rollen av chefer över våra fantastiska sjuksköterskor, som har fullt arbete med att förklara för dessa och ställa diagnos på olika sjukdomstillstånd. Vid många hälsocentraler har man placerat upptill 75 procent sådana undermåliga läkare, sköterskor och i bästa fall svenskar för resten.

I vårt fall, har de vi tvingats anlita i samtliga fall, inte kunnat diagnosticera sjukdomen. Inte heller har de hörsammat vår begäran om remiss till lasarett, vilket fick svåra konsekvenser och lång sjukhusvistelse, efter en akut operation för min hustru.  Efter att hon svimmat vid återbesök och ambulans fick  tillkallas, tack vare att jag själv var med. 

Hur många patienter som kan ha drabbats av onödigt lidande och i värsta fall gått mot en för tidig död av dessa kompetensbrister av utomeuropeisk sjukvårdspersonal finns inga siffror på, för alla misstag rapporteras inte i en Lex Maria anmälan.
-Varför får etnicitet aldrig får nämnas vid negativa företeelser, som t.ex. anmälningar eller efterlysningar?
-Varför får etnicitet framhävas endast  när det gäller positiva avtryck eller förturer av skilda slag är frågor jag vill ha besvarade av er.

Ständiga rådgivare
Det är självklart att våra duktiga och ansvarsmedvetna svenska sjuksköterskor och läkare går på knäna, när de i stort sett får vara denna kader av utländsk personals ständiga rådgivare. Hade vi inte haft våra egna svenska sjuksköterskor och läkare med sin kunnighet och enastående ansvarskänsla hade sjukvården varit utslagen i dag.

Men ingen hur ansvarsmedveten och plikttrogen den än är kan i längden vinna mot övermakten. Under denna period har vi också sett vilka som representerar majoriteten av de som söker sig till hälsocentraler och sjukhus.

Könsstympade kvinnor med stort vårdbehov
Ett litet exempel på omöjligheten att med nuvarande resurser klara en rimlig sjukvård är inte minst det faktum att det i Sverige i massinvandringsvågen kommit in minst 65 000 könsstympade kvinnor! Inte är det endast när de skall föda barn som dessa har behov av läkarvård. Rimligt att anta är snarare att de kanske behöver söka sådan hjälp en gång i månaden.

Trots detta låter rubricerade, könsstympningen av småflickor fortsätta när de kommer till vårt land!
Betraktar Ni det som en kulturell identitet, som inte får störas? Denna grymma företeelse är endast en av de varianter, som kräver läkarbesök av de invandrade.
Vad kostar inte alla kirurgiska ingrepp pga av de många skjutningarna och därefter rehabilitering, som tränger ut patienter som förut fått insatser som höjt deras och anhörigas livskvalité?
De skottrehabiliterade får sedan fortsätta som förut, eftersom de inte utvisats omgående.
Hade inte jag trots mina 86 år  varit så frisk, som jag är hade detta sjukdomsfall för min hustru kunnat sluta i katastrof.

Undermåliga och ansvarslösa politiker
Dagligen ser och hör  vi om sjuklöverns odugliga, omogna, obegåvade, ansvarlösa ”ledare” i sällskap med regerings- och riksdagsledamöter, som beter sig som i barnungar i en sandlåda.
Därutöver ägnar de mycket tid åt att smäda Jimmie Åkesson och SD för en massa lögner och osanningar, i stället för att se problemen de ställt till med och genomföra adkvata åtgärder.
Då kan man inte betrakta dem som varande normala. Deras beteende såväl i riksdagen som i andra politiska sammanhang ger inte bilden av normalitet utan av en abnorm verklighetsförfalskning och en medveten smutskastning av SD, som närmast får en att tänka på kommunismens och nazismens svartmålningar av de människor som stod för sanningen och avslöjandet av deras sjuka politik.

Klanröstning är migranters tack till Stefan Löfven
Då är det inte konstigt att han numera ensam ständigt ropar om rättvis fördelning av ”flyktingar” dvs ekonomiska migranter i EU, när tom EU:s ledare vänt honom ryggen i denna fråga, förstår man hans intellektuella nivå.
Hur kan en person som Stefan Löfven överhuvudtaget tro att hans smutskastning av Jimmie Åkesson skall vara trovärdig. Denne man – Stefan Löfven – har förstört allt vad trygghet heter för de svenska kvinnorna.

Han har genom massinvandringen gjort Sverige till ett land där mord, våldtäkter, rån,sexuell terror, hedersvåld, barn- och tvångsäktenskap men också könsstympning samt förstörelse av materiell egendom för miljardtals kronor har blivit ett naturligt inslag i en gång världens tryggaste land.

Feminist eller sadist?
Trots detta är han oförmögen att inse sin egen galenskap. För att vinna kommande val har denne man lierat sig med islamister för att i valsammanhang få dra nytta av deras klanröstning. (Klanledaren utnyttjar sin makt genom att kräva att samtliga samfundsmedlemmar röstar som han). Med andra ord har socialdemokraterna nu lyckats hitta en genial lösning på avhoppen från det egna partiet, när allt fler arbetare röstar på SD.

Att kalla denne man för feminist och inte sadist är oförståeligt.

Sveken från alliansens partiledareSen har vi kaptenen Jan Björklund. (Blev han sådan när de gjorde löjtnanter till kaptener för att spara på försvarskostnaderna?) Denne man säger sig vara humanist när han kallsinnigt kan låta invandrarflickor förtryckas till andra klassens medborgare i religiösa friskolor. Vad vet han om humanism?

Annie Lööf talar om humanism när hon utan urskiljning om vederbörandes moral och brottslighet går emot lagstiftarna för att ”rädda” niotusen unga män varav en stor del är brottslingar och kvinnoförtryckare. Och trots att ett stort antal av dem dagligen terroriserar svenska skolflickor och är ett ständigt hot att våldtaga dem. I sanning en verklig humanist.

Gustav Fridolin som rekryterar islamister vilka är beredda att kollektivt rösta på ett visst parti om de i utbyte erhåller vissa materiella fördelar.

Kommunisten och den store humanisten Jonas Sjöstedt som om inte opinionen gått emot honom skulle kastat ut en invandrad kvinnlig riksdagsledamot som kämpar mot hedersvåld och för kvinnors frihet och rättigheter.

Ebba Bush Thor som hellre ser flickor kränkas och förtryckas än att förbjuda religiösa skolor.

Till slut den lille moderaten Ulf Kristersson som genom att säga ja till massinvandringen är en av de största skurkarna i sjuklövern. Men som också saknar allt vad ledarskapsresurser heter. En slingerbult som tror att man genom att sätta upp ett finger och känna varifrån det blåser tyder på ledarskapsbegåvning!

Till slut en liten gubbe vid namn Jonsson © som på tal om val av talman med exalterad och överspänd blick tar i så man tror han skall få en hjärtattack när han utropar, ”Vi förhandlar inte med SD”. Han vet mycket väl att det beror på SD om Alliansen får förste talman. Han vet också att om Alliansen bildar regering så blir det på SD:s acceptans.

Demokratins dödgrävare
Det vi nu sett av Sjuklöverns brist på begåvning, mognad, intellekt, handlingsförmåga och verklighetsanknytning är så djupt deprimerande och torftigt att det måste bildas en övergripande organisation för att få bort dessa dödgrävare av demokratin, välfärdssamhället och mänsklig värdighet.

Jag inte endast ber utan jag begär att varje medborgare som är emot att dessa galningar skall få fortsätta att förstöra vårt land och folk engagerar sig i en riksövergripande organisation för att avslöja och få bort de genom den svenska historien största brottslingarna av alla.
Hur kan en person som inte intagit en för stor kvantitet alkohol överhuvudtaget anse att dessa personer i sjuklövern representerar humanism när de i stället står för moral och brottslighet som borde betinga livstids fängelse för var och en. Så stor är nämligen deras realiserade ondska mot svenska folket.
Självklart skulle de varit avslöjade och därmed i val avsatta om vi hade en press och media som inte bildat symbios med makten. Men får man som t ex SVD 65 miljoner om året och som Arbetarbladet 20 miljoner biter man inte sin husbonde. För detta offrar man gärna allt vad hederlighet och moral heter. Många av de tidningar som i dag överlever inte pga av god journalistik utan därför att de avlönas av staten, hånade en gång Tass och Pravda!

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle” 

13 tankar kring ”Sjuklövern med Stefan Löfven i spetsen har slagit sjukvården i spillror.

 1. Tyvärr måste jag ändra mig angående Extra val. Det blir inget för då är risken stor att den politiska geografin kastas om och det skulle förmodligen gynna S och därmed sätta Alliansen i en faktisk opposition. Många partier har ”lurat” sina väljare men man kommer inte låta att de ska få chansen att ändra på sig genom att det ska bli ett Extra val. Glöm det. Dessutom kan det vara risk för att ”utomstående” parti kan få in en fot i riksdagen eller att någon av de övriga åker ut.

 2. Det har byggts upp en dold agenda där vi förvirras genom alla dessa skenmanövrar som ska få oss att tro att M och de övriga inte vill ha något med SD att göra. Varför stödjer då SD M utan att själva få någonting? Sist kom väl Alliansen över 53 MILJARDER under den senaste sejouren. Kanske SD har fått ”en rejäl” ekonomisk kompensation för sitt stöd till M PLUS framtida löften. Att det är många saker som inte stämmer råder det ingen tvekan om. Det är väl bara en tidsfråga innan sanningen fram.

 3. Trodde Åkesson att alliansen skulle tacka för hjälpen, genom att aktivt rösta på Söder?

  Det är väl inte otroligt att Kristersson ville ha Söder (SD) framför Fornarve (V). Men under ett eventuellt hot från C & L att spräcka alliansen, valde han att släppa fram de röda.
  Men hur de exakt har resonerat, det vet nog bara flugan på väggen.

  Gällande ”kaptenen” så säger en källa att han är major.

 4. Problemet med Kristersson är hans delaktighet som Ansvarig i de ”försvunna kinesiska barnen” som dåvarande chef för Adoptionscentrum. Detta ”tynger” hans kompetens till NOLL i trovärdighet som en blivande statsminister. När ska han besöka Kina? Ha, ha och vara vårt lands representant! Nej, man skrattar bakom ryggen vid varje statsbesök eller vad det än måne vara. Han är ”mentalt” körd som statsminister. Bara detta visar ju på hur kapitalet styr media (propagandan) för att täcka upp information och styra oss dit där de kan sko sig som mest. Det slutar väl med att det blir Annie Lööf p.g.a. att alla andra omöjliggjort sig själv som en kandidat till statsministerpoeten. Visst ”luktar det” Extra val annars vet vi inte hur det kan sluta. Det är BRÅTTOM att se till så att ASYLSTOPP träder i kraft, har NI ens fattat det (de enklaste) att det måste verkställas OMGÅENDE. Dessutom bör Extra val utlysas, omgående.

 5. Ja då fick vi veta hur opålitliga Alliansen är. Inte ens Ebba Busch var hederlig. Jag är inte
  längre säker på att M har bästa statsministerkandidaten. Kanske vi kommer från askan i elden.

  1. Tänk om signaturen ”TT:s” kommentarer visar sig vara helt rätt??? När Björn Söder puttades helt ut, som Tack för hjälpen med Anderas Norlén (M). När ska Åkesson börja att sätta ner foten?

   1. Precis, hur länge tänker SD låta sig och 18 procent av väljarna förnedras? Våga såga även Ulf några gånger, så han fattar att det finns fler att prata med. Sen tror jag den nye talmannen kanske kan låsa upp en del positioner, han är ju skyldig att prata med alla.

 6. Allt är ett spel för galleriet. De som röstade på SD röstade alltså samtidigt på M! Det hela var väl planerat som en plan B eller C från början. Målet är väl att M är de som ska vara makten. Att Annie Lööf finns i diskussionerna är nog bara en undanmanöver där man medialt lagt fokus på henne som en slags förvirring. I själva verket är det M som är regissörerna till det hela. Förmodligen har en viss C. B. del i det hela. Varför ska han annars vara tillbaka i Sverige för? En Excellens har inte en sådan annat att göra?

 7. Ja kan instämma av egen erfarenhet. Kommer vid ett senare tillfälle att berätta hur det gått för mig.

 8. Det är sant att skövlandet av vårt land pågått under flera årtionden och Sjupartiet gemensamt har ett stort ansvar för förfallet. Utan press från SD mot Alliansen kommer inte heller dom kommande fyra åren betyda några avgörande skillnader. Det är alltså viktigt att SD verkligen lägger en tung och bred press på Alliansen eller en stympad alliansregering, annars finns ju risken att SD också tappar i trovärdighet.

Kommentarer är stängda.