Löfven vill inte lämna makten, när nu FN plockar upp migrationens berikning och lönsamhet, från hans papperskorg.

”Det har inte gått mer än en kvart sedan Stefan Löfven blev avsatt av riksdagen, innan han står på pressträff och meddelar att han vill bilda en ny regering” skriver Dick Erixon i SD:s Samtiden.” https://samtiden.nu/2018/09/lovfen-jag-vill-nu-bilda-regering-igen/
Ingen har väl förväntat sig något annat. Att Lööf och Björklund har fallenhet för svek, i sin upprördhet över att SD och dess väljare över huvud taget finns till är inget nytt. Frågan är om Annie Lööf lämnar statsminsterposten till Löfven?

Något lurt är det både med valet och denna sandlådefäktning. Jag misstänker att riktningen är klar sedan länge från Bilderbergarna, som endast tillåter några små ändringar.

Ja, nu vevar jag runt i detta gamla positiv igen.

Malmö stad har i år passerat miljarden i socialbidrag, att det mesta går till bidragsväljare är ju klart. Anhöriga väller in, det vaga mumlandet om försörjningsplikt har nu helt dött ut.

Vad händer när hela landet blir som Malmö? Konkurs med rea på Moder Svea och topptjänster i FN som Tack för att den politiska eliten inom hela 7 klövern orsakat bankrutten.

Signaturen ”Staffan” har skickat upprörande länkar i kommentatorsfälten, där FN nu med generalsekreterare Guerras i spetsen, basunerar ut Reinfeldts och Löfvens gamla retorik. Han använder mer västs demografi som alibi för folkutbytet, än öppna hjärtan.
FN: s flyktingchef  Filippo Grandi eldar på han förnekar migrantkrisen i Europa, förklarar att massmigrationen är en ”framstegs och välståndskälla” och att Europas folk vet inte sitt eget bästa. 

Kanske har han fått information från Margot Wallström?

Tjänstemännen på UD får nu nya direktiv efter den skakiga Sverigebilden. De bör utmåla en eventuell ny regering som rasistisk! 

Kanske för att Ebba Busch Thor har börjat svänga och kan regera med stöd av Jimmie Åkessons ”rasistiska” parti.  

Nu skall det ösas på med mer av det som förstört Europas nationalstater och utöver FN:s budskap, så jobbar EU kommissionen allt vad tygen håller för att vicegradsländerna skall förlora sin rösträtt i församlingen och skäller som bandhundar på styret i Österrike och Italien, där medborgarna har klivit upp, när väckarklockan ringde och vill försvara nationalstaten. Stor skillnad från 80 % av väljarna här, som stängde av och somnade om.

Nästa år är det parlamentsval i EU.

Vad tror ni om Steve Bannons (Trumps sparkade chefsstrateg) ”The movement” med syfte att samla alla högerorienterade och EU kritiska krafter i en gemensam rörelse?

Nyligen var han på besök i Italien på en konferens anordnad av högerpartiet Fratelli d’Italia.

Vad kan ligga bakom denna välvilja?

Han säger att han tar det som en komplimang att bli kallad rasist. Jag nöjer mig ännu med populist och nationalist. 

Kanske ännu mer, när jag lyssnade på Rapport i går. Migrationsöverdomstolen har godkänt gymnasieamnestin, något annat var inte att vänta, dessförinnan rapporterades om en pojke som blivit knivskuren, när han gick hem från Berzelieskolan i Linköping. Den förrädiska Lövin log glatt i Akruellt i går och var mer än glad över denna trygghet, om den delas av stora och små flickor låter jag vara osagt.

Ett skämt, trodde jag först, men nu kommer en nyskriven bok om Pippi Långstrump ut. ”Pippi i Rinkeby” var annars!! Att man aldrig får sluta skämmas…

Hoppas jag får sällskap av fler, som sätter landet och dess befolkning först och inte sist, att hålla med Tramp är inte populärt, men hans ”Jag avskyr globalism och omfamnar patriotism” är i alla fall ord som värmer.

Mer läsning om denna sandlådefars

http://www.ystadsallehanda.se/ledare/sluta-tramsa-folkets-rost-ar-tydlig/

 

6 tankar kring ”Löfven vill inte lämna makten, när nu FN plockar upp migrationens berikning och lönsamhet, från hans papperskorg.

 1. Efter ha Googla om Opinionsinstitutens prognoser innan valet och hur de kunde ha så fel om bl.a. SD:s valresultat. Prognoserna låg länge på att SD skulle bli största eller näst största parti med c:a 25 % av rösterna eller däromkring. SD fick 17,53 %! Avvikelserna är för STORA vilket visar på att valet har förmodligen MANIPULERATS. Egentligen var det ännu VÄRRE vid 2006 års val. M gick från valet 2002 från 15,26 % till 26,23 % (valet 2006)! Denna ökning är näst intill OMÖJLIG. Det svenska ”blåögda” folket har rätt att få veta sanningen. All makt utgår från folket, heter det. Kan ni Politiker nu också visa att så är fallet med att ge oss sanningen och inget annat än den.

 2. Läste på whitetv.se ”Bara de dumma eller de under mind control har inte fattat att det har fuskats i astronomiskt omfång under det svenska valet 2018. SD är största eller näst största partiet i Sverige, men är själva under så stark mind control, att de inte har extraval/omval som huvudmål i sin mellanmjölkiga politik.
  AfS har också mer än 0,4%, även de borde protestera högljudd mot valfusket 2018. De är ju större än Centern på Facebook.
  Populisterna har sitt starkaste fäste i Uppsala. Vilken ”slump” att rösträkningen för Populisterna fortfarande inte är färdig ……”.
  ÄR de större än Centern på Facebook då måste det förekomma en gemensam överenskommelse om att fuska med valet bland ett flertal partier. Han tar även upp ”SD är största eller näst största partiet i Sverige”. Vilket har VARIT sant under en lång tid men i valet blev de tredje största! Alarmklockorna ringer för fullt men i riksdagen är det som vanligt för där är INGEN intresserad av vad som egentligen förändrade den förväntade bilden av det kommande valresultatet. T.o.m. de ”professionella” analysföretagen var ju med på Tv där man frågade om ”hur kunde opinionsinstituten ha så fel inför valet? Ingen av de sju större opinionsundersökningarna var ens i närheten att pricka Sverigedemokraternas valresultat”. De kan göra vad de vill de immuna ”buksvinen” men den här gången vill vi ha en rejäl brottmålsutredning. Man har i uppsåt påverkat det Svenska valet då har man därmed begått Landsförräderi, trolöshet mot huvudman (i det här fallet staten själv) och därmed utgjort er till ett hot mot rikets säkerhet. Rösterna borde ha räknats om av MÅNGA kontrollanter. Hela förfarandet som valresultatet är ett enda stort skämt och DE ska leda Sverige! Snart är det väl dags att vi delar upp Sverige. Vanligt folk där och resten där.

 3. Håller med Hans K att det förekommer tvivelaktigheter. Gå in själva och gör de beräkningar som man kan göra utifrån valresultatets slutliga siffror. Länk: https://data.val.se/val/val2018/slutresultat/protokoll/protokoll_00R.pdf

  Jag räknade lite och fick fram att de 6 extramandaten fördelade sig på att M fick 1 extra, C fick 1 extra, L fick 1 extra, Kd fick 0. Medan S fick 1 extra, Mp fick 1 extra, V fick 0. SD fick 1 extra.
  Det blir 6 mandat som sedan skall fördelas och Alliansen får 3 av dessa vilket är motsägelsefullt enligt siffrorna. De borde ha fått 2 extra och inte 3! Enligt mig, men gå in och räkna själv. Visst är det något fel med mandatfördelningen. Den slutliga mandatfördelningen borde ha varit 142 till Alliansen, 62 till SD och 145 till S & Co.
  Vore intressant att få detta offentligt klarlagt hur man räknar egentligen.

 4. Funderar över centerns sista mandat nr31 från SD ? Hur gick det till någon som vet. Det mandat tillsammans med S gör 175 helt avgörande. Verkar mycket märkligt. Skulle vara intressant om någon vet mer.

Kommentarer är stängda.