En multikulturell politikerfälla

Här kommer några kloka rader från en mejlvän, främst till yrvakna miljöpartister, som undrar vad som hände. När gamla veteraner fastnade i fällan, som de gillrat själva.
……………………………………………………………………………………………………

”När en muslimkvinna i valet kryssades in på MP:s valsedel och därmed slog ut en beprövad kandidat, så är det nog inte precis vad MP hade tänkt sig.
Partierna blir förstås glada för att få medlemmar i de utsatta områdena, det är ju en del av integrationen. Kan de sedan få de nya medlemmarna att kandidera på listorna, så blir det ett bete på röstkroken i dessa områden. Antagligen sätts de en bit ner på listan, för att säkra veteranernas återkomst i kommun, landsting och riksdag. 
Men om imamen anbefaller sin församling att kryssa för de sina, ja då kan i princip hela veterangänget bli utslaget.
Gäller alla partier. Även SD, som numera fått sympatisörer i de utsatta områdena. Ifråga om MP och de övriga invandringsförespråkarna, så kan de i denna sak ha gått i en fälla som de själva skapat.”
……………………………………………………………………………………….
Inne i moskén kan budskapet skilja sig ifrån det som säjs utanför. Bland mångkulturella politikervänner, predikas isalm, som fredens religion. Miljonerna bara flödar in, från en tacksam kulturminister, där hennes muslimska vänner var en språngbräda för hennes politiska karriär in i politikens finrum. 
Annika Strandhäll är nästan lika generös, ca 4 miljarder av assistansmiljarderna har hon låtit bedragare fått lägga beslag på.
Där en del har finansierat Sveriges export av terrorister. Men regeringen skäms inte, möjligen har ”vi varit lite naiva” klämde statsministern ur sig och ville gärna att vi:et även skulle omfatta värdlandets folk.
På detta parti lägger nästan 28 % sina röster. Jag fattar det inte.

Läs gärna om en kryssraket till:
-https://uvell.se/2018/09/19/kryssraket-nr-2-sossen-jamal-el-haj/

Kunde inte någon konstnärlig själ skriva ett nytt ”Scum manifest” men låta patriarkalet bytas ut mot regeringen?

Ps. ”Turteatern och Counterforce Produktion/CP välkomnar er till en stunds avprogrammering. När manligheten har gjort hela världen till ett skitställe så skapar vi en plats för ohämmad vrede, kamplystnad och kärlek….” var inledningen på inbjudan till Valerie Solanes ”Scum manifest” under 2011. Ds.

10 tankar kring ”En multikulturell politikerfälla

 1. Politiker: Ska inte alla i den svenska befolkningen få/skaffa sig ”Jägarexamen” nu när vi ändå vara med i bildandet av EU:s kommande Militärmakt (som inte skulle hända enligt EU valet när det begav sig). Jägarexamen kanske kan ge folket den trygghet som NI politiker inte klarar av att ge! Samtidigt kanske även ”Civilkuragelagen” får en NY skjuts när folk kan agera med sina egna vapen för att både försvara sig som sina käresta. T.o.m. politikerna skulle kunna få ”salthagel” i sina rövar så de vet VILKA de ska arbeta för.

  1. Ja det gäller att se om sitt hus med vapen. Reinfeldt sa försvaret är ett särintresse. Jägarexamen är bra.

 2. Vårt samhälle är inte diminsionerat för att öka med en sådan stor folkökning som en stor svensk stad. Det kommer gå riktitigt dåligt. Ekonomi,sjukvård,bostäder,arbete,rättsväsende kommer inte klara 152tusen nya under fyra år. Det borde alla inse. Får alla dessa nya också rösträtt är det katastrof för landet Sverige. Något mycket radikalt måste hända .

  1. Rättelse skall vara 152tusen varje år d.v.s ca. 600 hundra tusen sammanlagt under fyra år.

 3. Betänk detta – Sveriges 290 kommuners samlade skuldberg är på hela ca 600 miljarder
  svenska kronor och ständigt ökande –
  Mig.verkets prognos 2018 -2021 (4 år) – 126 tusen asyl -uppehållstillstånd, 235 tusen anhöriga ,
  och slutligen 250 tusen arbetskraft tredje land. blir ca 152 tusen / år .

  Kan bara hoppas på verklig åtstramning ?!

  1. Löfvens största lögn …”vi ligger på EU:s mininivå….” allt för att få väljarna att tro, att krisen är över. Trots att EU topparna nu låtsas backa något, när Polen, Ungern fått sällskap av Italien och Österrikes kritiska röster, så fortsätter han att tjata om rättvis fördelning av välfärdsmigranter, fastän ingen lyssnar på´n. Han vill förmodligen öka sin valboskap, så han sitter tryggt i sadeln och slippa frierier med småpartier.

 4. Läser på nyheter nu. Alliansen och rödgröna släpper inte in någon från SD som ordförande i något utskott i riksdagen. Ja vad säger man demokrati eller vad? Bor i en kommun utanför Stockholm. Besökte centrala delen i vår kommun idag såg övervägande delen invandrare vid lunchtid. Den andra delen av befolkningen var på sina arbeten.

  1. Men vad händer när de som arbetar inte längre orkar med försörjningskraven från icke anställningsbara migranter, där > 300 000 anhöria väntas fram till 2022. Bostadskris, lågkonjunktur räcker för att sänka BNP, som redan är urusel räknat BNP/capita, men det låtsas inte Magdalena Andersson om, inte heller om den låneuppblåsta högkonjunkturen, som kommer att tvingas tvärbromsa. Då blir det rea på moder Svea och det är väl precis vad nationaltorpeden Soros vill med sin hejarklack i EU, där Anna Linde och Cecilia Malmstöm inte vet till sig av förtjusning, när denne man kliver ut och in i EU, precis som han vill.

 5. Det som sker i Sverige är ju en ”kopia” på vad som händer i USA och DERAS problem med muslimska invandrare. Meningen där är att de ska starta ett kaos för att skapa ett inbördeskrig med undantagsstillestånd och därmed även försöka bli av med Trump. Allt i regi av kapitalet. Syftet är att tota ihop muslimer med de kristna så att de tar kål på varandra. Efteråt tar man kål på de rester som finns kvar av både muslimer som kristna. Bra uträknat eller hur? Har NI muslimer ens själva tänkt tanken på att i slutänden är ni själva som bortblåsta ? Kapitalet är väl de som ”mår bäst”. Tänk att det finns idioter som tar kål på varann till siste man, enbart grundat på sina traditionella religiösa övertygelser! Än så länge har man fått in en fot här och där men frågan är: Ska vi också ha ett inbördeskrig? Politiker, är det dit ni siktar på eller hur kommer Sveriges framtid att bli?

  1. Jag har under min yrkestid haft patienter som pga av motsättningen mellan sunni och shia trohet inte kunnat sitta i samma väntrum. Så visst är planen genial.

Kommentarer är stängda.