Beriknings-och lönsamhetspredikanterna har tystnat och flyttat till FN

En socialsekreterare har fått nog och tar bladet från munnen och berättar för Newsvoice om det, som alla vakna medborgare redan vet, att locktoner till all världens ”flyktingar” från våra politiker blev människosmugglarnas bästa affärsidé.
Att fly till ett bättre liv halkade in i asylrätten. De med riktiga skäl, främst kvinnor och barn fick vackert stanna kvar i flyktinglägren.
Ett härligt bidragsliv i paradiset utan att lyfta ett finger blev resultatet för de, som varken hade förutsättningar eller vilja till egen försörjning. Dessutom fick deras destruktiva religion miljonbidrag för att den kulturella identiteten inte skall falna.
Tyvärr verkar det som om denna sanning inte når fram till 80 % av väljarna. De fortsätter att rösta som de alltid gjort och varken vill eller vågar lämna godhetsgänget.
Om detta har jag och gästkrönikörer skrivit otaliga inlägg.
Det som ger lite hopp i detta valmörker är att fotfolket, som tvingats hålla tyst om  berikningen och lönsamheten, som var en stor bluff, nu berättar om sina yrkeserfarenheter från möten med ekonomiska migranter, dvs majoriteten av invandrare.
Så här inleder en frustrerad, besviken och förtvivlad socialsekreterare i södra Sverige sin berättelse:

”Det svenska etablissemanget vill att du ska tro på deras verklighetsskildring om den stora invandring som skett och sker till Sverige. De vill att du ska se denna invandring som någonting positivt, någonting som vi alla ska välkomna med öppen famn, som vi ska vara glada för, till och med vara tacksamma över. I mainstream media presenteras en bild av den stackars krigsdrabbade människan som framkallar sympati. Du ska göra det du kan för dem och klappa dig själv på axeln för att du är den goda solidariska svensken som du alltid antas vara.
Men det är inte min verklighet…..”

Hennes verklighet i dag, stämmer väl överens med min från i går, där kraven var stora och tacksamheten ringa hos majoriteten invandrare, som jag med olika åtgärder försökte hjälpa.

Tystnadskulturen bröts endast i väl slutna rum och offentligt var det få som vågade öppna munnen, när ”änglakören” dånade i samhällets alla vrår.

Beriknings-och lönsamhets repertoaren lades startegiskt åt sidan under valrörelsen. Men efter att ha läst signaturen Staffans länk, den 18/9, så förstår jag att den tagits över av FN:s generalsekreterare Goterras, som nu vill låta folkutbytet skena. Han har demografin som alibi. Lönsamheten skall ske till väst med uppskattningsvis 244 miljoner  av Afrikas unga välfärdmigranter.
Efter FN:s ”Global Compact for Migration” konferens under juli i år har nog inte Goterras tänkt någor mer, eftersom han med sina globala vänner inte beträder verklighetens golv.

Beriknings- och lönsamhetsteorin var inte så framgångsrik i Sverige, som fick bli försöksland för folkutbytet. Inflödet av analfabeter, lågutbildade migranter från dysfunktionella länder hade inga  förutsättningar för att bli anställningsbara, vilket fick den teorin att svalna.
Den ersattes då av solidaritet med öppna hjärtan för människor som flyr för sina liv. När tom Frontex (EU:s gräns-och kustbevakningsbyrå) rapporterade att majoriteten som kom inte var flyktingar utan ekonomiska migranter, så blev det bara en diffus medmänsklighet kvar. Men den tog Annie Lööf till sitt hjärta, putsade upp och med denna  fina egenskap fick hon upp procenten i valet.

För mig, den omänskliga, är det ofattbart att centerns väljare vägrar se, att deras medmänsklighet för falska asylanter innebär omänsklighet för landets resurssvaga landsmän. Medborgare har inget värde, de skall pungslås, utsättas för hets mot folkgrupp och diskriminering, för både JO och DO lever i symbios  med det röda gardet.

Jag undrar hur länge det skall dröja innan wisselblåsares anonymitet ersätts med namn av de som dagligen upplever och tvingas bidra till landets förfall?

Visst är priset högt att riskera gamla vänner, arbete, karriär, böter och skamstämpling, men tänk om alla som anser att SD har den bästa invandringspolitiken tog bladet från munnen, då skulle bromsen snabbt slå till på Moder Svea i utförsbacken.

Med en pest eller kolera regering och fler radikala muslimer som politiker, sker det nog inte under min återstående levnadstid.

 

 

 

 

 

11 tankar kring ”Beriknings-och lönsamhetspredikanterna har tystnat och flyttat till FN

 1. A Lööf har ju ställt ultimatum att Löfven skall avsättas innan de är beredda att föra eventuella diskussioner med S! Varför inte säga som det är att ska vi samarbeta då är det JAG, Annie Lööf (Bilderberggruppens käring) som skall utses till statsminister.
  Man får hoppas att Löfven inte går i fällan utan utlyser extra val omgående.
  Risken är väl stor att vi hamnar på samma fläck efter ett nyval. D.v.s. en regeringsbildningen blir omöjlig främst p.g.a. av att politikerna missköt sitt åtagande med att värna om Sveriges medborgares väl och ve, istället har NI förstört snart HELA Sverige.
  Ni har begått Landsförräderi och ni kan inte ens åtalas!
  Detta måste få ett slut en gång för alla, det inser väl de flesta av oss 9.900.000 som inte är politiker. Tydligen måste det till ett lokalt parti som Örebro partiet som i sitt partiprogram vill ”Öppna för utökat tjänstemannaansvar”.
  Finns det någon av de 7 som har det i sitt valmanifest?
  Vad säger NI om det politiker?
  Ni som inte vill ta det fulla juridiska ansvaret, över era oansvariga handlingar som till och med sker med uppsåt, varför avgår ni inte?
  Ni fyller ju ingen funktion som det ämbete ni besitter avser, p.g.a. att NI är ansvarsbefriade. Kan NI då förklara vad ska vi med er till egentligen? Ni har redan orsakat sådana skador på den svenska samhällsstrukturen att ni borde avskedas allihop och förpassas till Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan eller till Kumlabunkern..

 2. SD fruktar inte nyval så Alliansen får se till och komma igång med en ny regering och godta SDs krav på mindre invällarna, går de i Danmark går de här också.
  SD 2022

  1. Önskar att Du får rätt, när dragkampen är över. Alternativet som är värre än värst är en samlingsregering med Annie Lööf som statsminister. Tror som ”TT” att lokala partier, som lägger allt krut på en fråga kan ha framtiden för sig. Men tiden är ju så knapp med en imam som anbefaller sin församling att bidragsrösta. Tänk, så härligt här får man rösta med ett tomt medborgarskap, inga krav på svenska språket och elementär Sverigekunskap. Tror det kan dra ihop sig, som min mejlvän noterar i dagens inlägg.

   1. Jag ser de iof inte så mörkt dom du & TT, jag minns när Dansk Folkeparti bröt sig ur danska Fremskridtspartiet (alltså världsberömde Glistrups parti) i mitten på 1990-talet. Hur ovståndstagande som alla var när DF fick fler och fler av rösterna val efter val efter val. Och till sist 2001-2002 gick det inte att stoppa DFs inflytande. Det ledde till kortare ”isolering” av Danmark av den självgoda omvärlden. Men i dag är DF ett fullt normalt parti som tom smetat av sin ”äckliga” invandrar syn på på Socialistisk Folkeparti (SF; alltså danska V). Förändringar tar tid, förbättringar tar längre tid. Man måste ha tålamod. Scenariot i dagsläget är snarlikt DK omkring 2000. Som Åkesson sa de går inte isolera SD längre. Dom är desperata dom där PK svinen men inom en snar tid står dom med köbricka i näven och vill samarbeta med SD också. Något annat är inte att vänta. Sverige behöver en ghettopakke, som tom kommunisterna i SF är med på; https://www.dr.dk/nyheder/indland/sfs-gruppeformand-om-ghettopakke-vi-kan-rykke-dem-der-har-det-svaerest! Tiden talar INTE MOT SD. Den talar MOT PK-SMÖRJAN och MOT DEN MÅNGKULTURELLA geggan. Det som SD måste vara beredda på är att vara beredda att FÄLLA ALLA REGERINGAR och ALLA BUDGETAR så länge 7-packet inte vill samtala/samarbeta. Jag tror på Jimmie Åkesson och Mattias Karlsson, jag tror på Sverigedemokraterna, jag tror på Sverige och Sveriges framtid. Valet är inte längre PK-dyngans och svenska pajasjournalisters, valet är Ditt, Mitt och alla andra Väljares. Så där ja, nu ser vi till att ta tillbaks VÅRAT LAND!

    1. Jag hoppas Du har och får rätt! Kanske utvecklingen blir som när glaset är fullt av mångkultur, så rinner det snabbt över. Jag undrar hur högt vattnet når just nu? Danmark ligger långt före oss, läste just nu på Fria Tider att de nya borgerlige, nu nått 4,6 % i Danmark, kanske samma utveckling kan ske för AfS?

     1. Det ser bra ut för de nya borgerliga, dom är klockrent över spärrgränsen på 2 procent till Tinget. Dock så vill ingen ta i dom inte ens med 50 lager gummihandskar och iklädda saneringsdräkter kommer man ta i dom. Det går några år tills dom blir rumsrena. Afs är snäppet bättre dock dom vill tillfredsställa mänskors naturliga hemlängtan. Synd dom kom på banan så sent men men nästa val????

  1. Nyval har jag ännu ?? för. Risken är väl stor att 7 klövern hittar på någon ny konstellation för att SD skall förlora vägmästarrollen. Jag tror inte godhetsknarkarna blir färre förrän de själva drabbas av den invandringsrelaterade brottsligheten.

Kommentarer är stängda.