Sveriges gränskontroller – en Kalla Anka verksamhet

Att Sveriges gränskontroller är ett skämt vet nog de flesta, men skönt att ha det på pränt av Schengen inspektörer, som i en rapport konstaterat att gränsen läcker som ett såll. En rapport som hemlighölls före valet.
Här är Jens Ganmans förklaringar.
Citat: ”Förra året besökte Schengen-inspektörer Sverige och intervjuade gränspoliser runtom i landet.
Resultatet sammanställdes i en sekretessbelagd rapport som Kvällsposten tagit del av.
Rapporten heter ”Evaluation of Sweden in the field of management of the external borders”, och är ett totalt underkännande av Sveriges gränskontroller.
Enligt inspektörerna är svenska kontroller dåligt bemannade, arbetsmetoderna kritiseras och de som ska utföra arbetet saknar rätt utbildning.
Personal har bland annat inte tillräcklig utbildning för att kunna upptäcka falska pass.
På Malmö airport saknar personalen kunskap om förfalskade dokument, ändringar i lagstiftningen, hot- och riskindikatorer….”

Källa: https://www.expressen.se/kvallsposten/granspoliser-rapport-undanholls-infor-valet/

En sådan elak rapport fick inte spridas före valet. Där alla inblandade skyller ifrån sig i vanlig ordning, vilket är vardagsmat i Rosenbad.
Varför skulle statsministern ge Morgan Johansson order om att omgående åtgärda problemen? Han vill väl inte såga av den gren han sitter på?
Tyvärr upptäcker inte Löfven att grenen är rutten och att han med sitt rödgröna följe kommer att ramla ner, när fler politiker blir utknuffade av sharialags representanter.
Johan Westerholm på ledarsidorna.se skriver:

https://ledarsidorna.se/2018/09/granskontrollerna-den-tysta-revolutionen-i-tyst-samforstand/

Vem som vill kan slinka genom tullen till detta bidragsparadis, där identitetslösa migranter av olika vandel snabbt får medborgarskap, för att sedan hjälpa regeringen kvar vid makten!
Så ”Kalle-Anka” verksamheten lär nog fortsätta och Steget Efter har redan konstaterat SVT:s ringa intresse.

5 tankar kring ”Sveriges gränskontroller – en Kalla Anka verksamhet

  1. Man börjar t.o.m. förstå varför Carl Bildt halverade läkarutbildningen 1992 med tanke på den mångåriga planeringen av NWO och de effekter som vi idag drabbas av. Allt är planerat och Carl Bildt är definitivt delaktig i denna planering genom att ha skapat denna nuvarande brist av svenska läkare som var en del bland flera i det planerade kaoset. Det verkar som om att man tänker fortsätta med att utöka det redan befintliga kaoset trots att folket både ropar på hjälp med att få stopp på den brottsliga invandringen som bara ökar år efter år! Polisen med sina pistoler gentemot ligisternas automatvapen håller ju inte! Varför inte använda sig av en 500 militärer med senaste AK:n och låt de agera fullt ut så att vi får bort alla dessa inrotade samhällsparasiter, en gång för alla. De kan väl rensa upp förort efter förort runt om i Sverige. Det kanske räcker med de 10 värsta. Det fäste som våldet fått idag, tack vare EU, måste handgripligen rensas bort. Politiker inget mera snack, agera istället.

    1. Dessutom hade Bildt hjälp av läkarförbundet, som såg hur fler läkare kunde förhindra löneökning och färre gynna den. Paramedicinska utbildningar fick fler platser, för vi hade ingen nämnvärd lön att försvara. Läkarutbildningen var den bästa att bromsa, för då kunde lönsamhets-berikningsteorin få blomstra av läkare från främmande länder. Här är politikers medmänsklighet som bortblåst, när det gäller att dränera fattiga länder på deras kompetens. Västs läkarlönaer lockade många att lämna sitt eget land, där korrupta politiker skjöt det i sank med benäget bistånd från USA:s ”demokrati export.” Min slutsats; Allt hänger samman, alla företeelser har en tråd bakåt, vi behöver bara ”follow the money” för att se vilka som sitter vid spinnrocken.

    1. Jag ser stora likheter med kommunaliseringen av skolan, senare införande av förstelärartjänster, som splittrat lärarkåren. Precis som polisens påtvingade omorganisation som slog sönder ”erfarenheten”, skapade ja-säjare och förstörd kollegial lojalitet. Men det värsta var ju borttagande av den allmänna värnplikten, försvaret var ju enligt Alliansen ett ”särintresse”. Värnplikten innebar även en inskolning till lojalitet med sitt land. Vilket utgör hinder för NWO via EU:s och FN:s folkutbytesplaner.

  2. NI måste stoppa de 300.000 som ska komma 2019 – 2020, till att börja med. Våldet eskalerar ju dagligen där invandringen är överrepresenterade som gärningspersoner. Ni måste väl inse väl att samhällsapparaten håller ju på att bryta samman. Vad händer när POLISEN GER UPP? Det är ju trots allt de som står för medborgarnas trygghet i samhället. Eller är NI så korkade att NI ska lösa ytterligare inkommande problem med att ANSTÄLLA FLER POLISER? Är ni under ”mind control” hela bunten eller har ni helt glömt bort ert åtagande till det svenska folket och inte till någon ”annan” makt?

Kommentarer är stängda.